Badminton

Badminton fik sin olympiske debut i 1972 som demonstrationssport, derefter som udstillingssport i 1988. Det blev en olympisk sport med fuld medalje i 1992, inklusive mænds og kvinders singler (en-til-en) og par-konkurrencer (to mod to ). Ved de olympiske lege i 1996 debuterede mixeddouble.

Badminton ligner tennis med hensyn til regler og spildynamik. Det er en ketsjersport, der kan spilles solo eller med en partner, og den er populær i flere asiatiske nationer, herunder Filippinerne, Kina, Indonesien og Japan. Med hensyn til europæisk atletik er danske badmintonspillere de eneste, der kan konkurrere med indonesiske og kinesiske badmintonspillere.

Badminton
Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Alt du behøver at vide om badmintonvæddemål

Alt du behøver at vide om badmintonvæddemål

Selv mindre vinde kan påvirke fjerboldens bane, derfor spilles konkurrencebadminton normalt indendørs. På den anden side er rekreativ badminton en populær udendørs sommersport. Den rektangulære bane er 44 fod (13,4 meter) lang og 17 fod (5,2 meter) bred for singler og 20 fod (6,1 meter) bred for doubler.

I midten af banen spænder et net 5 fod (1,5 meter) højt over banens bredde. Der kræves et 4 fod (1,3 meter) rent område omkring banen. Volleyball spilles udelukkende ved at slå fjerbolden frem og tilbage over nettet uden at lade den komme i kontakt med gulvet eller jorden inden for banens grænser.

Målet med dette spil er at slå fjerbolden eller et fjerbeklædt projektil med ketsjeren for at holde det flyvende og væk fra jorden, hvis det er på din bane. En enkelt omgang badminton kan vare op til to sejre i kampe med en slutscore på 2:0 eller 2:1. Spillet vindes af den spiller, der scorer 21 point først. Spilleren modtager et point for hver vundet rally.

Spillet fortsætter, indtil en af modstanderne opnår en 2-points kant, hvorefter scoren vil være 20:20. Scoringssystemet i badminton ligner det for volleyball, hvor serveringssiden er den, der vandt det foregående rally. Badminton spilles i single, double og mixed double ligesom tennis.

Alt du behøver at vide om badmintonvæddemål
Hvorfor er badminton en populær sport at satse på?

Hvorfor er badminton en populær sport at satse på?

Badminton er en tempofyldt sport, der kræver fuldstændig koncentration og exceptionel teknik. Dette er en af grundene til, at spillet indeholder hurtige og kraftfulde fjerboldudvekslinger, og der kan scores i løbet af få sekunder. Spillets livlige karakter giver en interessant badminton-atmosfære.

Det er også nemt at vænne sig til at spille på badminton, fordi det kan sammenlignes med væddemål på andre sportsgrene. Din badminton-væddemålsstrategi kan ligne din volleyball-, beachvolley- eller bordtennisvæddemålsstrategi, idet den tager højde for scoringssystemet og kampstrukturen.

Hver af disse sportsgrene er kendt for sin store dynamik og hyppige ændringer i bookmakerens odds gennem hele spillet. Af disse grunde er denne sport en af de mest populære muligheder for live-væddemål.nMen før du begynder online badmintonvæddemål, bør du gøre dig bekendt med de mange slags væddemål, der er tilgængelige inden for badmintonsportsvæddemål.

Hvorfor er badminton en populær sport at satse på?
Sådan satser du på badminton

Sådan satser du på badminton

Når det kommer til badmintonvæddemål online, vil du opdage et væld af valgmuligheder, hvorfra du kan vælge og sætte dine indsatser. Først og fremmest vil du afgøre, om væddemål på det er lovligt. Du vil også lære om de mange lovlige sportsvæddemålsalternativer, der er tilgængelige for dig til væddemål på badminton, samt hvordan du analyserer sådanne væddemål.

Du vil også lære om nogle af de seneste badmintonodds. Vigtigst af alt, vil du opdage, hvordan du drager fordel af badminton, og hvordan du indbetaler og hæver penge fra sportsbooks med badmintonodds.

Sådan satser du på badminton
Er badmintonvæddemål lovligt?

Er badmintonvæddemål lovligt?

Det er helt lovligt at spille på badminton. Hvis du er en elsker af sporten og ønsker at satse på det, bør du ikke bekymre dig, da du kan gøre det rundt om i landet på online sportsbooks, der opererer i andre lande. Du har tilladelse til at spille på badminton, hvis disse online-væddemålstjenester giver odds for det, ligesom de gør for andre sportsgrene.

Du skal blot oprette en konto med en velrenommeret og lovlig sportsvæddemålstjeneste, og du er klar til at begynde. Hvis du bor i en stat, hvor internet sportsbooks er reguleret, kan odds for sporten være tilgængelige eller ikke. Det vil højst sandsynligt blive bestemt af størrelsen på badmintonturneringen.

Er badmintonvæddemål lovligt?
Bedste badmintonvæddemål

Bedste badmintonvæddemål

Badminton væddemålslinjer er et almindeligt sæt af væddemål til sport med sammenlignelige regler og formater.

