Nyheder

October 31, 2023

NFL dominerer ratings, World Series falder, College Football skuffer

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserAndreas NielsenLocaliser

Introduktion

De seneste ugentlige sportsvurderinger afslører en stærk præstation fra NFL søndag eftermiddag, mens World Series oplevede et fald i seertal. Derudover nåede college fodboldkampe ikke de syv millioner seere. Lad os se nærmere på de vigtigste højdepunkter fra vurderingerne.

NFL dominerer ratings, World Series falder, College Football skuffer

NFL vurderinger

NFL dominerede seertallene igen, hvor søndagens nationale vindue på CBS tiltrak ugens flest seere. Kampen mellem 49ers og Bengals fik 26,06 millioner seere, hvilket gør det til sæsonens næstmest sete NFL-vindue. FOX-singleheaderen, med Rams og Cowboys, klarede sig også godt og trak næsten 20 millioner seere.

Men primetime-spillet på NBC mellem Bears og Chargers ramte et sæson-lave med kun 15,72 millioner seere.

World Series-seertal

World Series oplevede et fald i seertal, selv om det var det bedste ikke-NFL-lodtrækning. Spil 1 fredag ​​tiltrak 9,17 millioner seere, mens spil 2 lørdag havde 8,15 millioner seere. Disse tal repræsenterer to af de mindste publikummer i World Series-historien, med Game 2-rangeringen sidst.

College fodbold vurderinger

I en overraskende vending nåede ingen college-fodboldkamp i denne uge op på syv millioner seere. Georgia-Florida-spillet toppede hitlisterne med 5,95 millioner seere.

Andre højdepunkter

Bortset fra NFL og World Series var der et par andre bemærkelsesværdige begivenheder i ratings. Søndag var der et rekordstort college volleyballpublikum, mens NBA-åbningsugen fik det højeste seertal i seks år.

Konklusion

Som konklusion, fortsætter NFL med at dominere de ugentlige sportsvurderinger, mens World Series oplevede et fald i seertal. College fodboldkampe formåede heller ikke at tiltrække et stort publikum. Disse vurderinger fremhæver den fortsatte popularitet af NFL og de udfordringer, som andre sportsgrene står over for med at fange seernes opmærksomhed. Det bliver interessant at se, hvordan vurderingerne udvikler sig i de kommende uger.

Ugentlige sportsvurderinger, 23.-29. oktober

Kun begivenheder med mindst 150.000 seere er opført. Husstandsvurderinger på 0,55 eller derunder vises med anden decimal.

Seneste nyheder

Sådan håndterer du dårlige løb i væddemål
2023-11-20

Sådan håndterer du dårlige løb i væddemål

Nyheder