Nyheder

December 22, 2021

De bedste hestevæddeløb på nytårsdag

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserAndreas NielsenLocaliser

2022 bliver forhåbentlig den første normale start på året i lang tid. Nå, verden gik kun glip af 2021, men det føles virkelig som evigheder, ikke? Med normale aktiviteter genoptaget næsten overalt i verden, hestevæddeløb er en af de aktiviteter, som fans har ventet spændt på. Der vil være masser af action overalt; ingen fan bør gå glip af. 

De bedste hestevæddeløb på nytårsdag

Sky City nytårsdagsløb

I Auckland, New Zealand, vil race-elskere åbne året med all-round underholdning ved løbene fra Sky City. Arrangementet begynder kl. 11.00 og fortsætter indtil kl. 18.00, hvor det sidste løb vil blive kørt. Otte løb vil stå i centrum for den propfyldte dag, blandt dem Rich Hill Mile og mesterskabsfinalen. 

18+ racergæster er tilladt i Cuvée Ground Floor Ascot-standen, hvor de kan nyde DJ-musik, mens de ser spurterne. Der er et familieunderholdningsområde, hvor børn kan nyde hoppeborge og meget mere. Børn under 15 år får gratis adgang. For dem, der elsker en afslappet stemning, er Champagne-plænen det perfekte sted at se hjemmet ligeud. Her kan de slappe af med en gratis Bloody Mary eller ethvert andet alternativ efter eget valg.

Cheltenham nytår

Cheltenham er synonymt med kongesporten og kendt for hestevæddeløb. I dag har online bookmaker-sider erstattet de fleste af de gamle spillestande. Kurset starter året med fantastisk National Hunt-action (igen), der vil se Bootleg Beatles og Premier Beatles-bands underholde racergængere til en afterparty. Hvad er bedre? De har en mobilapp, som racergæster kan bruge til at spore løb digitalt og også vinde fantastiske præmier.

The Hanging Rock nytår

Racergæster i Victoria vil nyde en Covidsafe-dag på klippen, en anden begivenhed elsket af de bedste online bookmakere og spillere. Banen, der ligger 70 km fra Melbourne, har en masse racer- og underholdningsaktiviteter for hele familien. Dette vil være en fantastisk begivenhed for victorianere at komme ud, da en langvarig lockdown letter.

Væddemål på hestevæddeløb

Online væddemål har taget pladsen for båse i hestevæddeløb. Spillere kan nu satse på ethvert løb over hele verden fra komforten af deres hjem. Den eneste nødvendige forholdsregel ved online-væddeløb på hestevæddeløb er at vælge den bedste bookmaker. Det er bookmakere med sikre og sikre hjemmesider, tilgængelig på spillerens placering, let navigerbar, hurtig i transaktioner og effektiv kundesupport.

Spillere bør også se efter at drage fordel af de kampagner, der tilbydes af de fleste hestevæddeløbsvæddemålswebsteder i det nye år. På dette tidspunkt er der adskillige bonusser at nyde, mange med afslappede vilkår. Nogle huse giver også gratis væddemål, akkumulator væddemål og risikofri væddemål, hvor en spillers penge refunderes, hvis deres væddemål ikke vinder. Nyd de bedste løb og de bedste online væddemål på hestevæddeløb helt i starten af året. Velkommen 2022 med stil!

Seneste nyheder

Sådan håndterer du dårlige løb i væddemål
2023-11-20

Sådan håndterer du dårlige løb i væddemål

Nyheder