Melbets nye kant af væddemål

Nyheder

2022-06-29

Melbet er kendt for sine fremragende sportsvæddemålstjenester. Spillere, der bruger udbyderen, kan deltage i en række tilgængelige sportsbegivenheder. Siden starten har platformen udviklet sig betydeligt for at levere tjenester i verdensklasse til sine brugere.

Melbets nye kant af væddemål

Der er mere end to hundrede sportsbegivenheder, som spillere kan satse på hver dag. Siden er velegnet til både nye og erfarne spillere. Nogle af de fremtrædende sportsbrugere kan finde på Melbet er Formel 1, Floorball og baseball. Bowls, snooker, curling og skiløb er også tilgængelige hos udbyderen, blandt andre sportsgrene.

Melbet tilbyder mere end 20.000 væddemål før kampen om måneden. De leverer også en live streamingtjeneste, der udsender high-definition kampe fra de mest betydningsfulde ligaer, herunder La Liga, Bundesliga og Premier League.

Det mest fremtrædende træk er dog multi-Live. Funktionen giver kunderne mulighed for at se og spille på op til fire forskellige sportsbegivenheder samtidigt. Melbet har også et mediepartnerskab med den spanske La Liga. Store klubber som Real Madrid og Barcelona konkurrerer, og partnerskabet er en af deres mest bemærkelsesværdige succeser.

Bonusser hos Melbet

Bonusser og kampagner er metoder, der bruges af mange online væddemåls- og gamblingfirmaer til at tiltrække nye forbrugere og beholde eksisterende. Bonusser kommer i forskellige former, herunder som en første indbetalingsbonus for nye kunder eller gratis væddemål, hvis de opfylder visse betingelser fastsat af siden. Der er en række løbende kampagner med Melbet.

Kampagnekodebonus

Brugere kan modtage op til $100 ved at bruge koden. Kampagnekoden er et fantastisk tilbud, og flere tilbud er tilgængelige. Andre velkomsttilbud er tilgængelige for andre nationer over hele verden. For at være berettiget til bonussen skal spillere foretage et minimumsindskud på $10.

For at bruge alt, hvad Melbet-siden har at tilbyde, skal man først oprette en konto hos sportsbooken. For at få velkomstgaven på op til $130 (€100), skal spillere indtaste kampagnekoden STYVIP1. Der er dedikerede sider med flere tips og information om kampagnekoden.
Spillere kan gennemføre registreringsproceduren på flere forskellige måder. One-Click, telefon, e-mail og sociale medier kan alle gøre dette. Det er ikke en kompleks procedure, men de skal give Melbet nøjagtige oplysninger.

Velkomstbonusser til nye spillere

Melbets velkomstbonus er underlagt specifikke vilkår og begrænsninger. Til at begynde med er hver kunde kun berettiget til én velkomstbonus. Dette gælder for en enkeltfamilieadresse, en delt computer og en delt IP-adresse. Brugere kan ikke åbne flere Melbet-konti ved hjælp af de samme kontooplysninger, såsom en bankkonto, kreditkort, online betalingskonto eller e-mailadresse. Hvis det opdages, at man har benyttet sig af bonustilbuddet, vil Melbet-kontoen blive annulleret.

Vilkår for velkomstbonusser

Incitamentet skal bruges inden for 30 dage efter dets udløbsdato. Desuden skal spillere bruge hele bonusværdien, før de hæver penge fra deres konto. Før du foretager en udbetaling, skal man opfylde alle de andre bonusvilkår. Ellers fortabes bonussen og al indtjening. Melbet forbeholder sig også retten til at give eller annullere bonussen, hvis det skønnes nødvendigt.

Brugere skal satse 12 gange bonusbeløbet i akkumulatorvæddemål for at være berettiget til bonussen. Mindst tre begivenheder skal inkluderes i ethvert akkumulatorvæddemål. I et akkumulatorvæddemål skal mindst tre begivenheder have odds på 2,10 eller højere. Når alle væddemål lavet med dette beløb er blevet afgjort, anses det påkrævede indsatsbeløb for at være opfyldt. Andre kampagner eller særlige tilbud kan ikke kombineres med velkomstbonus. Før de opfylder bonusomsætningskravene, kan spillere hæve deres penge og miste præmien og alle tilknyttede gevinster.

Gratis væddemål på fødselsdag

Melbet ønsker, at brugerne skal have en unik væddemålsoplevelse. På en spillers vigtigste dag på året tilbyder den således en særlig fødselsdagsbonus. Hvis man ønsker at være berettiget til fødselsdagsbonussen, skal de have indbetalt mindst €100 og have haft deres konto i mindst 30 dage. Ligeledes skal man have været aktiv inden for de sidste 30 dage før sin fødselsdag, og en personlig profil skal udfyldes.

Partnerskab med Ghanas WSbettico

Melbet og Bettico er gået sammen for at gøre det nemmere for spillere at duplikere væddemål fra begge sider. Denne nye funktion giver spillere mulighed for at dele væddemålskuponer med deres venner. WSbettico er verdens første sociale væddemålsplatform baseret på blockchain. Dette vil give spillere en konkurrencefordel på spilmarkedet. Med WSC-tokenet kan brugere få adgang til forskellige oddskuponer, sælge sandsynlige odds, der kan vindes, deltage i P2P-væddemål og oprette en personlig væddemålsbegivenhed.

Udbyderne sigter mod at etablere et miljø, der er egnet til at spille en række interessante NFT- og VR-spil og have adgang til en række rentable investeringsgoder gennem WSC AI's anbefalinger. To andre grunde til at deltage i dette projekt er Mentors World og WSC Metaverse.

Seneste nyheder

Forstå startprisen i sportsvæddemål
2022-09-14

Forstå startprisen i sportsvæddemål

Nyheder