Twitch forbyder livestreamere fra reklamer på hudvæddemålssider

Nyheder

2023-07-31

Benard Maumo

Esports-væddemål er blevet et massivt fænomen blandt traditionelle sportsbetting-fans. Denne væddemålstype giver spillerne mulighed for at forudsige resultaterne af Esports-kampe som Valorant, CS:SO, Dota 2 og mere.

Twitch forbyder livestreamere fra reklamer på hudvæddemålssider

Udover at satse rigtige penge, tillader nogle websteder spillere at spille væddemål ved hjælp af deres Gaming Skins (dele af videospilfigurers udseende) og andre værdigenstande. Dette er noget, som førende spiludviklere som Valve og Riot Games har bekæmpet længe.

Deres bestræbelser ser ud til at blive en succes, efter at Twitch, et førende live-streaming-site, opdaterede sine platformspolitikker for at kriminalisere promovering af Skin Gambling-indhold. 

Mens de besvarede et af spørgsmålene fra sine følgere, udtalte live-streaming-selskabet: 

"Ingen promovering eller sponsorering af Skin Gambling er tilladt i henhold til vores politik".

Den Amazon-ejede streaminggigant har for nylig slået ned på, hvad den kalder "ulicenseret spilindhold." Sidste år, Twitch forbød sine streamere fra at spille casinospil, inklusive bordspil og slots på ulicenserede gamblingsider. Derudover sagde den opdaterede politik, at Twitch ikke ville tillade streamere at give linkhenvisninger til hasardspil og sports betting sider.

Twitch er af og til blevet kritiseret for ikke at slå ned på ulovligt indhold på sin platform. Streamere som Tyler 'Trainwreck' Niknam og Adin Ross har modtaget masser af kritik for at spille og reklamere for en populær cryptocurrency-gambling-websted i De Forenede Stater til deres samfund.

Som reaktion på den seneste begrænsning, Esport observatører påpegede, at der stadig er spørgsmål om Twitchs forbud mod Skin-betting-websteder. Den reviderede platformpolitik kan skabe gener for organisationer som G2 Esports, som for nylig har indgået partnerskab med CSGORoll, en Skin-betting-websted.

Seneste nyheder

Top 3 sportsvæddemål velkomstbonusser til Visa/Mastercard-betalinger
2023-08-02

Top 3 sportsvæddemål velkomstbonusser til Visa/Mastercard-betalinger

Nyheder