Nyheder

March 9, 2022

2022 eSports mest ventede begivenheder

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserAndreas NielsenLocaliser

eSports betting har cementeret sin position inden for sportsvæddemål online i løbet af de sidste par år. Covid-pandemien gav næring til væksten, som afbrød almindelige sportsbegivenheder og efterlod spillere begrænsede væddemålsmuligheder. Der er adskillige eSports-begivenheder planlagt til begyndelsen af 2022, som vil præsentere adskillige muligheder for professionelt sportsvæddemål. Nogle af de bedste eSports-begivenheder 2022, der er værd at holde øje med, er fremhævet nedenfor.

2022 eSports mest ventede begivenheder

2022 VCT Challengers 1-turnering

Denne eSport-begivenhed vil blive afholdt online, der løber fra februar til marts 2022, som en del af Valorant Champions Tour (VCT). Begivenheden er indstillet til at byde på nogle af de bedste hold fra hele verden, der konkurrerer i et tre-tiers system bestående af Challengers, Masters og Champions. Turneringsvinderne vil komme til at konkurrere i Masters' rækken, hvorfra vinderne går videre til Champions rækken, mens Valorant Champions Tour løber.

Rocket League verdensmesterskab

Rocket League World Championship er planlagt til juli 2022, i slutningen af den igangværende 2021-2022 sæson. Mesterskabet vil for første gang have to hovedscener, det nye World Championship Wildcard og World Championship Main Event, med en præmiepulje for begivenheden på $6.000.000. De mange kampe i begivenheden vil byde på mange online eSports-væddemålsmuligheder.

Apex Legends Global Series (ALGS) Championship 2022

Det indledende ALGS-mesterskab var i 2021. Mere end 200 Apex Legend-hold fra forskellige lande deltog i begivenheden. ALGS Championship 2022 er klar til at blive meget større og bedre med en præmiepulje på $5.000.000. Der vil være kvalifikations- og udfordrerkredsløb, som vil føre til slutspil og mesterskabsrunder. Analytikere forudser, at det bliver en af de bedste eSports-begivenheder i 2022.

DreamHack 2022 Anaheim

Denne begivenhed, også kendt som North American Regional Championship, er planlagt til den 11. til 13. februar 2022. Det vil være en personlig begivenhed, der afholdes i Anaheim Convention Center. Det vil indeholde Halo, Counter-Strike Global Offensive og adskillige kampspil, der vil være gode til eSports-væddemål online. Begivenheden passerer, og billetterne er allerede sat til salg.

Masters Tour 2022

2022 Masters Tour omfatter adskillige eSports-turneringer, der bringer de bedste Hearthstone-spillere fra hele verden sammen for at kæmpe om puljepræmien og den eftertragtede titel som Masters Tour Champion. Alle spil spilles online ved at bruge bedst-af-fem-formatet.

The Six Invitational

Six Invitational-begivenheden finder sted fra 8. til 20. februar i Montreal. Det er verdensmesterskabet i den berømte Rainbow Six Siege. Begivenheden markedsføres i øjeblikket som en mulighed for elskere af Rainbow Six Siege til at genoprette forbindelsen efter pandemien. Kampene vil blive spillet personligt, men der vil ikke være noget live publikum.

2022 LCS Mid-Season Cup

Fans af League of Legends bør se frem til 2022 LCS Mid-Season Cup, som finder sted den 23. og 24. april som en erstatning for forårets playoffs, der fandt sted sidste år. Vinderne af begivenheden vil kvalificere sig til Mid-Season Invitational. Denne begivenhed vil blive afholdt i Houston, Texas, hvis Covid-restriktioner ophæves. Det vil give adskillige muligheder for eSport-væddemål online.

Seneste nyheder

Sådan håndterer du dårlige løb i væddemål
2023-11-20

Sådan håndterer du dårlige løb i væddemål

Nyheder