Spil på English Greyhound Derby online

Med mange populære måder at satse på det engelske Greyhound Derby, tiltrækker begivenheden racerfans og gamblere globalt. Publikum er betaget af spændingen på løbsdagen, der afgør, hvilken hund der er den hurtigste. Begivenheden byder på spændende action og tiltrækker folk fra hele verden, som strømmer til turneringen for at se de kvalifikationsheat og finalen. Til sidst stiller de bedste hunde op for at løbe banen en sidste gang, før vinderen sejrer.

White City Stadium var det første sted for det engelske Greyhound Derby. Stadionet blev bygget i begyndelsen af det 20. århundrede og blev oprindeligt bygget til de olympiske lege i 1908 i London.

Alt du behøver at vide om det engelske greyhound-derby

Alt du behøver at vide om det engelske greyhound-derby

Her er et par historiske højdepunkter fra Derbys regeringstid som et af Storbritanniens topsport.

  • Trap 2 er den bedste fælde i engelsk Greyhound Derbys historie, der producerer flest begivenhedsvindere
  • Fire greyhounds vandt Derby to gange: Rapid Ranger, Mick the Miller, Patricia's Hope og Westmead Hawk
  • Charlie Lister OBE er den træner med flest sejre; syv i alt
  • Taylors Sky har den hurtigste tid ved Wimbledon på 28.17

Som en af de største hundevæddeløbsbegivenheder på en liste over sportsturneringer, fortsætter det engelske Greyhound Derby med at tiltrække fans fra hele kloden. Konkurrencen, som kan ses live og streames til millioner via internettet, oplever udbredt popularitet som en af de mest fornemme britiske sportsbegivenheder. I 2022 blev Derby tv-transmitteret af Racing Post Greyhound TV.

Med VIP-bokse og en banerestaurant har turneringen alt det, der kendetegner en ekstravaganza af høj klasse. Selv begivenhedens galla byder på live underholdning. Entusiastiske fans betaler £30 for generel adgang og mere for sæder langs banen, som hurtigt bliver udsolgt.

Alt du behøver at vide om det engelske greyhound-derby
Historien om det engelske Greyhound Derby

Historien om det engelske Greyhound Derby

Den første greyhound race blev afholdt på stadion kort før det første Derby blev lanceret. Med tiden blev greyhound racing et fremtrædende inventar i Storbritannien, og deltagerne udviklede greyhound racing ligaer.

Ved at krone hundens adgangsmærke som den første vinder, tildelte embedsmænd hans træner 1000 £ løbspræmien. Præmien for det moderne Derby er meget højere på £175.000. Der er dog sket meget, siden Entry Badge krydsede målstregen først ved det indledende Derby.

Historien om det engelske Greyhound Derby
Om de engelske Greyhound Derby-sponsorer

Om de engelske Greyhound Derby-sponsorer

I 1940 fik krigen arrangørerne til at flytte finalerne til Harringay Stadium. I 1973 hentede Derby sin første sponsor: Spillers, dyrefoderfirmaet. Samme år vandt Patricia's Hope Derbyet igen, en af to hunde der vandt begivenheden flere gange. I 1980 var præmiepungen eskaleret til £35.000, og begivenheden fortsatte med at vokse i popularitet.

I 1983 blev Daily Mirror begivenhedens nye sponsor. Whisper Wishes var den endelige vinder af Derbyet på White City Stadium i 1984.

I 1985 flyttede begivenheden til Wimbledon Stadium, og i løbet af de næste tre årtier blomstrede det engelske Greyhound Derby med Sporting Life som medsponsor i 1990, William Hill overtog den eneste sponsorrolle i 1998, og Blue Square, en anden bookmaker, tog over sponsorat i 2006.

Bookmaker William Hill vendte senere tilbage for at støtte begivenheden på Wimbledon Stadium og forblev hovedsponsor indtil 2016, hvilket gjorde det til en af de mest populære online sportsvæddemålssider.

I 2017 blev Wimbledon stadion lukket for ombygning af stedets ejer, og Derby flyttede til Towcester Racecourse i fem år. I 2019 fik Towcesters lukning arrangørerne til at planlægge begivenheden på Nottingham Greyhound Stadium og væddemål på greyhound racing turneringer fortsatte.

Pandemien lukkede 2020-derbyet, indtil Towcester Greyhound Stadium genåbnede i 2021, og begivenheden sluttede sig til en liste over sportsturneringer for at genstarte driften.

Om de engelske Greyhound Derby-sponsorer
Hvorfor er det engelske Greyhound Derby populært at satse på?

Hvorfor er det engelske Greyhound Derby populært at satse på?

