Citizen Company laver en ny afgørende udnævnelse

Nyheder

2023-07-03

Benard Maumo

Citizen, en af ​​de førende betalingsmuligheder i online betting-scenen, har annonceret Toby Sucharov som sin nye Chief Technology Officer. Før han kom til Citizen, fungerede Sucharov som Head of UK Innovation og senere som Head of Games Platform as a Service (GPAS) hos Playtech.

Citizen Company laver en ny afgørende udnævnelse

Sucharov bringer et væld af erfaring i iGaming-industrien med at udvide teknologiprodukter til at betjene hundredvis af sportsvæddemålsoperatører over hele verden. Før Playtech, Sucharov arbejdede sammen med William Hill i afdelingen for automatiserede sportsprissystemer.

Citizen har for nylig foretaget flere nye seniorudnævnelser for at styrke sine strategiske planer og globale appel. En af de mest betydningsfulde udnævnelser i virksomheden er Sarah Ahle, nu chef for compliance.

James Neville, medstifter og administrerende direktør for Citizen, sagde, at firmaet forbereder sig på større ekspansion i sidste halvdel af 2023. Derfor er det vigtigt at have et enestående ledelsesteam til at drive og opretholde satsningen.

Neville tilføjede:

"Toby kommer med et stort væld af erfaring fra iGaming-sektoren og i opskalering af teknologiløsninger, og vi ser frem til at arbejde sammen med ham om vores mission om at forenkle måden, vi betaler på ved at udnytte innovationer inden for alternative betalingsmetoder."

Det udbyder af betalingstjenester håber, at Sucharovs udnævnelse som Chief Technology Officer vil booste virksomhedens konto-til-konto betalingsservice til virksomheder i flere brancher og lokationer.

I en kommentar til sin nye udnævnelse sagde Sucharov, at han er begejstret for at være en del af acceleratorfasen for Citizen, en virksomhed med et pålideligt produkt, der kan gavne mange industrier. Han er overbevist om, at virksomheden vil ekspandere yderligere og glæder sig over at have en rolle i dets fremtidige udvikling.

Den nye CTO tilføjede:

"Da jeg kom fra en iGaming-baggrund, forstod jeg fra det øjeblik, jeg så teknologien, der understøtter Citizens betalingsløsning, produktets potentiale. Mens åben bank på overfladen handler om sikre betalinger, tror jeg på den ekstra mulighed for at linke brugere til deres bank konti og bevise ejerskab gennem multi-faktor autentificering vil være en game-changer i industrier, der er et mål for svindel, eller som har strenge kend-din-kunde-krav (KYC)

Men Sucharovs afgang ser ikke ud til at påvirke Playtechs drift. Leverandøren af ​​sportsvæddemålsteknologi annoncerede for nylig en aftale med La Française des Jeux (FDJ), en af ​​de førende spiloperatører i Frankrig. Playtech vil levere sine pokernetværkstjenester til den franske operatør i denne aftale.

Seneste nyheder

Top 3 sportsvæddemål velkomstbonusser til Visa/Mastercard-betalinger
2023-08-02

Top 3 sportsvæddemål velkomstbonusser til Visa/Mastercard-betalinger

Nyheder