Nyheder

January 5, 2022

Online sportsvæddemål entusiaster vil ikke risikere

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Sæsonen 2020-21 har allerede samlet damp, og United, den mest succesrige klub i ligaens historie, er allerede tale om byen. Hvem ved ikke, at Old Trafford var et helvede under Sir Alex Fergusons dage? Men med Ole Gunnar Solskjærs ankomst som klubchef, efter at José Mourinho forlod i december 2018, er det dog gået fra slemt til værre.

Online sportsvæddemål entusiaster vil ikke risikere

The Theatre of Dreams er blevet til Theatre of Nightmares efter 5-nul drubbing af Liverpool den 24. oktober 2021. Ja, ikke engang CR7 kunne hjælpe efter hans hypede tilbagevenden til klubben. Faktisk står Solskjær over for en kamp op ad bakke for at beholde sit job hos United på en syvende position efter 9 kampe spillet i denne sæson.

Ville nogen satse på, at Manchester United slutter i top fire på dette tidspunkt? Ikke mange ville. Der er en grund (eller måske årsager) til, at United er blevet overhalet af klubber som Tottenham Hotspur og Westham, for ikke at nævne de sædvanlige mistænkte i top fire-løbet: Manchester City, Liverpool og Chelsea. Gud forbyde det, hvis Solskjær tager United ned i nedrykningsstregen efter denne sæson.

Hvorfor spillere ikke risikerer

Efter Liverpools kamp er det svært at satse på United for noget i denne sæson, uanset hvor meget nogen elsker sportsvæddemål. Og derfor er det måske ikke overraskende at se betting platforme give United attraktive odds i den nærmeste fremtid.

Klubben har været på en taberrække

Efter kun at have hentet ét point i deres seneste fire ligakampe, siger Uniteds taberrække det hele. Før det utænkelige nederlag til Liverpool led United et overraskende tab til Aston Villa og Leicester. Det eneste, de kunne klare, var uafgjort mod Everton, et matchede Old Trafford.

Med denne form for rekord bliver Uniteds chancer for at ende i top fire i denne sæson slankere dag for dag, og der er ikke mange online sportsbetting-entusiaster, der sandsynligvis vil satse deres penge på klubben for at fravriste en top-4-plads fra likes. af Tottenham, Westham og endda Arsenal.

Svære kampe forude

Hvis nogen troede, at Uniteds næste kampe er en gåtur i parken, venter de en uhøflig opvågning. De næste fire kampe er mod Tottenham, Manchester City, Watford, Chelsea og Arsenal!

Mens man kan lige uden for Watford, er Manchester City en kraft på et andet niveau, Chelseas form er taget op efter ankomsten af Tuchel som manager, og Arsenal er altid svære at knække. Tottenham er på den anden side kendt for sin never-say-die-attitude. Dermed kan man roligt sige, at det vil være et mirakel, hvis Solskjær kan føre United ud af denne situation.

Så hvor går holdet herfra? Selvom der ikke kan benægtes, at United er i stand til at komme tilbage fra denne tabsrække med en sejr mod ethvert hold foran på ranglisten, ville det være yderst uklogt at satse på United, især i top-4-løbet.

Dette skyldes, at Solskjær ikke har været i stand til at inspirere sine spillere, selv efter at have bragt CR7 ombord, og det kan bare være et stort problem for ham. Måske hvis han kunne ændre takt i de næste par kampe, ville han stadig have en chance.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen

Seneste nyheder

2024 Genesis Invitational: Favoritter, Odds og Forudsigelser
2024-02-14

2024 Genesis Invitational: Favoritter, Odds og Forudsigelser

Nyheder