Nyheder

February 16, 2022

Vejledning til væddemål ved vinter-OL 2022

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

De olympiske vinterlege i 2022 begyndte den 4. februar efter lang ventetid efter COVID-19-pandemien, der et øjeblik næsten udslettede store sportsbegivenheder. Det Vinter-OL i Beijing følger de nyligt afsluttede OL i Tokyo med seks måneder, hvilket er en usædvanlig kort varighed i betragtning af, at Tokyo-arrangementet blev forsinket med seks måneder.

Vejledning til væddemål ved vinter-OL 2022

De XXIV olympiske vinterlege er specielle af forskellige årsager. For det første går Beijing over i historien som den første by, der er vært for både sommer- og vinter-OL, efter sidstnævnte fik sin debut i 2008. Mens den kinesiske hovedstad er den officielle værtsby, vil begivenhederne blive afholdt på 13 steder fordelt på tre områder (Beijing, Yanqing og Zhangjiakou).

Spil på vinter-OL online

Vinter-OL-begivenheder er normalt kortere end sommersport, hvilket gør det vigtigt for en sportsvædder at forstå de forskellige muligheder, der er tilgængelige, mens du satser på vintersport for at komme i gang.

Før du ser på de muligheder, der er tilgængelige for dem, skal sportsvæddemålere mestre forviklingerne ved vinter-OL-væddemål. Når det er sagt, er her et par trin, du skal tage, når du placerer væddemål på vinter-OL 2022:

Vælg en sportsbog

Selvom dette kan lyde kliché, bør det første skridt til at satse på de olympiske vinterlege i 2022 være at finde den bedste side for sportsvæddemål. Dette bør være en online bettingside, der dækker begivenheden i vid udstrækning.

Forstå oddsene

Efter at have tilmeldt sig en online sportsbook med henblik på at satse på vinter-OL, skal spillere være opmærksomme på de odds, der tilbydes, eller markedsdækningen, hvilket burde være en let sag for alle med sportsvæddemålserfaring. Det skal være nemt at finde oddsene. Men online-væddere bør være opmærksomme på, at nogle bookmakere har en tendens til at ignorere mindre kendte vinter-OL-sportsgrene som curling.

Placer indsatser

Det skal være nemt at placere væddemål – vælg et hold eller en atlet, og indtast det beløb, der skal satses. Og hvor der er penge involveret, er det altid vigtigt at understrege vigtigheden af due diligence.

Bedste vintersportsvæddemålsmuligheder

Vinter-OL 2022 vil have 109 begivenheder fordelt på 15 sportsgrene. Populariteten af denne begivenhed bliver ved med at vokse blandt sportsvæddere, hovedsagelig på grund af væksten i popularitet af visse sportsgrene i begivenheden, som f.eks Ishockey og hockey. Også online sportsvæddemål, eller udsigterne til at tjene penge, har i høj grad bidraget til at gøre vinter-OL populære.

Det er stadig krystalklart, at nogle olympiske vintersportsgrene er mere populære end andre. Her er nogle af de mest populære begivenheder blandt spillere, der betting i vintersport.

Stå på ski

Der er mange ski-relaterede discipliner dækket i vinter-OL. Denne begivenhed er i centrum i Beijing vinter-OL, efter at have været med i alle vinter-OL. Nogle skibegivenheder i 2022's konkurrence inkluderer langrend, hurtigløb på korte baner, skihop og alpint skiløb.

Hold at se - Østrig, Schweiz, Italien og Norge.

Ishockey

Ishockey nyder en enorm tilhængerskare globalt. Ishockey er især krediteret for at producere nogle af de fineste øjeblikke i vinter-OLs historie. Kampen mellem USA og Canada for kvinder er normalt en fornøjelse at se, hvor de respektive hold lover en spændende konkurrence. Ethvert online sportsvæddemål, der dækker vinter-OL giver odds på denne sport.

Hold at se - Canada, Rusland, Danmark og Schweiz

Snowboarding

Snowboarding er et færdighedsspil, der søger at vise atletiske evner og tapperhed. Disse faktorer gør det meget attraktivt for sportsvæddere. De olympiske vinterlege ser atleter fuldføre i fem snowboardbegivenheder - Parallel storslalom, Snowboard Cross, Slopestyle og Blog Air.

Personer at se - Shaun White, Chloe Kim

Bobslæde

Bobslæde er også kendt som Bobslæde, en fanfavorit i enhver olympisk vinterbegivenhed. Romantikken til Bobsled tilskrives i høj grad den hastighedsfaktor, der er indgraveret i spillet, der ser konkurrenterne ved blikdåser bevæge sig med hastigheder på op til 85 mph. Bobslædekonkurrencer omfatter fire begivenheder. Disse omfatter Two Man, Two Woman, Four-Man og Women's Monobob.

Hold at se: Tyskland, Schweiz, Amerika, Jamaica

Populære vinter-OL-væddemålstyper

Vinter-OL-begivenheder har masser af muligheder for online sportsvæddemål. Viden om sporten er nøglen, og det kræver forskning eller omfattende viden for at kunne træffe informerede beslutninger. Når det er sagt, her er væddemålstyper, der er fælles for vinter-OL-væddemål online.

  • direkte vinder: Placer væddemål på en person eller et hold, der sandsynligvis vinder.
  • Match-ups: Dette væddemål kræver, at spillere vælger en atlet, de tror vil klare sig bedre end en anden i en given begivenhed.
  • Vindermargin: Spil på det antal point eller sekunder, som vinderen vinder med.
  • Vinderhold/medalje i alt: Dette væddemål bevæger sig væk fra individuelle sportsgrene, men snarere et lands samlede præstation ved OL.

Vinter-OL-væddemålstips

Vintersportsvæddemål online adskiller sig ikke fra hverdagssportsvæddemål online. Som altid gælder den gyldne regel for sportsvæddemål stadig: lav dit hjemmearbejde. Fordi det kan være svært at tilbyde sportsspecifikke tips, gælder følgende generelle tips.

  • Studer disciplinerne og deres regler
  • Forskning! Forskning! Forskning! – brug teknologi til din fordel
  • Omfavn ansvarligt spil
About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen

Seneste nyheder

2024 Genesis Invitational: Favoritter, Odds og Forudsigelser
2024-02-14

2024 Genesis Invitational: Favoritter, Odds og Forudsigelser

Nyheder