Floorball

Floorball er en populær version af hockey. Spillet er blevet spillet (i forskellige versioner) i Canada siden begyndelsen af det tyvende århundrede, mest som en rekreativ aktivitet som et alternativ til ishockey. Bandyhockey-varianten inspirerede til designet af stokkene, hvorfor floorball også er kendt under navnene salibandy (Finland), innebandy (Sverige og Norge) og unihockey (Schweiz og Irland). "salibandy" og "innebandy", begge afledt af ordet bandy, betyder henholdsvis "halbandy" og "indendørsbandy".

Unihockey har fået sit navn fra ordene "universal hockey", da det er en forenklet form for hockey, der kan udføres overalt.

Floorball
Alt du behøver at vide om Floorball-væddemål

Alt du behøver at vide om Floorball-væddemål

Fem markspillere og en målmand udgør et hold. Floorballstaven er konstrueret af plastik og ligner en ishockeystav. Bolden er desuden perforeret og lavet af plastik. Begge sider af stokken kan bruges til at aflevere og skyde bolden rundt på banen i floorball.

Målene er 160 cm brede og 115 cm høje, og skøjtebanen er 40m x 20m. Et spil floorball begynder med en faceoff midt på banen, hvorefter et af holdene forsøger at skyde bolden i det modsatte holds mål.

Du kan kaste bolden til dine holdkammerater eller sprinte og kontrollere bolden med begge sider af stokken for at flytte bolden rundt på banen. Den defensive side vil forsøge at tage bolden væk ved at få let kontakt med boldholderen; men når man spiller bolden, må spillere ikke hæve bladet på deres pinde ud over taljehøjde, og bolden må ikke bevæge sig over knæhøjde.

Målmanden i floorball, som i bandy, har ikke en pind og er den eneste spiller i spillet, der kan fange og kaste bolden, men de kan ikke håndtere den uden for deres territorium. Efter et mål er scoret, returneres bolden til midten, og spillet genstartes med en faceoff.

Alt du behøver at vide om Floorball-væddemål
Hvorfor er floorball populært at spille på?

Hvorfor er floorball populært at spille på?

At finde floorball betting sider er ikke længere så svært, som det engang var. Et stigende antal konventionelle bookmakere tilbyder nu odds på store floorball-turneringer og kampe.

Floorball har en stor tilhængerskare Skandinavisk Europa, og det begynder at vinde indpas i Australien, New Zealand og Indien. Med en så voksende fanskare over hele verden er floorball hurtigt ved at blive en populær sport at se og spille, med nye ligaer og pokalbegivenheder dukker op hvert år. Tilskuere kan se konkurrencedygtig floorball-action fra begivenheder som Champions Cup, EuroFloorball Cup og USA Cup, som afholdes årligt for herre- og damehold.

Hvis du kan lide floorball, er du sikkert bekendt med den finske Salibandyliiga eller den svenske Svenska Superligan. Den øverste division af floorball-spillet består af disse to ligaer. Begge ligaer bruger en round-robin-struktur, hvor de bedste klubber går videre til slutspillet efter sæsonen for at afgøre en mester. De dårligste hold konkurrerer i deres play-out-konkurrence, hvor tabere degraderes til følgende række.

Sådan satser du på floorball

At vælge, hvor man skal spille på floorball online er den sværeste del af at komme i gang. Du går til floorball betting sektionen, vælger dine kampe og placerer dine væddemål, når du har fundet en pålidelig floorball bookmaker.

Hvorfor er floorball populært at spille på?
Er online floorball betting lovligt?

Er online floorball betting lovligt?

Spil på floorball online er helt lovligt. Hvis du nyder sporten og gerne vil satse på den, behøver du ikke bekymre dig, da du kan gøre det fra hvor som helst i landet online sportsbøger der opererer i andre lande. Hvis sådanne online bettingudbydere tilbyder odds til floorball, ligesom de gør for andre sportsgrene, har du tilladelse til at spille på det.

For at komme i gang skal du blot åbne en konto hos en pålidelig og lovlig sportsvæddemålsudbyder. Hvis du bor i et område, hvor internet sportsbooks er reguleret, kan du muligvis få odds for sporten. Floorballturneringens betydning vil højst sandsynligt afgøre det.

Er online floorball betting lovligt?
Bedste floorball-betting-odds

Bedste floorball-betting-odds

Floorball-væddemål er organiseret på en ret enkel måde. Langt de fleste væddemål falder i en af to kategorier: lige væddemål på udfaldet af en kamp og futures væddemål på udfaldet af en kommende turnering. Vi vil tage et kig på hver for at se, hvordan de fungerer.

Match vinder væddemål

Det straight bet på en kamps vinder er den mest populære form for floorball-indsats. Du sigter efter at gætte spillets vinder korrekt. Oddsene for hver side, samt muligheden for at satse på en uafgjort kamp, vises på floorball-væddemålssiden i et match-vinder-væddemål. Hvis din forudsigelse er korrekt, floorball betting odds vil fortælle dig, hvor meget du kan vinde.

