Nyheder

September 14, 2022

Forstå startprisen i sportsvæddemål

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserAndreas NielsenLocaliser

Mange mennesker elsker sportsvæddemål, især online sportsvæddemål. Det er spændende, nemt og fuld af sjov. Også disse mennesker, der er væddemål på sport kan blive meget rigere i løbet af natten, hvis de satser på profitable sportsgrene med store afkast. Det er godt at lære nogle sportsvæddemålstips, før du gør det. Denne artikel fokuserer på startprisen i sportsvæddemål. Det tager blandt andet et kig på, hvad det er, hvordan det besluttes, og hvornår det skal tages.

Forstå startprisen i sportsvæddemål

Hvad betyder startprisen i sportsvæddemål?

Startprisen, blot kaldet "SP", refererer til en officiel aftalt oddspris, som en hest går ud til, når løbet starter. Det er kort sagt en hests "startpris" i starten af løbet. Det er også kendt som den endelige præ-event pris for "Closing Line." Startprisen bestemmes af flere faktorer. Oddsprisen på en hest i væddeløb bliver ved med at ændre sig. Men når en spiller tager startprisen, vil de acceptere at acceptere SP i stedet for den aktuelle oddspris i løbet.

Hvordan bestemmes startprisen?

Traditionelt sætter et officielt organ startprisen baseret på de odds, der er angivet af bookmakerne på banen. Hvis der ikke er nogen on-course bookmaker, vil startprisen blive beregnet ved hjælp af en prøveliste over odds fra online bookmakerne. Alle bookmaker odds er arrangeret fra lav til høj og opdelt i to halvdele ligeligt. Startprisen vil blive taget fra den med det højeste odds som den laveste pris.

Denne traditionelle metode til at beregne startprisen tager ikke direkte højde for mængden af væddemål placeret uden for kurset, såsom online sportsvæddemål. Men da online-væddemål er blevet den største indsats i racing, har startprisen i Storbritannien nu fulgt nøje oddsene på Betfair-børsen, som bestemmes af markedet. Da der ikke er nogen fortjenstmargen indbygget i priserne, kunne spillere ofte finde bedre startpriser repræsenteret af spillebørsen end af bookmakerne.

Hvorfor er startprisen vigtig i hestevæddeløb?

Startprisen angiver normalt, hvilken hest der driver, og hvilken hest der kommer for at få støtte, inden løbet begynder. Det er naturligt, at det er meget nyttigt at være meget opmærksom på startprisen for de mennesker, der satser under løbet. Generelt er startprisen en faktor i beregningen af gevinster for forskellige former for væddemål, såsom tricasts og prognoser eller Tote Placepot og Scoop6.

Hvornår skal en spiller tage startprisen?

Oddsprisen bliver ved med at ændre sig i løbet af dagen før et løb starter. Når en spiller placerer et væddemål på løbsdagen, tilbyder en bookmaker normalt spilleren mulighed for at placere væddemålet enten til startprisen eller den aktuelle oddspris, når spilleren satser. Da oddsprisen i et løb bliver ved med at svinge, kan tilbuddet før løbet muligvis være højere eller lavere end startprisen.

De fleste spillere vil acceptere den aktuelle odds-pris, når de spiller. Ellers ville deres afkast blive lavere, hvis hesteprisen forkortes. Spillere bør dog tage startprisen, hvis de tror, at oddsprisen på det tidspunkt, de spiller, vil blive større.

I dag vil de fleste online sportsvæddemålssider give de bedste odds garanteret for at reducere risikoen, når udvalget ikke er så godt, som en spiller ønsker. For eksempel, hvis en spiller bakker en hest ved 12-1, men den driver ud ved 14-1, før den går i gang, vil spilleren alligevel blive betalt med 14-1, hvis indsatsen er vellykket. BettingRanker er det rigtige sted at finde de bedste online betting sider og få nyttige tips til sportsvæddemål.

Sådan ved du, at væddemålet er godt eller dårligt

I et løb bliver oddsprisen ved med at ændre sig i løbet af dagen før løbet begynder. Hvordan kunne spillerne vide, om de har et værdivæddemål, før oddsprisen falder til den omtrentlige dagsværdi?

Som helhed kunne dette udføres ved at sammenligne spillerprisen med startprisen, som normalt omtales som at slå startprisen.

  • Hvis en spillers pris er lavere end startprisen, afhenter spilleren ikke et værdivæddemål.
  • Hvis en spillers pris overstiger startprisen, så har spilleren afhentet et værdivæddemål.

Resumé

En startpris refererer til den oddspris, som en hest går ud til, når løbet begynder. Det bestemmes af bookmakerens odds. Startprisen er afgørende i hestevæddeløb. Der er nogle fordele ved at tage en startpris frem for en aktuel ulige pris. At sammenligne startprisen med spillerens pris kan hjælpe med at afgøre, om en spiller har valgt et værdivæddemål eller ej.

About the author
Matteo Bianchi
Matteo Bianchi

Matteo "Teo" Bianchi, hyldet som BettingRankers "Data Dynamo", er den essentielle kombination af en sportsentusiast og en talfnidder. Hans omhyggelige forskning sikrer, at spillere altid er et skridt foran, hvilket gør ham til en hjørnesten på platformen.

Send email
More posts by Matteo Bianchi

Seneste nyheder

Sådan håndterer du dårlige løb i væddemål
2023-11-20

Sådan håndterer du dårlige løb i væddemål

Nyheder