Nyheder

May 9, 2023

Sportsvæddemål-velkomstkampagner for debet- og kreditkort i maj 2023

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserAndreas NielsenLocaliser

Maj er normalt en travl måned sportsmæssigt, med de fleste europæiske konkurrencer på sæsonens højdepunkt. Samtidig tilbyder bookmakere fristende odds på endeløse markeder og begivenheder. Så hvis du slutter dig til sent for at begynde at spille på sport, vil denne artikel gøre din bonusjagt-mission lettere. Du lærer de tre bedste velkomstbonusser for kredit-/betalingskortindskud i maj 2023. 

Sportsvæddemål-velkomstkampagner for debet- og kreditkort i maj 2023

€15 Gratis væddemål hos Leonbet

Gratis væddemål er ikke så populære som risikofri væddemål og indbetalingsbonusser hos regulerede væddemålssider. Men disse sportsvæddemålsbonusser skiller sig ud på grund af deres enkle og ukomplicerede karakter. Du behøver kun foretage et indskud og placer en indsats ved at bruge bonussen til at indløse dine gevinster.

På Leonbet, vil du blive budt velkommen med op til 20 €15 gratis væddemålskreditter fra nu og frem til den 31. december 2023. Du skal blot indbetale mindst 10 € og få de gratis væddemålskreditter. Og for at udløse belønningen skal du indtaste bonuskoden på €300 til en værdi af gratis væddemål.

Her er de yderligere betingelser:

  • Hvert gratis væddemål svarer til $/€15.
  • Hver spiller kan kun gøre krav på op til 20 gratis for hele kampagnen.
  • Brug kreditterne på et enkelt pre-match eller live bet med minimum odds på 2,50 eller 1,30.
  • Væddemålene skal afgøres inden for 48 timer for at modtage de gratis væddemål.

100 % op til €100 hos Zulabet

Gratis væddemål kan virke ligetil, men de kan ikke sammenlignes med match indskudsbonusser størrelsesmæssigt. På Zulabet, får nye kunder op til 100 % €100 på deres første indbetaling med rigtige penge. Kort sagt kan du modtage hele sportsbook-bonussen efter at have indbetalt €100 på sportsvæddemålssiden. Spillere fra udvalgte lande som Georgien, Aserbajdsjan og Kasakhstan kan maksimalt modtage €50, mens deres finske og norske modparter får €200. 

Som enhver anden indbetalingsbonus på sportsvæddemål har denne belønning et 6x omsætningskrav for at blive opfyldt. Spillere fra Finland og Norge vil dog opfylde et lidt lavere 5x gennemspilskrav. Andre betingelser omfatter:

  • Minimumsindbetalingen for matchbonussen er €20.
  • Spillere skal bruge hele deres første indskud på en indsats med mindst 1,50 odds.
  • Netter- og Skrill-indskud kvalificerer ikke til kampagnen.
  • Kasino og virtuelle væddemål bidrager ikke til omsætningskravene.

Betinias 100% bonus op til €100

Hvis du ikke kan oprette en Zulabet-konto af den ene eller den anden grund, så overvej det slutter sig til Betinia for at få en lignende bonus. Det samme firma, Maltix Limited, driver disse væddemålssider, hvilket betyder, at Zulabets bonusbetingelser også gælder for nye underskrivere hos Betinia.

Seneste nyheder

Sådan håndterer du dårlige løb i væddemål
2023-11-20

Sådan håndterer du dårlige løb i væddemål

Nyheder