Spil på ATP Tour online

ATP står for Association of Tennis Professionals, som arrangerer ATP-touren. Touren fokuserer på den globale professionelle tennisbane for mænd. Touren består faktisk af flere forskellige turneringer, herunder Grand Slam-turneringerne og flere ATP-mærkede turneringer, såsom ATP Finals, ATP Cup og ATP 250-serien.

Af denne grund finder turen sted på steder over hele verden i hele tenniskalenderen. Det er en meget prestigefyldt tur, og spillere konkurrerer hele tiden om at tjene de point, der vil give dem deres placering for den følgende tennissæson.

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Historien om ATP Touren

Historien om ATP Touren

Præmiepuljen for turen varierer, da hver turnering vil have sin egen præmiepulje. Mere information herom kan findes på hjemmesiderne for de enkelte turneringer. Som et eksempel er præmiesummen for ATP Cup i 2022 $10 millioner. Spillere får både et gebyr for at deltage og præmiepenge. Der er også præmiepenge til hold i ATP Cuppen.

ATP startede livet i 1972, og det blev skabt af datidens bedste tennisprofessionelle. Spilleren havde holdt et møde i en trappeopgang ved US Open det år for at fortælle om deres ønske om at have en spillerforening. Jack Kramer blev valgt som administrerende direktør og Cliff Drysdale blev præsident. Målet var at forbedre spillet for spillerne.

ATP skabte rangeringssystemet, der analyserede spillernes præstationer og bestemte spillerindgange til de forskellige turneringer på touren. Ranglisten trådte i kraft året efter, og det samme rangeringssystem er på plads den dag i dag. I femten år blev mændenes tenniskreds overvåget af ATP sammen med det internationale tennisforbund og en række forskellige turneringsledere.

Historien om ATP Touren
En ny retning

En ny retning

På trods af at spillerne havde været med til at skabe ATP'en, følte de stadig, at de ikke havde nok af en stemme, og de ønskede mere kontrol. I 1988, også ved US Open, holdt direktøren for ATP, Hamilton Jordan, en pressekonference på parkeringspladsen.

Problemerne med turen blev lagt ud såvel som mulighederne. En, der var tydeligt identificeret, var oprettelsen af en ny ATP-tour. Spillerne støttede dette, og 24 af dem meldte sig til at spille i den nye ATP Tour i 1990.

En ny retning
Alt du behøver at vide om tennis

Alt du behøver at vide om tennis

Tennis har længe været en meget populær sport blandt tilskuere. Det er også en af de ældste sportsgrene, der er blevet spillet i en lidt anderledes form af Henrik VIII i det 16. århundrede. Turneringer såsom Wimbledon har eksisteret i mere end et århundrede, og det optræder i store sportsbegivenheder som f.eks sommer OL.

De fleste turneringer har herrekampe spillet over fem sæt, mens kvindernes kampe spilles over tre sæt. Turneringer byder også på noget af den nyeste teknologi, som kan måle hastigheden på serven og præcist måle, hvor bolden lander.

Turneringer finder sted i lande over hele verden, og der er begivenheder for både mænd og kvinder, med muligheder for double og mixed double inkluderet i de fleste af turneringerne. Alle de store turneringer bliver tv-transmitteret, og nogle af topspillerne vil også deltage i mindre, mere lokale turneringer i løbet af året. Grand Slam-begivenhederne er altid velbesøgte og udsendes over hele verden.

Alt du behøver at vide om tennis
Hvorfor er ATP-tour populær at spille på?

Hvorfor er ATP-tour populær at spille på?

ATP-turen byder på en masse muligheder for forskellige typer væddemål. Da turen ikke kun er baseret på én enkelt turnering, har den person, der placerer væddemålene, mulighed for at satse på kun én kamp, én turnering eller hele turen.

De kan vælge at følge udviklingen for en bestemt spiller, land eller hold. Kombinationerne er næsten uendelige. Online sportsvæddemålssider vil indeholde en masse detaljer og analyser, hvilket er vigtigt for dem, når de skal afgøre, hvilke odds der skal tilbydes.

Da ATP-turen indeholder en masse forskellige turneringer, vil oddsene ændre sig hele vejen igennem. Efterhånden som spillere vinder eller taber, vil deres odds ændre sig, og online sportsbook-sider vil overvåge det for deres kunder, så der er ingen krav om, at kunden selv skal foretage nogen form for beregninger.

Hvorfor er ATP-tour populær at spille på?
Bedste tennismesterskaber

Bedste tennismesterskaber

ATP-touren er også attraktiv for spilleren, da den er en af de største sportsbegivenheder og fokuserer på elitespillerne for mænd. Det er de bedste navne i sporten, og tilskueren vil med garanti se en fremragende kamp, når de stilles mod hinanden.

Da det består af de største tennisbegivenheder, vil der være stor variation i kampene, og seerne kan få øje på kommende talenter.

Bedste tennismesterskaber
Sådan satser du på ATP-tour

Sådan satser du på ATP-tour

Det første skridt til at placere et væddemål er at se på online betting sider. Der er flere at vælge imellem, og alle vil tilbyde lidt forskellige funktioner. De bedste tennismesterskaber er normalt inkluderet på alle sportsvæddemålssider, så de fleste af ATP-turneringerne vil være tilgængelige for spillere. Alle vil byde lidt forskellige odds på spillere og begivenheder, men de fleste vil ligne hinanden i deres syn på de potentielle resultater.

Når spilleren har fundet den bedste bookmaker til dem, skal de registrere sig. Processen er ret nem. Spilleren skal oprette en onlinekonto ved at følge de trin, der er angivet af siden. Nogle websteder kan kræve, at brugeren bekræfter deres adresse og alder, før tilmeldingsprocessen kan fuldføres. Så skal de bestemme, hvordan de vil tilføje penge til deres konto, så de kan fuldføre deres indsatser.

Sådan satser du på ATP-tour
Placering af indsatsen

Placering af indsatsen

Spilleren bør overveje de odds, der tilbydes, og tænke over, hvorvidt de ønsker at spille på en individuel kamp eller resultatet af en turnering. Oddsene vil ændre sig i henhold til spillerens eller holdets præstation i de andre tennisturneringer, der er en del af ATP-touren.

Online betting sider gør selve indsatsen let. Spilleren tilføjer, hvor meget de vil satse, og de vil være i stand til at se alle deres nuværende væddemål i deres virtuelle spillekupon.

Placering af indsatsen
De bedste ATP tour betting sider i 2024

De bedste ATP tour betting sider i 2024

At satse på turneringer er meget nemt, når spilleren har adgang til nogle af de bedste online bookmakersider. Alle vil have en liste over sportsturneringer, der er aktuelle eller kommende i fremtiden, og nogle vil endda forklare sporten i detaljer for at hjælpe spilleren med at forstå reglerne.

Betsafe og 888Sport er blandt de bedste sider med en god online sportsbook. Spillere vil finde webstederne nemme at navigere og bruge. William Hill er kendt for sportsvæddemål såsom tennisligaer. Tennis online-turneringer kan også findes på andre sider såsom Dafabet og Betfinal.

Betfresh og Mr Green vil også have de store tennisturneringer som en del af deres liste over sportsturneringer. Nogle websteder kan være landespecifikke og har begrænsninger for, hvor deres kunder kan være placeret, men der er flere internationale websteder, der er tilgængelige for spillere fra forskellige steder.

De bedste ATP tour betting sider i 2024
About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen