Nyheder

October 13, 2023

BetConstruct sigter mod at omforme livestreaming-sektoren med ny OTT-platform

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserAndreas NielsenLocaliser

BetConstruct, en førende leverandør af sportsvæddemålsteknologi, har frigivet en ny OTT-platform for at revolutionere streamingtjenesterne. Denne platform tilbyder en global rækkevidde via FastMedia, hvilket tillader sportsstreaming fra ethvert område.

BetConstruct sigter mod at omforme livestreaming-sektoren med ny OTT-platform

OTT-løsninger er en revolution for livestreamingudbydere, der giver dem mulighed for at skabe en platform, der imødekommer de individuelle krav fra specifikke mærker og streamingselskaber. Dette intuitive og hurtige administrationsværktøj gør det nemt at tilpasse og konstruere en platform, der præcist passer til kundens vision.

Med denne teknologi kan sportsvæddemålsoperatører skabe skræddersyede designs baseret på deres egne præferencer og nemt tilføje betalingsprocesser til OTT-platformen. Derudover er yderligere tjenester leveret af Fast Media tilgængelige på anmodning.

OTT-produktet er tilgængeligt i forskellige former, herunder web og mobil. Du kan også bruge dette produkt på sportsvæddemål og gambling-apps, der er gratis tilgængelige på App Store, Play Market, Apple TV og Android TV. Desuden er tilpassede Smart TV-apps tilgængelige efter kundens anmodning. 

Ifølge BetConstruct, vil OTT-platformen tilbyde en dynamisk, brugervenlig og justerbar oplevelse, der inkluderer adgang til:

  • Livestreaming og VOD-indhold
  • Indtægtsgenerering gennem abonnementer og PPV'er
  • Multi-kanal udsendelse
  • Multi-sprog support

Denne meddelelse er en fremragende tilføjelse til BetConstructs samling af sportsvæddemål og gambling teknologiprodukter. I sidste måned annoncerede virksomheden en partnerskab med XGateway, en visionær og dynamisk betalingstjenesteudbyder. 

Stadig i samme måned lancerede softwareudbyderen Sats nemt, en løsning på tværs af platforme til udvikling af mobilspil og apps til sportsvæddemål. Det giver flere integrationsmuligheder for at øge brugerengagement og interaktion.

Seneste nyheder

Sådan håndterer du dårlige løb i væddemål
2023-11-20

Sådan håndterer du dårlige løb i væddemål

Nyheder