Sådan håndterer du dårlige løb i væddemål

Nyheder

2022-07-13

Enhver med erfaring med sportsvæddemål forstår, at dårlige løb er dagens orden. Ideelt set a dårligt løb er et udtryk, der bruges i væddemålskredse til at definere en række tab, der får en spiller til at tabe et betydeligt beløb. Selv pro-bettors støder på perioder, hvor alt ser ud til at trodse deres forventninger. Men evnen til at hæve sig over dårlige løb er det, der sætter de bedste spillere fra resten.

Sådan håndterer du dårlige løb i væddemål

Dårlige løb er en del af enhver spillers liv. Som sådan bør enhver sportsvædder forstå, at tabende streaks kommer i forskellige former og til enhver tid. I stedet for at svælge i endeløse frustrationer, især når alt ser ud til at trodse logikken, deler denne artikel nogle uvurderlige indsigter, der kunne hjælpe med at håndtere "situationen".

Undgå trangen til at jage tab – Tag en pause

En af de bedste måder at håndtere en taberrække på er at undgå at jagte tab. Fykologer hævder, at de første femten minutter efter et dårligt vurderet væddemål eller et stort tab normalt er de farligste for enhver spiller. At jage tab er uden tvivl det værste, der kan ske for en spiller efter at have udholdt en taberrække.

Sportsvæddere rådes til at se gambling over lange tidshorisonter. Selvom det måske haster med at inddrive tab på én gang, ender det at jagte tab ofte i tårer. I stedet rådes spillere til at tage tab på hagen.

Forbliv professionel

Selv erfarne spillere går igennem tabsrækker. Men hvordan de håndterer disse situationer adskiller dem fra andre sportsbettere. Ligesom i konkurrencesport, ville de fleste ledere ikke ønske at have deres hold eller spiller komplet i en anden højoktankamp efter et tab. Dette princip gælder også, når spillere lider et tab.

Den bedste måde at håndtere et dårligt løb på er at forblive professionel og undgå at give efter for den svingning af følelser, der ofte følger efter et dårligt resultat. Den bedste måde at udvise professionalisme på er at overholde en indsatsplan nøje. Det er også tilrådeligt at tage et par dage fri for at se på mulige årsager til at foretage de forkerte valg.

Skaler tilbage på volumen

Med betting sider Ved at tilbyde snesevis af sportsgrene ville mange spillere i dag ikke have noget imod at satse på flere sportsgrene. Det er let for en spiller at falde i fristelsen til at skyde mere for at kompensere for tabene, mens han er på et dårligt løb. Desværre er dette ikke altid vejen at gå. Hvad angår sportsvæddemål, risikerer spillere, der er glade for at øge deres mængder, at lide flere tab.

Det bedste råd at give en spiller efter en taberrække er at reducere indsatsen og begrænse maksimale tab, indtil de har fået deres selvtillid tilbage. At gå på fuld gas efter en række tab kan sammenlignes med en atlet, der spurter af sted midtvejs ind i marathonet for kun at brænde sig selv ud.

Analyser historie

Der er altid en chance for, at der er noget galt i en taberrække. I lyset af dette bør enhver opfattende sportsvædder tage lidt fri og se deres væddemålshistorie igennem. Det handler ikke kun om at se på resultaterne; en god praksis er at være opmærksom på den anvendte tilgang.

At analysere historien hjælper en spiller med at finde ud af væddemålsinkonsekvenser, der ofte fører til fiasko, såsom manglen på en klar strategi. I de fleste tilfælde kan spillere kun identificere øjeblikke med dårlig disciplin, der koster dem penge efter en taberrække.

Spil sikkert

Intet slår ansvarligt spil. Ansvarligt spil handler om at forblive stoisk, dvs. ikke at lade sig påvirke af kortsigtede væddemålsresultater. Det bedste råd at give til en spiller om ansvarligt spil, er at undgå at se hvert væddemål placeret. Dårlige løb er nødt til at ske. Spillere, der ikke har den mentale styrke til at håndtere et dårligt løb, er bestemt ikke egnet til sportsvæddemål.

Tid er ikke altid en stor bekymring, når det kommer til sportsvæddemål. Der vil altid være flere sportsbegivenheder på vej, så det sidste, en spiller kan gøre, er at begynde at jagte tab. Når en spiller finder det passende at tage lidt tid og køle af, er det i deres bedste interesse at tage en pause.

Tag en pause

Til tider er den bedste måde at reagere på en række dårlige væddemål at tage en pause. De fleste spillere, der lidenskabeligt elsker spillet, ville dog aldrig bifalde ideen om at give helt op på sportsvæddemål. I de fleste tilfælde hilses muligheden for at raffinere i stedet for at vende tilbage normalt velkommen. Spillere, der tager en længere periode uden at satse, har en tendens til at genvinde deres perspektiv på tingene og kan komme tilbage med bedre værker, der fungerer for dem.

Sportsvæddemål kan være fængslende, men det kan også være udfordrende, især efter et frygteligt beat. Ingen spiller er immun over for et dårligt løb. De råd, der deles i denne artikel, er essentielle for alle, der står over for et dårligt løb. Ideelt set kræver håndteringen af et dårligt løb ro, styring af din bankroll og opretholdelse af disciplin.

Seneste nyheder

Den ultimative guide til at administrere din bankroll til sportsvæddemål
2023-05-17

Den ultimative guide til at administrere din bankroll til sportsvæddemål

Nyheder

Casino-kampagne

Unibet:100 % op til €100
Spil nu

18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | StopSpillet.dk

ComeOn
ComeOn:100 % op til $500

18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | StopSpillet.dk

Gå ikke glip af disse bonustilbud

Unibet
Unibet
€50
Indbetalingsmetoder
PayPalSkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Modtag din bonusUnibet anmeldelse

18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | StopSpillet.dk

ComeOn
ComeOn
500 USD
Indbetalingsmetoder
PayPalSkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Modtag din bonusComeOn anmeldelse

18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | StopSpillet.dk

Close