Spil på The Ashes online

The Ashes er en test-cricket-serie mellem Australien og England, kendt blandt de længstvarende sportsrivaliseringer. Seriens navn kom efter at The Sporting Times, en britisk avis, offentliggjorde en satirisk artikel i 1982 umiddelbart efter, at Australien havde haft sin første testsejr i England. Ifølge artiklen var engelsk cricket 'død', skulle kremeres, og asken sendes til Australien. Den næste sæson blev døbt The Ashes, da det engelske hold lovede at bringe den mytiske aske tilbage fra Australien.

Ashes-serien, i modsætning til indenlandske sportsligaer, finder sted en gang hvert andet år, der skiftevis arrangeres af de to lande. Hvert hold spiller en serie på fem testkampe. Det bedste er, at denne test-cricket-serie normalt er ret intens og lang, med nogle spil, der varer mere end fem dage.

Askens historieOm cricketHvorfor er Ashes-serien populær?Sådan satser du på Ashes

Seriens vinder tildeles normalt det prestigefyldte trofæ kaldet Ashes Urn. Trofæet er dog en kopi af originalen. Det originale trofæ findes i Marylebone Cricket Club-museet i London. Begge hold får også præmiepenge, som normalt er en andel af den kommercielle indtjening, som bestyrelserne modtager. Præmiepengene varierer for hver begivenhed, og beløbet for hver spiller er baseret på de underskrevne spillerkontrakter.

En anden betydningsfuld pris er Compton Miller-medaljen, som normalt gives til seriens mand. Medaljen blev første gang tildelt i 2005 til Andrew Flintoff. Medaljen er beregnet til at mindes Australiens Keith Miller og Englands Dennis Compton, to cricketlegender, der spillede i Ashes-serien.

Section icon
Askens historie

Askens historie

Det første cricket-sammenstød mellem Australien og England var i 1877. Det symbolske trofæ og legenden om Ashes begyndte dog i 1882, efter at Australien vandt serien for første gang på engelsk jord. Spørgsmålet om asken og urnen blev gradvist glemt i næsten to årtier. Den blev dog genoplivet i løbet af 1903/04-serien, efter at kaptajnen for den engelske side, Pelham Warner, skrev en bog med titlen "How We Recovered the Ashes". Siden da har serien været kendt som The Ashes.

Tidligere forestillinger

I øjeblikket fører Australien med hensyn til antallet af vundne serier. Australien har 34 sejre, og England har 32 sejre. Kun seks serier er endt uafgjort, med den første i 1972. Ifølge seriereglerne beholder de forsvarende mestre titlen, hvis serien ender uafgjort.

På trods af det tætte antal sejre har Australien for nylig domineret serien. De vandt serien med 5-0 i 2006/2007, 5-0 i 2013/2014 og 4-0 i 2017/2018 efter en længere periode med engelsk dominans i 80'erne og 90'erne. Det engelske hold kom ind i 2021/2022-serien som underdog, givet dets præstationer i serien i nyere historie. Det engelske hold havde dog vundet verdensmesterskabet i cricket i 2019, hvilket gav deres supportere håb om en overraskende præstation i den næste serie. Det skete ikke, da Australien vandt igen.

Askens historie
Om cricket

Om cricket

Cricket er det eneste spil, der normalt vises i Ashes-serien. Spillet er ret interessant, men kan virke komplekst for dem, der ikke kender spillereglerne. To hold spiller spillet, fielding-holdet og batting-holdet, der hver har 11 spillere på en græsbane med en 20 meter bane i midten.

Hovedformålet med batting-holdet er at score så mange runs som muligt, og fielding-holdet er at minimere antallet af runs og få battere afvist. Holdene skifter roller efter ti battere er blevet afvist. Hver kamp kan tage flere dage at gennemføre, afhængigt af spillernes præstation. Spillet dømmes normalt af en kampdommer, to hoveddommere og en assistent.

Om cricket
Hvorfor er Ashes-serien populær?

Hvorfor er Ashes-serien populær?

The Ashes er populær blandt cricket-fans og spillere verden over. Dens popularitet blandt cricket-fans tilskrives i høj grad dens underholdningsfaktor. Men spillere har mange flere grunde til at satse på sådanne sportsbegivenheder, hvoraf et par er fremhævet nedenfor.

Forskellige væddemålsmarkeder

The Ashes tilbyder spillere adskillige væddemålsmuligheder. Spillere med stor interesse for online-sportsturneringer får en række væddemålsmuligheder, herunder vinderen af serien, vinderen af hver testkamp i serien, individuelle spillerpræstationer, spilstatistikker og mange andre muligheder. De fleste sportsvæddemålssider tilbyder normalt Ashes-væddemålsmarkederne, hvilket gør det nemt for spillere at finde passende bettingsider at bruge.

Nemmere forudsigelser

De fleste spillere, der spiller på sportsturneringer, satser normalt på Ashes for dens forudsigelighed sammenlignet med andre turneringer. Historiske analyser tyder på, at hjemmebanefordel spiller en stor rolle for at afgøre vinderne. Hvert hold har også normalt en længere periode med dominans, hvor spillere har tillid til at satse for dem.

Live betting muligheder

Ashes-sportsmesterskaberne omfatter fem kampe, der hver varer op til fem dage. Det giver spillere mulighed for at se spillene længe nok til at samle al den information, de har brug for til deres væddemålsstrategier, før de placerer deres væddemål, takket være de fleste online sportsvæddemålssider dækker de største sportsbegivenheder live. For eksempel kan de spotte tendenser for at hjælpe dem med at beslutte den bedst mulige indsatstype og kombination, der vil have det højeste potentielle afkast.

Hvorfor er Ashes-serien populær?
Sådan satser du på Ashes

Sådan satser du på Ashes

At placere væddemål på Ashes, som med de bedste eSports-mesterskaber, er ret simpelt, især for spillere, der kender deres vej rundt på sportsvæddemålssider. Den første ting, spillere skal gøre, er at finde en sportsvæddemålsside, der tilbyder væddemålsmarkeder for Ashes-serien, og tilmelde dig en væddemålskonto. Spillesiden skal være licenseret og velrenommeret for at forhindre svindel og svindel. Spillere skal derefter indsætte penge på spilkontoen svarende til det, de har til hensigt at placere som indsatser.

Når kontoen er oprettet og klar til væddemål, kan spillere flytte deres fokus til at finde de rigtige væddemål. Forskellige spillere bruger forskellige strategier, når de udforsker store sportsturneringer. Det er dog okay for spillere at satse uden en strategi. Det er endda muligt at satse uden kendskab til cricket sport. Spillere behøver kun at vælge det beløb, der skal satses for hvert væddemål og placere væddemålene efter den relevante proces på væddemålssiden.

Betting tip

De fleste spillere overser normalt bonusser og andre casino-incitamenter, når man udforsker enhver liste over sportsturneringer på grund af væddemålsspænding. De fleste sportsvæddemålssider tilbyder bonusser, herunder velkomstbonusser til nye spillere. Brug af bonustilbud kan hjælpe spillere med at administrere deres bankrolls bedre ved at reducere mængden af rigtige penge, de skal risikere.

Sådan satser du på Ashes