Nyheder

May 14, 2023

5 fodboldstjerner, der elsker væddemål og gambling

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserAndreas NielsenLocaliser

At tage et punt er almindelig praksis blandt de fleste. Men dette kan tiltrække opmærksomhed, når du er en af de mest berømte fodboldspillere. Så hvem er nogle af disse spillere, der ikke kan modstå fristelsen til at placere et væddemål, det være sig et hestevæddeløb, en fodboldkamp eller et spin på en spilleautomat? Denne artikel har en liste over de fem bedste fodboldspillere, der deler den samme entusiasme for gambling. Det er en interessant en!

5 fodboldstjerner, der elsker væddemål og gambling

Zlatan Ibrahimović

Historien om Zlatan Ibrahimović og væddemål/gambling er interessant. Den tidligere svenske international har økonomiske interesser hos Bethard, en Malta-baseret sportsvæddemålsside, hvor han har været medejer siden 2018. FIFA sagde, at dette var ulovligt, og han fik en bøde på 50.000 €. Hans daværende fodboldklub, AC Milan, fik også en bøde på 25.000 €. 

Wayne Rooney

I 2008 tabte Wayne Rooney, en tidligere Manchester United-angriber, forbløffende £65.000 på to timer spille video poker. Han fløj tilbage til Manchester, mens hans kone var væk, før han satsede maksimale indsatser i blackjack og tabte konstant. Rooney tog tabene i stiv arm, inden han gik videre til roulette, hvor han tabte igen. Da virksomheden lukkede, havde han mistet hele sin løn. Denne hændelse har givet Rooney en plads på denne liste.  

Tony Adams

Tony Adams, en tidligere Arsenal-forsvarer, var kendt for sine hårde tacklinger på angribere på banen. Men det er det modsatte af hans væddemålsevner. Den tidligere engelske landsholdsspiller var en alkoholiker, der endda blev fængslet for spirituskørsel. Selvom Arsene Wenger hjalp ham med at bryde hans alkoholafhængighed, var Tony Adams en ivrig vædder. Han tabte meget kl sportsvæddemål, poker og roulette borde. Interessant nok er han nu en reformeret mand, der driver en klinik for problemspillere og alkoholikere. 

Gianluigi Buffon

Den tidligere Italien- og Juventus-målmand har lidt mange stereotyper og matchfixing-skandaler, der truer med at afspore hans berømte karriere. Før VM-slutrunden i 2006 og i 2012 var målmanden en del af en gruppe, der blev undersøgt for at placere ulovlige væddemål til en værdi af 1,5 millioner dollars. FIFA frafaldt anklagerne. 

Neymar Jnr

Brasilien og PSG fodboldspilleren kan nemt vinde dig et væddemål på sin dag. Men Neymar har også andre færdigheder udover spille fodbold. Han kan danse, synge, spille på musikinstrumenter og placere pokerspil, især med venner på onlinekasinoer. 

Gik denne artikel glip af et navn, som du kender? Gerard Pique, David Bentley, Joey Barton og Roy Carroll er andre bemærkelsesværdige navne i væddemålsbranchen. Men husk, at historien ofte ikke ender godt, hvor de fleste lider af karriererystende tab. Så sats med en strategi og ansvarligt.

About the author
Matteo Bianchi
Matteo Bianchi

Matteo "Teo" Bianchi, hyldet som BettingRankers "Data Dynamo", er den essentielle kombination af en sportsentusiast og en talfnidder. Hans omhyggelige forskning sikrer, at spillere altid er et skridt foran, hvilket gør ham til en hjørnesten på platformen.

Send email
More posts by Matteo Bianchi

Seneste nyheder

Sådan håndterer du dårlige løb i væddemål
2023-11-20

Sådan håndterer du dårlige løb i væddemål

Nyheder