Overvej et eksempel fra en nylig kamp tilbudt af en stor floorball-bookmaker. Følgende var kampens beskrivelse:

  • Hold 1 vinder til 3.25
  • Hold 2 vinder til 1.47
  • Lodtrækning til 6,75

Tallet ud for hvert resultat angiver, hvor mange penge du kan vinde for hver satset enhed. Hvis din forudsigelse er sand, skal du blot gange dit ønskede indsatsbeløb med hele belønningen.

Med en indsats på $100, for eksempel:

  • Hvis du korrekt forudsiger hold 1 til at vinde til 3,25, vil din samlede udbetaling være €325 med et nettooverskud på €225.
  • hvis du korrekt forudsiger hold 2 til at vinde til 1,47, vil din samlede udbetaling være €147, med et nettooverskud på €47.
  • Hvis du forudsiger trækningen korrekt til 6,75, vil din samlede udbetaling være €675, med et nettooverskud på €575.
Bedste floorball-betting-odds
Floorball futures bet

Floorball futures bet

Floorball-væddemål online-futures er enkle, når du først forstår, hvordan man satser på kampvinder-væddemål. Den eneste reelle forskel er, at futures giver en omfattende liste over hold eller lande, der forventes at konkurrere i en specifik turnering snart. Floorball betting odds tildeles hvert hold afhængigt af deres vurderede chance for at vinde.

Det er dit ansvar at gætte, hvilket hold der kommer først. Du vinder, hvis du får det rigtigt. Din indsats vil være et tab, hvis dit valgte hold ikke slutter først. Fordi der er så mange muligheder, er futures sværere at vinde, men udbetalingerne er også meget højere i gennemsnit.

Mål i alt

Totalmarkeder for mål er ualmindelige på floorball-væddemålssider, selvom du måske støder på dem af og til. I en totalsatsning på floorball forudsiger bookmakeren det samlede antal mål scoret af begge hold i kampen. For eksempel kan totalen sættes til 11,5 mål af bookmakeren. Du sigter efter at afgøre, om den samlede score vil være højere eller lavere end 11,5.

Hvis din forskning indikerer, at denne kamp vil være lavscorende, bør du tage "under" og håbe på en lav score. Du vinder væddemålet, hvis det samlede antal scorede mål er 11 eller mindre. På samme måde, hvis du mener, at spillet vil give høje scores, bør du vælge "over". Hvis den samlede sum er 12 mål eller mere, vil du vinde indsatsen.

Floorball futures bet
Floorball betting tips

Floorball betting tips

Der er stjernespillere i floorball, som i andre sportsgrene. Som et resultat, hvis en dygtig floorballspiller lider af en skade eller sygdom, bør du være den første til at vide det, så du korrekt kan estimere spillets linje.

Der er handler i de svenske og finske divisioner, der skal spores i løbet af lavsæsonen: et mindre hold, der er forstærket af stærke spillere, kan uventet forvandle sig til en titelkandidat.

Målmandens præstationer bør overvåges særligt. Målmanden i floorball har en tredobbelt arbejdsbyrde og er et afgørende medlem af holdet. Fordi topmålmændene i en klub sjældent har en levedygtig erstatning, kan en pludselig skade på målmanden have en væsentlig indflydelse på et af holdenes chancer.

En anden ting at overveje er klubbens spillestil, som er den nemmeste statistik at finde på internettet og vil hjælpe dig med over/under-væddemål. Nogle hold sigter efter at skabe mere og overraske modstandere med hurtige kombinationer, mens andre stoler på målmandsbravader og et robust forsvar. De fleste hold forbedrer sig i tredje kvartal, selvom der er et par bemærkelsesværdige outliers.

Træthedsproblemet er ikke så kritisk i online floorball-væddemål, fordi det gennemsnitlige interval mellem spil er en uge. Nogle hold kan dog sidde fast i et psykologisk spor og konsekvent præstere under forventningerne, hvilket kan skyldes problemer med coaching, ledelse eller andre ukendte variabler.

Floorball betting tips
Ansvarligt spil

Ansvarligt spil

Du bør forvalte dine midler omhyggeligt for at undgå at miste en stor sum penge utilsigtet. Husk altid, at du aldrig bør risikere flere penge, end du er villig til at tabe på en indsats. Du bør dele dine ressourcer for at forhindre spild af alle dine penge på én gang.

Hvis du udvikler en negativ streak af held, skal du ikke forsøge at kompensere ved at hæve dit indsatsbeløb. Enten sæt begrænsninger på det samlede beløb, du kan indbetale hver måned, eller en grænse for det beløb, du kan tabe i et enkelt spil.

Du skal være i stand til at kontrollere dine følelser og vide, hvornår du skal give op. Du er mere tilbøjelig til at træffe impulsive beslutninger, når du er følelsesladet, hvilket er dårligt, når det kommer til gambling. Hav altid et klart hoved og tænk helt over dit næste træk.

Prøv selvudelukkelse, hvis tingene begynder at blive værre, og du begynder at føle, at du er ved at få en afhængighed. Selvudelukkelse hjælper dem, der kæmper med ludomani, til at tage en pause fra det og fokusere deres liv og penge på noget andet. Det kan hjælpe dig med at oprette forbindelse til yderligere fællesskabsprogrammer for at hjælpe dig med at håndtere dit hasardspilsproblem, samt give dig den støtte, du har brug for, hvis du ikke er klar over, hvordan du skal håndtere de næste trin i din genopretning.

Ansvarligt spil