Nyheder

February 12, 2024

Super Bowl 58: Første og når som helst Touchdown-scorervalg

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Den kommende Super Bowl 58 forventes at vise to af de bedste forsvar i NFL, men det betyder ikke, at vi ikke vil se nogle spændende touchdown-spil fra San Francisco 49ers og Kansas City Chiefs på Allegiant Stadium på søndag.

Super Bowl 58: Første og når som helst Touchdown-scorervalg

I sidste års Super Bowl scorede Philadelphia Eagles' Jalen Hurts kampens første touchdown kun fem minutter inde i konkurrencen. Det er dog usandsynligt, at vi vil se et hasende touchdown som kampens første scoring i år. Faktisk har et hasende touchdown kun stået for det første scoringsspil i Super Bowl syv gange, og ingen af ​​disse tilfælde har fundet sted i på hinanden følgende år.

Sidste års Super Bowl så i alt ni touchdowns, hvor syv forskellige spillere fandt end zone. Kansas City Chiefs vandt med en spændende sejr på 38-35 over San Francisco 49ers. Linebacker Nick Bolton scorede endda et touchdown på en fumble retur i andet kvartal.

Så hvem finder først end zone i dette års Super Bowl 58? Lad os tage et kig på vores første og når som helst touchdown-scorervalg.

Super Bowl First Touchdown-scorervalg

San Francisco 49ers: Christian McCaffrey

  • +155 for at score San Franciscos første TD
  • +340 for at score den første TD i Super Bowl 58

Christian McCaffrey har været 49ers' mest produktive touchdownscorer i denne sæson, hvilket gør ham til topvalget for den første touchdownscorer. McCaffrey tegnede sig for 35% af holdets 60 farende og modtagende touchdowns i den ordinære sæson. I slutspillet har han scoret fire af holdets syv touchdowns. Med en track record med at score i 16 ud af 18 kampe i denne sæson, er McCaffrey ikke kun en god mulighed for det første touchdown-scorervæddemål, men også som målscorer når som helst i første og anden halvleg.

Kansas City Chiefs: Rashee Rice

  • +350 for at score Kansas Citys første TD
  • +700 for at score den første TD i Super Bowl 58

Rashee Rice, en rookie-wide receiver for Kansas City Chiefs, har vist potentiale gennem hele sæsonen. Han førte holdet i touchdown-fangster i den ordinære sæson og har fortsat haft indflydelse i slutspillet. Rice har scoret fire af sine otte touchdowns som Chiefs' første touchdown i spillet. Med hans evne til at score tidligt i det første kvartal kunne satsning på Rice som den første touchdown-scorer være en mulighed med lav risiko og høj belønning.

Super Bowl når som helst Touchdown-scorervalg

San Francisco 49ers: Brandon Aiyuk (+140)

Deebo Samuel kan være et populært valg for en når som helst touchdown-scorer, men Brandon Aiyuk præsenterer stor værdi som en trussel med den dybe bold eller i den røde zone. Aiyuk har otte touchdown-fangster i denne sæson og scorede et afgørende touchdown i NFC Championship Game. På trods af en lavere fangstrate i slutspillet har Aiyuk potentialet til at finde slutzonen til enhver tid.

Kansas City Chiefs: Travis Kelce (-130)

Travis Kelce, Chiefs' førende modtager i den ordinære sæson, er fortsat med at skinne i slutspillet. Med 23 catches for 262 yards og tre touchdowns i tre playoff-kampe, har Kelce vist sig at være et pålideligt mål for Patrick Mahomes. Han har en stærk track record med at score touchdowns i eftersæsonen, hvilket gør ham til et solidt valg som touchdownscorer når som helst.

Afslutningsvis inkluderer Super Bowl 58's første og når som helst touchdown-scorervalg Christian McCaffrey og Rashee Rice til San Francisco 49ers og Brandon Aiyuk og Travis Kelce til Kansas City Chiefs. Disse spillere har vist deres evne til at finde end zone og kan spille en afgørende rolle i at bestemme udfaldet af spillet.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen

Seneste nyheder

2024 Genesis Invitational: Favoritter, Odds og Forudsigelser
2024-02-14

2024 Genesis Invitational: Favoritter, Odds og Forudsigelser

Nyheder