Sportsvæddemålsguide - Foretag informerede valg

Nyheder

2022-05-18

Sportsvæddemål er enkelt og sjovt, men det kræver mere at vinde. Det kommer ikke som en overraskelse, når du finder nogle spillere, der kæmper for at vinde. Sportsvæddemål er i sagens natur en risikofyldt satsning. Men hvis det gøres forsigtigt, kan det være en sjov og givende tilføjelse til at nyde sportsaktiviteter.

Sportsvæddemålsguide - Foretag informerede valg

Enhver online sportsvædder bør altid være ivrig efter at få mest muligt ud af deres indsatser ved at placere værdivæddemål. Desværre forstår de fleste online sportsbetting ikke vigtigheden af værdi i sportsvæddemål.

Hvad er værdi?

Det er afgørende at forstå begrebet 'værdi', der bruges i sportsvæddemål. Kort sagt refererer udtrykket værdisportsvæddemål til en spillers evne til at finde væddemål, der betaler bedre, end de normalt ville gøre. At finde værdi kommer på forskellige facetter. Uanset om det er valg af indsatsbeløb, markeder eller tidspunkter, bør online sportsvæddere altid være forsætlige i deres tilgang.

Nu hvor begrebet værdi måske er noget klart, ligger en afgørende del af forståelsen af, hvad værdi indebærer i sportsvæddemål, i forståelsen af begrebet underforståede og faktiske sandsynligheder.

Underforstået sandsynlighed

Når en online sportsbook lægger en pengelinje ud, kaster de i det væsentlige lidt lys over sandsynligheden for et bestemt resultat. Som et resultat bør hver spiller konvertere betting odds til underforstået sandsynlighed. Ideelt set beregnes den implicitte sandsynlighed ved at konvertere odds til procenter.

Selvom der normalt er noget matematik involveret, er denne viden nyttig for sportsvæddere, når de vurderer den potentielle værdi, der tilbydes af visse markeder. Hvordan beregner man implicit sandsynlighed? Dette bør være en ligetil proces, omend unik for den type odds, der leveres. Her er nogle formler, der bruges til at lave disse beregninger.

  • Decimal odds: Underforstået sandsynlighed = (1/ decimal odds) 100 %
  • Brøk odds: Underforstået sandsynlighed = nævner / (nævner + tæller) 100 %
  • Negative amerikanske odds: Underforstået sandsynlighed = Negative amerikanske odds / (Negative amerikanske odds + 100) 100 %
  • Positive amerikanske odds: Underforstået sandsynlighed = 100 / (positive amerikanske odds + 100) 100 %

Spillere, der er i stand til konsekvent at placere væddemål, der giver mest værdi, er bestemt til at blive langsigtede vindere. Men at lave værdivæddemål handler ikke kun om at satse på direkte vindere, det kan også betyde væddemål på hold, der måske ikke vinder.

Bestemmelse af faktisk sandsynlighed

Nu hvor alt om underforstået sandsynlighed er blevet afsløret, må sportsvæddemålere finde måder at bestemme deres faktiske sandsynligheder på. Forskellige spillere vedtager forskellige strategier. Nogle forsøger at finde ud af mulige resultater over en række spil. For eksempel, hvis to hold var to, der spiller fem kampe, og et sandsynligvis vinder fire af de fem, antages favoritten at have en sejrssandsynlighed på 80 %.

En anden tilgang involverer at komme med en formel, der tager højde for spillets nøglevariabler. For eksempel kan en fodboldrelateret formel dække ting som holdværdi, nuværende form, hjemmefordel, skader/suspension og kvaliteten af trænerteamet. Hver af disse variable tildeles en værdi objektivt, og den faktiske sandsynlighed bestemmes derefter.

Som en generel regel, når den implicitte værdi er mindre end den faktiske sandsynlighed (spillernes generelle vurdering), anses de respektive indsatser for at have en høj værdi.

Top sportsvæddemålstips

En stor del af værdivæddemål er forankret i at være konsekvent i at træffe informerede beslutninger, ikke matematikken. Her er en liste over tips som kunne hjælpe enhver spiller med at etablere et solidt grundlag for at have det sjovt og ofte vinde, når de foretager online spilvalg.

Forstå værdikonceptet

Værdi er et begreb, der er synonymt med sportsvæddemål. Nu hvor værdikonceptet allerede er blevet diskuteret, er succes inden for sportsvæddemål online forankret i konsekvent at placere væddemål, der tilbyder en positiv forventet værdi.

Omfavn sportsvæddemålsstrategier

Selvom de fleste nye spillere ikke tænker meget over strategi, når de placerer sportsvæddemål, er det altid tilrådeligt at vælge eller lave en indsatsstrategi og holde sig til det. Bettors anvender adskillige strategier, herunder arbitrage-væddemål, støtte til tunge favoritter eller væddemål baseret på vinderrækker. Alligevel garanterer strategier aldrig succes, men de kan ofte øge dine chancer for at vinde valg.

Sammenlign Odds & Lines

Bookies tilbyder ikke altid det samme odds og linjer. Som sådan er det altid tilrådeligt at shoppe lidt, før du laver et sportsvæddemål. Selvom forskellene kan forekomme små, tæller de ofte op over tid, hvilket giver spillerne den bedste værdi for deres indsatser.

Overvej mindre indlysende markeder

Information kan være en game-changer inden for sportsvæddemål. Udover at have en generel forståelse af spillet, bør spillere altid kigge efter markeder med bedre værdi, som online bookmakeren tilbyder på forskellige markeder. Den gode ting er, at det kun kræver en lille indsats eller forskning at identificere en mulighed af høj værdi på mindre indlysende markeder.

Jagt nogle bonusser

Bonusser tilbyder sportsvæddere høj værdi, men når de spilles korrekt. Når det betyder at tilmelde sig en ny bookmaker eller målrette reload bonus, bør spillere altid være på udkig efter de bedste bonusser.

Seneste nyheder

Top 3 sportsvæddemål velkomstbonusser til Visa/Mastercard-betalinger
2023-08-02

Top 3 sportsvæddemål velkomstbonusser til Visa/Mastercard-betalinger

Nyheder