Nyheder

October 31, 2023

Seneste udviklinger i Michigan Sign-Stealing Scandal og World Series Matchup

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserAndreas NielsenLocaliser

Introduktion

I denne episode af Hang Up and Listen får Stefan Fatsis, Josh Levin og Joel Anderson selskab af Slate's Ben Mathis-Lilley for at vurdere den seneste udvikling i Michigan-ekstravaganzaen om at stjæle skilte. Holdet diskuterer University of Michigans beslutning om at tilbagekalde et nyt kontrakttilbud til fodboldtræner Jim Harbaugh, som rapporteret af The Wall Street Journal. De dykker også ned i Connor Stalions' program til at stjæle skilte og hans 'Michigan Manifesto', som fremhævet af Sports Illustrateds Richard Johnson. ESPN giver indsigt fra en person, der blev betalt af Stalions for at videooptage sidelinjen af ​​Michigan-modstandere.

Seneste udviklinger i Michigan Sign-Stealing Scandal og World Series Matchup

World Series Matchup

Ben Lindbergh fra The Ringer slutter sig til podcasten for at nedbryde World Series-kampen mellem Arizona Diamondbacks og Texas Rangers. Lindberghs ekspertise inden for baseballanalyse er tydelig i hans bøger, 'The Only Rule Is It Has to Work' og 'The MVP Machine.' Han udforsker også baseballs nye 'reliever-familiarity-effekt' og det igangværende 'for-mange-pitcher-problem'

Dwight Howard-kontrovers

Diskussionen skifter derefter til kontroversen omkring Dwight Howard, den fremtidige basketball Hall of Famer, der er blevet anklaget for seksuelle overgreb. ESPN giver dækning af Stephen Harpers civile retssag mod Howard, som har afvist anklagerne. Diana Moskovitz' artikel i Defector giver en tidslinje for anklagerne om seksuelle overgreb, mens DJ Dunsons stykke i Deadspin stiller spørgsmålstegn ved, hvorfor der mangler diskussion om sagen. Outsports' Cyd Zeigler undersøger Stephen A. Smiths svar på beskyldningerne.

Takeaways

Da episoden slutter, efterlader værterne lytterne med nogle vigtige takeaways. De fremhæver behovet for, at Major League Baseball justerer sit 12-holds playoff-format efter de tidlige exit fra Dodgers, Orioles og Braves. De anerkender også Texas Rangers-outfielderen Adolis Garcias fremragende præstationer og de overpræsterende unge spillere på Arizona Diamondbacks. Afsnittet slutter med et bonussegment, der diskuterer NBA's åbningsweekends historielinjer, inklusive Victor Wembanyamas debut, LeBron James' påståede minutbegrænsning og det nye partnerskab mellem Damian Lillard og Giannis Antetokounmpo.

Glem ikke at abonnere på Slate Plus for at støtte Læg på og lyt. For mere dybdegående dækning, tjek de anbefalede artikler og bøger, der er nævnt i hele episoden.

For eventuelle forespørgsler kan du henvende dig til podcast-teamet på hangup@slate.com.

Seneste nyheder

Sådan håndterer du dårlige løb i væddemål
2023-11-20

Sådan håndterer du dårlige løb i væddemål

Nyheder