Nyheder

November 1, 2023

Isaiah Joe: Fra givet afkald til værdifuld spiller - En rejse med talent, hårdt arbejde og støtte

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserAndreas NielsenLocaliser

For godt et år siden tog Isaiah Joes basketballkarriere en drejning, da han blev givet afkald på Philadelphia 76ers. Dette viste sig at være en katalysator for hans NBA-bane.

Isaiah Joe: Fra givet afkald til værdifuld spiller - En rejse med talent, hårdt arbejde og støtte

College karriere og udkast

Da han kom ud af college, var Joe kendt for sin skydeevne og alsidighed. Stående på 6-fod-4, kunne han spille som en off-ball guard eller en ægte fløj.

Begrænset mulighed i Philadelphia

Draftet af Sixers befandt Joe sig på et hold, der var fokuseret på at vinde et mesterskab med det samme. Det betød kortere rotationer og færre muligheder for unge spillere som Joe til at udvikle sig. Han spillede mindre end 1000 minutter i den regulære sæson over to sæsoner, før han blev givet afkald i oktober 2022.

Deltager i Oklahoma City Thunder

Oklahoma City Thunder så en mulighed og underskrev Joe til en flerårig aftale til en værdi af næsten 6 millioner dollars. Han viste sig hurtigt at være en tyveri for holdet, idet han fik en rolle i den natlige lineup og sammensatte imponerende præstationer.

Breakout sæson

I sin første sæson med Thunder spillede Joe i 73 kampe, hvor han havde et gennemsnit på 9,5 point og skød 40,9% ud over buen. Han havde adskillige standout-kampe, inklusive et 33-points udspil mod Charlotte Hornets.

Hans Faders indflydelse

Joes far, Derrick Joe, spillede en væsentlig rolle i udformningen af ​​hans skydemekanik. De har et tæt forhold, hvor Derrick giver feedback og support efter hver kamp. Joe stoler på sin fars råd og krediterer ham for hans skydeeffektivitet.

Coaching support

Ud over sin far har Joe støtte fra Chip Engelland, en af ​​de bedste skyttetrænere i verden. Engellands tilstedeværelse på Thunder-staben har forbedret Joes mentale tilgang til skydning og konsistens.

Fortsat succes

I den nuværende sæson har Joe igen vist sig at være en nøglespiller for Thunder. Han har vist yderligere færdigheder, herunder at skabe sine egne skud og forbedret forsvar.

Afslutningsvis er Isaiah Joes rejse fra at blive givet afkald på af 76'erne til at blive en værdifuld spiller for Thunder et vidnesbyrd om hans talent, hårde arbejde og den støtte, han modtager fra sin far og trænerstaben. Han tjener som inspiration for unge spillere, der ønsker at sætte deres præg i NBA.

Seneste nyheder

Sådan håndterer du dårlige løb i væddemål
2023-11-20

Sådan håndterer du dårlige løb i væddemål

Nyheder