Med en rig historie gennemsyret af engelsk tradition, tiltrækker det engelske Greyhound Derby gamblere fra hele kloden. Som en af de mest spændende store greyhound racing turneringer, tilbyder begivenheden spillere en chance for at satse på mulige vindere. Bookmakere konkurrerer om at tiltrække et stort antal engelske Greyhound Derby-gamblere ved at tilbyde incitamenter og kampagner.

Gratis væddemålsmuligheder tiltrækker nye kunder, der åbner konti for at satse på, hvilken hund der kan vinde. Spillere står i kø for at drage fordel af gratis væddemål, som i stigende grad bliver et af de bedste aspekter ved at satse på udfaldet af begivenheden.

Faktisk forbedrer sportsbooks endda attraktiviteten af greyhound racing online turneringer med yderligere incitamenter. De bedste greyhound racing mesterskaber tiltrækker flere indsatser.

Betting på Derby er yderst konkurrencedygtig, og sportsbooks, der tilbyder begivenhedsdækning, kan udkante mindre populære spillesteder. Her er et par grunde til, at væddemål på turneringen er så populært.

  • Med korte løb tilbyder begivenheden øjeblikkelig tilfredsstillelse for væddemål på den direkte vinder, som erklæres på omkring 30 sekunder
  • Hastigheden og ned til-the-wire-afslutningerne øger begivenhedens spænding
  • Seerne er på kant for at se, hvilken hund der vil sejre. Med flere runder af tempofyldt spænding er væddemål på Derby en bonus.
Hvorfor er det engelske Greyhound Derby populært at satse på?
Hvordan satser man på det engelske greyhound-derby?

Hvordan satser man på det engelske greyhound-derby?

Før du satser på greyhound racing turneringer på online sites, er det vigtigt at forstå racing strukturen. Seks greyhounds løber i finalen efter at være gået gennem heatene til det sidste løb. Disse seks hunde har konkurreret mod næsten 200 greyhounds. For de fleste hunde er chancerne for at vinde lange.

Greyhound løb tager kort tid. I finalen rejser hundene kun 1600 fod. Der er dog et par måder at satse på, herunder følgende.

Direkte

Gamblere tager en chance for at vælge, hvilken hund der vil ende først ved greyhound racing mesterskaber. Ved at satse på en hund som vinder, skal den udvalgte konkurrent vinde, for at en spiller kan indsamle penge fra den bedste online bookmaker. Det er et simpelt væddemål, men hvis hunden slutter på et andet sted end førstepladsen, taber spilleren.

Forecast væddemål

I prognoser vælger spilleren to hunde, som kan slutte på første og anden plads. Det er almindeligt at vælge en vinder baseret på den fælde, hunden er placeret i ved starten af løbet.

Hvis du vælger hundene i fælde 2 og 3 for at vinde første og anden, skal spillerens prognose nøjagtigt matche resultatet, for at spilleren kan vinde. Omvendt prognose er ens, bortset fra at hundene kan komme i første og anden rækkefølge.

Hvordan satser man på det engelske greyhound-derby?
De bedste engelske Greyhound Derby-væddemålssider i 2023

De bedste engelske Greyhound Derby-væddemålssider i 2023

Med spændingen omkring det engelske Greyhound Derby i 2022 tilbød mere end én online sportsbook incitamenter til at tiltrække nye og erfarne spillere til at satse på, hvilken hund der kan komme først.

Med en række forskellige måder at satse på, fik spillerne adgang til nogle af de bedste sportsbooks på internettet for at tage en chance for at vælge den direkte vinder eller forudsige, hvilke to eller tre der kan krydse målstregen først, anden eller tredje.

Det moderne engelske Greyhound Derby, som er en begivenhed, der er næsten et århundrede undervejs, er favoriseret hos sportsbooks på højeste niveau, som tilbyder konkurrencedygtige odds til det hurtige hundevæddeløbsmesterskab. Lad os se på en sportsbook, der har støttet Derbyet i årevis og tiltrukket spillere til at satse på begivenheden.

William Hill

Med en lang historie på linje med det engelske Greyhound Derby, bookmaker William Hill tilbød spillere gunstige odds baseret på de hunde, der sandsynligvis vinder finalen i 2022. Ved at bruge et komplekst system til at analysere sandsynligheder tiltrak sportsbookens incitamenter spillere, der var interesserede i at spille på begivenheden.

Unibet

Unibet er en anden velkendt sportsbook, der foretrækkes af spillere til at satse på Derby. Online-væddemålssiden tilbyder livestreams til Greyhound Derby, live chat døgnet rundt og et casino bonustilbud.

De bedste engelske Greyhound Derby-væddemålssider i 2023