Nyheder

November 1, 2023

Undervældende bænkpræstation: Et potentielt træk på Boston Celtics

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserAndreas NielsenLocaliser

Introduktion

I lavsæsonen var der optimisme omkring Boston Celtics' bænk. Men efterhånden som sæsonen er begyndt, er det blevet klart, at bænken ikke præsterer godt og kan blive et problem for holdet i fremtiden.

Undervældende bænkpræstation: Et potentielt træk på Boston Celtics

Svage forestillinger

De tilbagevendende veteranbænkspillere, såsom Payton Pritchard og Al Horford, har ikke levet op til forventningerne. Pritchard, der havde svært ved at finde minutter i sidste sæson, har fået mere spilletid, men har ikke haft meget indflydelse. I de første tre kampe har han kun fået samlet 2,3 point og har haft dårlige skudprocenter. Horford, der er ved at vænne sig til sin nye rolle som sjette mand, har det også svært med et gennemsnit på karrierens lave 5,3 point på 36,8 % skydning.

Skuffende Bidrag

Andre bænkspillere, herunder Sam Hauser, Luke Kornet og Oshae Brissett, har heller ikke ydet væsentlige bidrag. Hauser og Kornet har samlet kun 11 samlede point på dårlige skudprocenter. Brissett, som forventedes at blive en nøglesignering, har kun scoret to point i to kampe.

Samlet bænk ydeevne

Celtics' bænk som helhed har været undervældende. De er i øjeblikket de dårligste i NBA med hensyn til scoring og skudprocenter blandt bænkspillere. Selvom der er håb om, at spillere som Horford og Pritchard vil forbedre sig, efterhånden som de tilpasser sig deres nye roller, bliver bænken nødt til at rykke op og yde støtte til holdet.

Behovet for forbedring

På trods af Celtics' stærke start på sæsonen, er bænken fortsat en potentiel hæmsko for holdet. De fem startende er formidable, men de skal have hjælp fra bænken for at få succes. Det er afgørende for Celtics at løse problemerne med deres bænk og finde måder at forbedre deres præstationer på.

Seneste nyheder

Sådan håndterer du dårlige løb i væddemål
2023-11-20

Sådan håndterer du dårlige løb i væddemål

Nyheder