Nyheder

August 31, 2022

De bedste væddemålssider til tennis

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Tennis er en meget populær sport, at være blandt de 5 mest populære sportsgrene i verden og den anden favoritsport i Storbritannien. Der er en lang historie med væddemål på tennis, næsten lige så lang som hestevæddeløbets favoritter. Derudover er der masser af tennisligaer og grand slam-konkurrencer rundt om i verden, der tilbyder masser af chancer for sportsvæddemål på næsten daglig basis.

De bedste væddemålssider til tennis

Stjernespillere er blevet kendte navne, og mange mennesker, der kan lide at bette på sport, vil hoppe på muligheden for at satse på deres yndlingsstjernespillere. Fremkomsten af online sportsvæddemål har gjort væddemål på denne sport endnu mere populær og lettere tilgængelig for fans over hele kloden. Der er mange forskellige markeder at satse på, herunder et væld af live-betting-muligheder før kampen og in-play samt futures-væddemål.

De bedste væddemålssider til tennis

Nogle af de bedste betting sider til væddemål på tennis kan findes på https://bettingranker.com/. De websteder, der er anført her, er legitime og troværdige og har licenser fra de mest respekterede licensmyndigheder i verden, såsom Curacao. Det betyder, at de vil holde deres spilleres detaljer og transaktioner sikre, så spillere kan føle sig frie til at placere væddemål på deres sider uden nogen risiko. 

Sammen tilbyder de en tilstedeværelse i stort set alle verdenshjørner og har en ekstraordinær mængde sprog, der gør det muligt for alle mennesker at forstå webstederne klart. Siden tilbyder også en bred vifte af betalingsmuligheder for at give nem adgang for alle deres spillere.

Disse online væddemålssider er tilgængelige online og også via mobilapps med veldesignede, intuitive og lette at navigere på websteder, der gør at placere væddemål til en leg. De tilbyder nogle meget attraktive velkomstbonusser, som er relativt nemme at drage fordel af samt loyalitetsbelønninger til deres etablerede spillere. På disse sider vil spillerne finde nogle af de bedste odds, der er tilgængelige i branchen med en udbetalingsprocent på 95 % og opad. Siderne tilbyder masser af forskellige sportsgrene udover tennis, så der er noget af interesse for alle sportsbetting-fans.

Typer af populære væddemål på tennis

Tennis er blevet en ekstremt populær sport at spille på på grund af de store muligheder, der er tilgængelige for spillere. At være et spil mellem 2 personer (eller 4 i doublekampe) gør det også mere spændende og muligvis uforudsigeligt, især hvis en af spillerne bliver skadet eller ikke spiller så godt, som de plejer. Bortset fra det sædvanlige typer væddemål, tilbyder tennis utroligt mange forskellige væddemålsmuligheder i spillet baseret på point, spil og sæt.

Moneyline væddemål

Dette er de mest simple væddemål og forudsiger simpelthen, hvem der vinder kamp eller turnering. Da der normalt er en klar favorit, er oddsene for at favoritspilleren vinder ikke gunstige for en stor udbetaling, men er normalt bedre end lige penge. Men hvis en underdog vinder, kan det være en profitabel sport at satse på.

Spilspredning (handicap) indsatser

Game spread betting er væddemål på, hvor mange spil en af de 2 spillere vil vinde i kampen i forhold til hinanden. Det er ikke baseret på, hvem der vinder kampen, men på hvordan spillerne vil præstere. Bettors har bedre odds for at vinde med disse spread bets, især når der er en klar favorit til at vinde. 

Handicap gives til de 2 spillere for at 'jævne spillefeltet'. Det endelige antal spil vundet af hver spiller vil blive justeret ved at lægge til eller trække handicaps fra, og hvis spillerne forudsiges korrekt, vinder de.

Indstil Spread (Handicap) væddemål

Denne form for indsats minder meget om spilspredninger, men udføres på basis af sæt vundet i en kamp. Igen, fordi spillefeltet er udjævnet, kan spillere få mere fordelagtige odds for at vinde. Selv den mindst foretrukne spiller kan satses på at vinde et eller to sæt i en kamp, selvom de ikke vinder kampen direkte.

Over/Under indsatser

Denne type væddemål satser på antallet af sæt, det vil tage for spillet at blive afsluttet. Bettors satser på, om der vil være flere (over) eller færre (under) sæt end bookmakerne estimerer til kampen. Tre sæt kampe vil altid have en over/under streg på 2,5 sæt. Kort sagt betyder væddemål på over, at kampen varer 3 sæt. Indsatser under betyder, at det vil være en lige 2 sæt sejr.

Tips til sportsvæddemål

Tennis er et unikt spil og har nogle unikke funktioner, der bør tages i betragtning, når man beslutter sig for, hvem og hvor man skal placere væddemål. Først og fremmest er der underlaget, der skal spilles på, enten hårdt, ler eller græs. Hver af disse overflader giver en anden type spil, og tennisspillere kan være mere talentfulde på bestemte overflader. 

Som med alle sportsgrene bør spillernes statistikker studeres omhyggeligt for at finde ud af, hvilke aspekter af spillet de udmærker sig i, om det er hvor mange breakpoints de vinder, eller antallet af utvungne fejl osv. At studere hvordan spillere præsterer under særlige omstændigheder kan give spillere en større chance for at foretage rentable væddemål.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen

Seneste nyheder

2024 Genesis Invitational: Favoritter, Odds og Forudsigelser
2024-02-14

2024 Genesis Invitational: Favoritter, Odds og Forudsigelser

Nyheder