Trav

Trav er en form for hestevæddeløb, hvor hestene traver eller går frem for galop. Sporten er populær i mange dele af verden, herunder Europa, Nordamerika, Canada og Australien. En af de gode ting ved travsport er, at det giver fremragende væddemålsmuligheder.

Der er en række online sportsvæddemålssider, der tilbyder travvæddemål, og det er en fantastisk måde at tilføje lidt spænding til løbet. Denne artikel udforsker travvæddemål, så spillere kan vide, hvad de kan forvente, når de placerer et væddemål.

Trav
Bedste travvæddemålssiderSådan satser du på travTyper af travvæddemålForståelse af odds på travvæddemålHvad påvirker travodds?
Bedste travvæddemålssider

Bedste travvæddemålssider

Travvæddemål er sportsvæddemål, der involverer at forudsige resultaterne af travløb. Løb kan vindes af den hest, der kommer først eller samler flest point under løbet. Og selvom travvæddemål er lige så nemt som ABC, er det ikke alle sportsbooks, der tilbyder travvæddemål. Det er sporten allerede meget populær i Europa og USA, men trav online betting er en forholdsvis ny niche.

Som sport har trav eksisteret i flere hundrede år, og det er en populær sport i mange dele af verden nu, som nævnt ovenfor. Dog er væddemål på trav en ny satsning, som startede for kun få år siden. De ældste online betting sider, der tilbyder travvæddemål, er også et par årtier gamle eller mindre. Således kan travvæddemål ikke hævde at have en rig historie. Nichen har dog et stort potentiale.

Bedste travvæddemålssider
Sådan satser du på trav

Sådan satser du på trav

For at placere travvæddemål online kan spillere følge disse trin:

  • Opret en konto på en travvæddemålsside. Registreringsprocessen skal være hurtig og nem.
  • Indbetal penge på deres travvæddemålskonto. Dette kan gøres med et kreditkort, betalingskort eller e-wallet.
  • Vælg det travløb, de vil spille på
  • Vælg en indsats
  • Bekræft indsatsen
Sådan satser du på trav
Typer af travvæddemål

Typer af travvæddemål

Der er normalt flere typer væddemål at vælge imellem, og spillere skal forstå hvert væddemål for at vide, hvor de skal placere deres penge. Mens hver sportsbook kan have sine egne væddemålsmarkeder, er der væddemålsmarkeder, der ser ud til at være fælles på tværs af de fleste sportsbooks, og de inkluderer følgende:

Direkte sejr

Dette er et lige væddemål om, hvilken traver der vinder løbet. Det er den mest almindelige væddemålstype i travvæddemål.

Slutstilling

Dette er et væddemål på, hvilken traver der kommer først, anden, tredje eller fjerde.

Hoved til hoved

I dette væddemål stiller spillere to travrivaler mod hinanden, og de forudsiger, hvem af dem der vil slå den anden. Væddemålet vindes, selvom den hest, der slår den anden, ikke kommer først frem i løbet.

Hver vej

Dette er en praktisk indsats, der er værd at nævne. Det er et væddemål om, hvilken traver der enten vinder løbet eller slutter på en fjerdeplads og videre.

Typer af travvæddemål
Forståelse af odds på travvæddemål

Forståelse af odds på travvæddemål

Trav betting odds variere afhængigt af race og bookmaker. Generelt er odds på travvæddemål dog lidt højere end dem for galoppløb. Det skyldes, at trav er en mere udfordrende disciplin, og der er større chance for, at tingene går galt.

Ind imellem er travløb endda dødt løb, hvilket naturligvis er uafgjort. Alle odds er dog sat sådan, at bookmakerne har en fordel, så det er altid en god idé at shoppe rundt efter travodds og sportsvæddemål, inden du placerer et væddemål.

Forståelse af odds på travvæddemål
Hvad påvirker travodds?

Hvad påvirker travodds?

Flere faktorer kan påvirke odds på travvæddemål. Nogle af de vigtigste omfatter:

  • Hestens form: Dette er nok den vigtigste faktor, da det viser, hvor godt hesten har præsteret for nylig.
  • Jockeyens vægt: Dette påvirker hestens hastighed.
  • Jockeyens form: Hvis en jockey har været i topform på det seneste, vil dette påvirke odds på travvæddemål.
  • Baneforholdene: Hvis banen er våd eller iset, vil dette påvirke hestenes hastighed.
Hvad påvirker travodds?