Væddemål på kamp/spil vinder og handicap væddemål

Fordi der ikke er uafgjort i badminton, vil bookmakere lade dig spille på spiller 1 eller spiller 2, som efter spillerens vurdering vinder kampen eller spillet. Dette er det mest populære væddemålsmarked. Nogle bookmakere tilbyder væddemål for at vinde en bestemt pointtrækning, når det kommer til live-væddemål. Ligesom et Match/Game Winner-væddemål giver sportsbooks et handicap-væddemål for hele kampen såvel som for et bestemt spil, hvor sidstnævnte typisk er tilgængeligt i live-linjerne. Desværre er antallet af badmintonsportsbegivenheder, der er tilgængelige for væddemål, begrænset.

Spil på badminton over/unders

At satse på Over/Under i badminton er det samme som væddemål på enhver anden sport. Online sportsbøger vil vælge et tal, og afhængigt af indsatsen kan du satse Over eller Under det tal.

Denne unikke væddemålstype giver dig mulighed for at lave en række forskellige væddemål. Du kan gætte, hvor mange spil der vil være, fordi det er et bedst-af-tre-format. Du kan satse på det samlede antal point scoret i hvert spil, såvel som det samlede antal point scoret af hver deltager.

Spil på badmintontotal

Du satser ikke på et hold for at vinde; i stedet satser du på det samlede antal point, begge spillere vil score sammen. Du kan satse på, at spillerne vil score mere eller mindre end det forventede antal point.

For eksempel, hvis to spillere spillede mod hinanden, og den forventede total var 34,5, Over-bet var favoriseret ved -130, og Under-bet var på +110, ville dette være et eksempel på dette. Det betyder, at begge spillere har en chance for at score mere end 34,5 point. Hvis du vil satse på over, skal den samlede score være 35 point eller højere.

Sats på badminton-spreads

Det er nemt at satse på et badmintonspils spredning. Dette indebærer, at du satser på, om en spiller vil vinde eller tabe med et vist antal point. Du kan satse på, at en spiller vinder eller taber med et bestemt antal point.

For eksempel, hvis spiller 1 og spiller 2 konkurrerede mod hinanden, blev spredningen sat til 3,5 til fordel for spiller 2. På oddstavlen ville spiller 2 have -3,5 ved siden af sit navn, hvilket indikerer, at et væddemål på ham ville skal vinde med mere end 3,5 point for at betale sig. Spiller 1 ville have +3,5 odds, hvilket betyder, at han kan tabe med tre point eller vinde spillet fuldstændigt, og et væddemål på ham ville vinde.

Bedste badmintonvæddemål
Tips til badmintonspil

Tips til badmintonspil

Inden kampen påbegyndes, er det afgørende at overveje spillerens motivation for begivenheden, hans rating og nuværende form, hvilket – som i andre sportsgrene – er en kritisk komponent. Mange badmintonspillere foretrækker ligesom tennisspillere bestemte turneringer. Fordi de har øget motivationen som følge af deltagelse i sådanne arrangementer, klarer de sig godt.

Hvis du ikke ved noget om badminton, vil du ikke være i stand til at bedømme oddsene for at vinde bedre end bookmakeren. Derfor bør du holde øje med markedet pr analysere oddsene udgivet af andre sportsbooks, ved at bruge statistiske værktøjer og holde øje med linjebevægelsen, før spillet begynder.

Fordi oddsene for Match/Game Winner, Handicap og Total live bets i badminton svinger så ofte, sikrer du, at indsatser under kampen typisk er opnåelige. En spiller skal have en forudtænkt handlingsplan for live-væddemål med logiske trin for at forhindre følelsesmæssige beslutninger under spillet.

Lav et sikkert væddemål eller vent på kampens udfald? Accepterer du et tab, når spillet udviklede sig anderledes end forventet, eller henter du ind ved at satse på et andet resultat? Du skal have forberedt svar på følgende spørgsmål, fordi der ikke er nogen ideel plan, der lover 100 % succes.

Tips til badmintonspil
Ansvarligt spil

Ansvarligt spil

For at undgå, at du pludselig mister mange penge, bør du håndtere din økonomi fornuftigt. Husk, du bør aldrig lægge flere penge i et væddemål, end du er parat til at tabe. For at undgå at spilde alle dine penge på én gang, bør du opdele dine midler.

Hvis du har et uheld, skal du ikke prøve at kompensere for det ved at øge din indsatsstørrelse. Du skal enten etablere en begrænsning på, hvor meget du må indbetale hver måned eller en grænse for, hvor meget du kan tabe i et enkelt spil.

Du skal være i stand til at regulere dine følelser og genkende, hvornår du skal holde op. Når du er ked af det, er der større sandsynlighed for, at du foretager forhastede domme, hvilket er forfærdeligt, når det kommer til gambling. Hold altid hovedet klart og analyser din næste beslutning grundigt.

Hvis tingene bliver værre, og du begynder at føle, at du er ved at udvikle en afhængighed, så prøv selvudelukkelse. Selvudelukkelse giver dem, der har problemer med deres ludomani, mulighed for at tage en pause fra det og koncentrere deres liv og penge. Det kan igen forbinde dig med flere samfundstjenester for at hjælpe dig med at håndtere dit spilproblem, samt give dig den støtte, du har brug for, hvis du er usikker på, hvordan du skal håndtere de følgende trin i din genopretning.

Ansvarligt spil
About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen