Spil på Monaco Grand Prix online

Monaco Grand Prix er en af de største Formel 1-begivenheder, og den afvikles hvert år. Det er meget populært blandt online sports betting sider. Det er arrangeret af Automobile Club de Monaco. Banen, kendt som Circuit de Monaco, er 3.337 km lang pr. omgang, og det samlede antal omgange, der udgør løbet, er minimum 78. Den danner det, der er kendt som motorsportens Triple Crown sammen med Le Mans 24 timer og Indy 500, og er en del af Formel 1-mesterskaberne.

Det er ikke en specialbygget racerbane; det er faktisk et landevejsløb gennem gaderne i den meget glamourøse by Monte Carlo. Da gaderne er meget smalle og består af flere sving, højdeændringer og en tunnel, anses det for at være et af de mest udfordrende Formel 1-løb.

Historien om Monaco Grand Prix

Historien om Monaco Grand Prix

Det første Monaco Grand Prix kørte i 1929 og blev vundet af William Grover-Williams, der kørte en Bugatti, men kun året før ansøgningen om, at løbet for at blive opgraderet til national status blev afvist, eksisterede Monaco Grand Prix næsten ikke.

Dette skyldtes, at den foreslåede racerbane primært brugte veje inden for andre lande, der grænsede op til Monaco. For at komme uden om dette problem blev banen skabt på gaderne i Monte Carlo. Det betød også, at dette spor var meget kortere end det sædvanlige Formel 1 løb baner, men hvad de mangler i længden kompenserer de for i antallet af omgange.

Historien om Monaco Grand Prix
Hvad er Formel 1?

Hvad er Formel 1?

Formel 1-racing, ofte forkortet til F1, er en motorsport som er internationalt kendt. Det er styret af International Automobile Federation (Fédération Internationale de l'Automobile), og målet er at vinde løbet, men der er en liste over regler, som skal følges, mens du gør det.

Formel 1-ligaens løb er over 305 km, og vinderen er den kører, der gennemfører løbet på de færreste omgange.

I løbet af Formel 1-sæsonen køres en række løb kendt som Grand Prix rundt om i verden. De fleste af dem foregår på specialbyggede racerbaner, men nogle, som Monaco, køres på veje i byen, der er lukket af for den sædvanlige trafik. Formel 1-mesterskaberne er et stort trækplaster for bedste online bookmakere.

Hvad er Formel 1?
Grand Prix's præmiepulje

Grand Prix's præmiepulje

Der er en stor sum penge på spil for alle deltagere i Monaco Grand Prix. I øjeblikket ligger præmiepuljen på omkring $1 milliard, som er fordelt mellem deltagerne på en ret kompleks måde. De 10 bedste hold får omkring halvdelen af puljen på en glidende skala, hvor alle andre deltagere modtager omkring $10 millioner hver, forudsat at de er endt i top 10 2 ud af de foregående 3 år.

Grand Prix's præmiepulje
Popularitet

Popularitet

Monaco Grand Prix tiltrækker et stort antal tilskuere hvert år, omkring 100.000 mennesker tager ned til byen Monte Carlo for at få et glimt af handlingen fra sidelinjen, og hvis man tæller tilskuerne fra hotel- og lejlighedsbalkoner og dem, der leje yachter for at få en fantastisk udsigt fra marinaen, du kan nemt fordoble det antal.

Fra en helhed liste over sportsturneringer, Formel 1 er fortsat en af de mest populære at se live, se på tv og satse på.

Popularitet
Velkendte Formel 1-kørere

Velkendte Formel 1-kørere

Ayrton Senna er den eneste kører, der har vundet ved Monaco Grand Prix 6 gange. 5 af disse sejre var på hinanden følgende mellem 1989 og 1993. Graham Hill og Michael Schumacher er de eneste 2 kørere, der nogensinde er kommet tæt på den rekord, og begge har vundet 5 gange hver.

Sir Lewis Hamilton, som har vundet Monaco Grand Prix 3 gange, kører stadig i dag, og er et af de største navne i sporten. Max Verstappen, Monaco Grand Prix-vinderen i 2021, var kun 23, da han stod på vinderskamlen.

Velkendte Formel 1-kørere
Hvorfor er Monaco Grand Prix populært at spille på?

Hvorfor er Monaco Grand Prix populært at spille på?

Som en af de store Formel 1-turneringer kommer det med en masse spænding. For at føje til dette vil væddemål på Monaco Grand Prix kun øge adrenalinsuset. Det hjælper, at online betting-sider gør det virkelig nemt at satse på dette eller et hvilket som helst andet formel 1-løb.

At placere et væddemål er virkelig simpelt, du kan gøre det online gennem en af de mange online sportsbooks. Heldigvis er der mange velrenommerede online betting sider.

Du behøver heller ikke bruge mange penge, faktisk opfordres det til at spille ansvarligt og kun satse et beløb, du har råd til at tabe.

Enhver sejr er en bonus, men hvis din chauffør krydser linjen for sejren, og du tilfældigvis er i stand til at indkassere et par ekstra dollars, øger det hele glæden ved at se sporten.
Folk, der satser på Monacos Grand Prix, er ikke kun begrænset til dem, der er fans af sporten.

Folk nyder at placere væddemål som en hobby, der er endda professionelle spillere. Det er folk, der bruger strategi til at forsøge at forudsige resultatet af løbet, baseret på ting som kørerens nuværende form, vejrforhold og banetyperne for blot at nævne nogle få.

Hvorfor er Monaco Grand Prix populært at spille på?
De bedste Monaco Grand Prix-væddemålssider i 2023

De bedste Monaco Grand Prix-væddemålssider i 2023

Der er mange gode spilsider for alle, der ønsker at satse på Monacos Grand Prix eller formel 1-løb generelt. Det er bedst at vælge et websted, der tillader væddemål på en liste over sportsturneringer, inklusive store formel 1-turneringer, i stedet for at have et begrænset udvalg.

Velrenommerede sider vil tilbyde en række sportsgrene at spille på, og de fleste er nemme at bruge online. Sider som 888 Casino og BetVictor vil også tilbyde en række af bonusser, herunder velkomstbonusser til personer, der registrerer sig hos dem for første gang. Det betyder, at med disse sider, vil dine penge gå meget længere.

Nogle online betting sider, som William Hill, har også betting butikker, som du kan gå ind for fysisk at placere et væddemål. Dette er ideelt for dem, der ønsker at satse på det næste løb, men som af en eller anden grund ikke er i stand til at bruge en online mobil bettingside.

Nogle mennesker kan lide at sidde og se løbet live, hvilket du er i stand til at gøre i spillebutikken, omgivet af ligesindede mennesker, der alle hepper på deres valgte kører.

De bedste Monaco Grand Prix-væddemålssider i 2023
Sådan satser du på Monaco Grand Prix

Sådan satser du på Monaco Grand Prix

At satse på Monacos Grand Prix kunne ikke være nemmere. Først skal du finde dig selv en velrenommeret online bettingside, som tidligere nævnt. Tjek anmeldelser, indbetalingsmetoder og deres politik for ansvarligt spil.

Når du er tilfreds med dit valgte websted, skal du oprette en konto og linke din betalingsmetode til det. De fleste websteder tager debet- og kreditkort, nogle vil også acceptere PayPal og andre e-wallet-betalinger.

Vælg dit valgte løb fra en af Formel 1-turneringerne, beslut hvem du vil vinde, baseret på hvilken strategi du ønsker (nogle mennesker kan lide bare at vælge et navn fra en hat!) og placer din indsats. Siden vil være klar over dine odds, jo højere odds, jo større er afkastet – men også mindre sandsynligt, at det bliver til virkelighed. Så læn dig tilbage og se løbet udvikle sig.

Hvis du vinder, vil det beløb du har vundet, afhængigt af de odds du havde, automatisk blive indbetalt på kontoen online. For at trække dette tilbage, skal du gå ind på kontoen for at anmode om det.

Normalt vil hævningen af gevinster kun gå tilbage på det kort (eller betalingsmetode), pengene kom ud af, så hvis du har betalt med kreditkort, vil du ikke kunne hæve til din PayPal, for eksempel.

Sådan satser du på Monaco Grand Prix