Nyheder

November 9, 2023

The Lost Lionesses: Inspirerende kvinder i fodboldens historie

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserAndreas NielsenLocaliser

The Lost Lionesses-projektet samlede forskellige elementer for at skabe en kraftfuld og inspirerende historie. Anført af fotografen Will Douglas og stylet af Charlotte Kennedy viste projektet de fortabte løvinners livlige og legende garderobe. Optagelserne havde til formål at fange essensen af ​​disse bemærkelsesværdige kvinder, som blev beskrevet som at have "unge sjæle" og en "smittende" energi, når de alle var sammen.

The Lost Lionesses: Inspirerende kvinder i fodboldens historie

Optagelsen tog en "stripped back"-tilgang ved at bruge en subtil Englandsblå baggrund og blød belysning for at skabe en enkel, men alligevel virkningsfuld æstetik. Mens nogle af løvinderne i starten var tøvende med at være foran kameraet, blev stemningen lettet ved hjælp af 80'er-musik. Det følelsesmæssige aspekt af optagelserne var tydeligt, hvor en mand udtrykte sin stolthed og fældede tårer.

Projektet har haft stor indflydelse på alle involverede. Sophie, som har talt med mange mennesker om projektet, har oplevet, at det har rørt og overrasket dem. Historien om de fortabte løvinder og forbuddet mod kvindefodbold er stadig relativt ukendt i fodboldverdenen, og det har været oplysende at diskutere det med venner og familie.

For Jon-Paul kom projektet fuld cirkel, da Englands kvinder kom til VM-finalen. Det var et øjeblik med validering og fremskridt, der viste, hvor langt kvindefodbold er nået. Will håber, at projektet vil bidrage til spillets fortsatte vækst og udvikling, og minder os om de ofre, som disse kvinder har ydet i fortiden.

Når man ser fremad, sigter projektet mod at udvide sit omfang ved at skabe landskampe for andre ikke-anerkendte kvindehold, inklusive dem fra VM i 1970 og EM i 1969. Denne løbende indsats vil sikre, at kvindefodboldens historie anerkendes og fejres, hvilket inspirerer fremtidige generationer af spillere.

The Lost Lionesses-projektet er et vidnesbyrd om kvinders modstandsdygtighed og beslutsomhed i fodbold. Det tjener som en påmindelse om de fremskridt, der er sket, og det arbejde, der stadig mangler for at opnå ligestilling i sporten. Lad os fortsætte med at ære fortiden og støtte de nuværende og fremtidige løvinder, som har banet vejen for succes.

Seneste nyheder

Sådan håndterer du dårlige løb i væddemål
2023-11-20

Sådan håndterer du dårlige løb i væddemål

Nyheder