Nyheder

May 7, 2023

Top 4 fodboldvæddemålsvindere gennem tiden

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserAndreas NielsenLocaliser

Fodbold er blandt de mest ligetil sportsgrene at satse på, med regulerede sportsbøger tilbyder utallige konkurrencer og markeder. Nogle gange kan du dog have brug for mere motivation, når du leder efter en stor udbetaling i fodboldvæddemål. Så dette indlæg oplister og diskuterer de fire bedste fodboldvæddemålssejre i nyere tid. 

Top 4 fodboldvæddemålsvindere gennem tiden

#1: Steve Whitely - 1,45 millioner pund

I 2011 håbede Steve Whitely, en 60-årig (dengang) hestevæddeløbsfan, at vinde blot et par pund efter at have satset 2 pund på en ni-bens fodbold- og hestevæddeløbsbillet. Dette var alt, hvad Mr. Whitely behøvede for at udløse den livsændrende udbetaling. Interessant nok vandt han jackpotten efter at have støttet relativt uvante heste.

Han forklarede:

"Det er svært at sige, hvordan jeg kom frem til mine valg. Først havde jeg to i hvert løb, og det skulle koste £32, så det skrottede jeg."

#2: Daman Chick - £1 million

I 2016 indkasserede Daman Chick, en køkkenmontør, en sejr på 1 million pund efter at have satset på Portugals Ender for at score det første mål i deres EM 2016 finale mod Frankrig. Ved at vædde på en reguleret sportsvæddemålsside i Storbritannien, havde Birmingham-indfødte forudsagt, at målet ville blive scoret i det 84. minut, selvom angriberen scorede i det 109. minut. 

#3: Mick Gibbs - £500K

Mick Gibbs, en tagdækker og en vedholdende fodboldfan, vandt en udbetaling på £500.000 efter at have satset et parlay-væddemål i 2001. Manchester United-fanen havde brug for Bayern München for at vinde Europa Cuppen, for at hans 15-bens parlay kunne sejle igennem. Bayern kom sig over 1-0 ned for at slå Valencia, et spansk hold. Overraskende nok havde Mick Gibbs vundet et akkumulatorvæddemål på £157.400 i 1999. 

#4: Anonym spiller - £585K

Den engelske Premier League-sæson 2015/2016 var blandt de mest overraskende i ligaens historie. I løbet af denne sæson slog Leicester Arsenal og vandt det eftertragtede trofæ. Mange ville ikke forudsige resultatet, men en anonym spiller satsede £20.000 på, at klubben kunne vinde ligaen med odds på 5000:1. Bettor fortsatte med at vinde £585.000 fra dette ugunstige væddemål. 

Dette er nogle af de heldigste fodboldvæddemål i spillets historie. Men det er vigtigt at huske, at sportsvæddemål primært er held-baseret, da intet hold er garanteret at vinde en kamp. Så sats med en strategi og sats ikke mere, end du komfortabelt kan tabe.

About the author
Matteo Bianchi
Matteo Bianchi

Matteo "Teo" Bianchi, hyldet som BettingRankers "Data Dynamo", er den essentielle kombination af en sportsentusiast og en talfnidder. Hans omhyggelige forskning sikrer, at spillere altid er et skridt foran, hvilket gør ham til en hjørnesten på platformen.

Send email
More posts by Matteo Bianchi

Seneste nyheder

Sådan håndterer du dårlige løb i væddemål
2023-11-20

Sådan håndterer du dårlige løb i væddemål

Nyheder