Kold handel forklaret

Nyheder

2022-01-12

Kold handel er ret almindeligt i den finansielle verden. Det bliver dog også mere populært i væddemålsverdenen, især blandt spillere, der ikke har meget eller nogen sportskendskab. Kolde forhandlere opererer hovedsageligt på markeder eller begivenheder, der har høj volatilitet, såsom hestevæddeløb.

Kold handel forklaret

De behøver ikke at vide andet end oddsene vedrørende bettingbegivenheden. Alle faktorer, der kan have indflydelse på resultatet, er heller ikke ligegyldige. I modsætning til sportsvæddemål afhænger væddemålsstrategiens succes ikke nødvendigvis af spillerens sportskendskab.

Sammenligninger mellem handel og væddemål

Når det kommer til handler, køber eller sælger investorer normalt aktier, selvom de ikke forstår virksomhedens interne funktion. De træffer for det meste investeringsbeslutninger baseret på de forekommende tendenser på markedet og estimerede fremskrivninger.

Nogle handlende kan foretage investeringer baseret på deres opfattelse af virksomheden. Det skyldes, at overskuddet er baseret på aktiens skiftende værdier og ikke et forudbestemt mål.

Kolde handlende i væddemålsverdenen bruger den samme tilgang til online sportsvæddemål. Spillerne placerer væddemål og opnår overskud baseret på, hvordan oddsene ændrer sig før og under begivenheden. Spillerne kan tjene overskud fra back bets og lay bets. For back bets opnår spilleren en fortjeneste, hvis oddsene falder. For lay-væddemål tjener spilleren, hvis oddsene stiger. Begge tilfælde er ret almindelige.

Kolde handelsperioder

Et flertal af kolde forhandlere opererer normalt mellem en time til kick-off, og når begivenheden starter. Odds volatilitet er typisk høj, hvilket gør markederne velegnede til hurtige handler inden for den periode. De kolde handlende bestræber sig normalt på at gennemføre alle deres aktiviteter inden kick-off og overføre deres fokus til den næste begivenhed.

Det betyder, at de tjener deres overskud og glemmer begivenheden, allerede inden begivenheden begynder. Gameplayet og udfaldet af begivenheden påvirker således ikke deres rentabilitet på nogen måde.

Sådan laver du kold handel

Fortjenesten involveret i kold handel er normalt relativt lille. Det betyder, at spillerne skal foretage mange handler for at opnå en betydelig fortjeneste. Ligesom sportsvæddemål er det muligt at gøre alt personligt, men processen kan være langsom og trættende, med høje muligheder for at lave fejl.

De fleste spillere foretrækker derfor normalt at bruge bettingværktøjer eller automatiserede bots. Inkorporering af teknologi gør alt lettere og maksimerer den potentielle fortjeneste. Spillerne skal vælge de bedste handelsværktøjer og placere væddemål på de mest pålidelige væddemålssider for at få mest muligt ud af væddemålsværktøjerne.

Illikvide markeder

De fleste kolde handlende foretrækker at satse på aktiviteter tæt på off. Nogle er dog mere fleksible og drager fordel af illikvide markeder. Illikvide markeder er normalt repræsenteret af store spænd mellem lay- og back-odds.

Der er også mindre konkurrence på sådanne markeder, hvilket giver spillerne mulighed for at få bedre lay or back-værdier, end et likvidt marked normalt ville tillade. Sådant kræver dog høje inputniveauer, men bots hjælper med at gøre det muligt.

Seneste nyheder

TonyBets store debut i Letland efter investering på $1,5 millioner
2022-09-25

TonyBets store debut i Letland efter investering på $1,5 millioner

Nyheder