Nyheder

October 31, 2023

Bruce Springsteen og E Street Band annoncerer 2024 European Stadium Tour

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserAndreas NielsenLocaliser

Bruce Springsteen og E Street Band har annonceret datoerne for deres europæiske stadionturné i 2024. Turnéen starter den 5. maj i Cardiff, Storbritannien, og slutter den 25. juli på Wembley Stadium i London. Undervejs vil bandet gøre stop i Belfast, Dublin, Prag, Milano, Madrid, Barcelona, ​​Helsinki og Stockholm.

Bruce Springsteen og E Street Band annoncerer 2024 European Stadium Tour

Denne meddelelse kommer, mens Springsteen fortsætter sin bedring efter en anfald af mavesår. Tidligere på måneden annoncerede bandet også de nye datoer for deres udsatte 2023-turné, som nu vil finde sted i begyndelsen af ​​2024.

Billetter til Europa-turneen vil blive sat til salg fra og med Odense, Danmark-showet den 2. november. For mere information om billetter og datoer, besøg den officielle hjemmeside.

Fans i USA kan også se frem til den omlagte 2023-turné, som genoptages den 19. marts i Phoenix og løber frem til den 13. september i Baltimore.

Gå ikke glip af chancen for at se Bruce Springsteen og E Street Band live på koncert under deres længe ventede europæiske stadionturné i 2024!

Seneste nyheder

Sådan håndterer du dårlige løb i væddemål
2023-11-20

Sådan håndterer du dårlige løb i væddemål

Nyheder