Top 3 sportsvæddemål velkomstbonusser til Visa/Mastercard-betalinger

Nyheder

2023-08-02

Benard Maumo

Når du leder efter en sportsbook at deltage i, er det vigtigt at overveje betalingsmulighederne og de tilgængelige velkomsttilbud. Heldigvis tilbyder de fleste bookmakere debet-/kreditkortbetalinger via Mastercard eller Visa. Endnu bedre, vil du modtage en sportsbook-bonus efter at have indbetalt penge og i nogle tilfælde foretaget dit første faktiske pengevæddemål.

Top 3 sportsvæddemål velkomstbonusser til Visa/Mastercard-betalinger

Men at vælge den ideelle velkomstbonus på sportsvæddemål kan kræve noget ekspertviden. BettingRanker er forpligtet til at hjælpe dig med at finde de bedste velkomsttilbud på regulerede bookmakere verden over. Så hvor kan kredit-/betalingskortspillere finde de bedste velkomsttilbud i august 2023? Læs videre for at finde ud af det!

Op til $100 matchet væddemålstilbud hos BetVictor

Lanceret i 2000 af BV Gaming Limited, BetVictor er blandt de mest respekterede sports betting sider i dag. Bookeren er kendt for sit moderne layout og hundredvis af daglige kampe med konkurrencedygtige odds.

BetVictor tilbyder også en fantastisk velkomstbonus på 100 % op til $100 i gratis væddemål efter at have foretaget en indbetaling via PayPal eller kredit-/betalingskort og placere et væddemål med odds 2,00 eller derover. Bemærk, at du skal indbetale pengene inden for 7 dage efter åbning af kontoen.

Nedenfor er betingelserne:

 • Velkomstbonussen er kvalificeret til at bruge i enhver sport.
 • Bonusvæddemål kan ikke udbetales.
 • Bonussen udløber om 7 dage, hvis den ikke bliver brugt.
 • Ingen omsætningskrav.

50% op til €200 Gratis Bet hos N1 Bet

N1 væddemål er en topbedømt bettingside, der accepterer spillere fra flere lande takket være Curacao-licensen. Hjemmesiden kan prale af en af ​​de mest intuitive og moderne grænseflader i sportsvæddemålsscenen, især når du bruger mobilversionen.

Hos N1 Bet modtager nye spillere 50 % op til €200 i gratis indsatskreditter. Her er hvad du skal gøre for at få bonussen:

 1. Tilmeld dig N1 Bet og indbetal penge med Visa eller Mastercard. 
 2. Husk at indtaste FØRST bonuskode. 
 3. Bookeren belønner dig med en velkomstbonus på 50 % op til €200.

Yderligere vilkår for denne sportsbook-bonus inkluderer:

 • Gratis væddemål kan bruges på alle begivenheder.
 • Gratis væddemål kan bruges på live og præ-kamp valg.
 • Bonusvæddemålet skal have odds 1,01 til 2,00.

€20 i gratis væddemål hos Casumo

Casumo er mere populær blandt casinospillere end sportsvæddere. Men bookmakeren udfører sin sportsvæddemålsvirksomhed lydløst og effektivt. På Casumo, du vil nyde en simpel bettingside med tusindvis af konkurrencedygtige præ-kamp og live odds. Når du har en spillekonto, skal du indbetale penge ved at bruge tilgængelige betalingsmuligheder og lav et væddemål på mindst €10 for at gøre krav på velkomsttilbuddet på €20. Du skal placere væddemålet inden for 10 dage efter registrering, og væddemålet skal have minimum odds 1,6.

Andre betingelser er:

 • Tilbuddet er tilgængeligt for spillere fra Irland kun.
 • Pre-match og live bets kvalificerer sig til kampagnen.
 • Gratis væddemål er tilgængelige på ethvert sportsmarked.
 • Ingen delvis udbetaling for bonusvæddemål.

Seneste nyheder

Top 3 sportsvæddemål velkomstbonusser til Visa/Mastercard-betalinger
2023-08-02

Top 3 sportsvæddemål velkomstbonusser til Visa/Mastercard-betalinger

Nyheder