Spil på World Boxing Super Series online

World Boxing Super Series (WBSS) er en turnering, der samler professionelle boksere fra hele verden til en lang konkurrencesæson. Hver årssæson har indtil nu løbet over to år. Den indledende sæson løb fra 2017 til 2018, mens den anden fandt sted mellem 2018 og 2019.

Efter en pause i 2020 på grund af den gennemtvungne lockdown af coronavirus genoptog konkurrencen i juni 2021. Den sæson er stadig i gang. Den nye sæson har inkorporeret en single-division turnering for kvinder. De kvindelige boksere er af Super Featherweight divisionen.

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Ejere og organisation

Ejere og organisation

Comosa AG, et konsortium af boksepromotorer, er det firma, der driver turneringen. Virksomheden har hovedkontor i Zürich, Schweiz. Det blev grundlagt i 2017 gennem et partnerskab mellem Richard Schaefer og Sauerland Promotions.

Mens han annoncerede planen om at bringe WBSS, sagde lederen af ledelsen Roberto Dalmiglio, at de havde til formål at skabe de største sportsturneringer inden for boksning. Richard Schaefer, en berømt boksepromoveringschef og en del af gruppen, sagde, at de skabte de største sportsbegivenheder, som var til stede i andre sportsligaer, men fraværende i boksning. Andreas Benz er Comosa AG's nuværende administrerende direktør. Virksomheden beskæftiger i alt syv medarbejdere.

Folk forveksler ofte WBSS med The World Series of Boksning (WSB) en lignende, men hedengangne konkurrence, der samlede amatørboksere. Det løb fra 2010 til 2018, men gik ud af drift på grund af tilbagevendende tab.

Ejere og organisation
Kvalifikation og præmiepenge

Kvalifikation og præmiepenge

I modsætning til WSB, der samlede amatørboksere, er Super Series en turnering for professionelle. Verdensmestre fra bokseorganisationerne International Boxing Federation (IBF), World Boxing Association (WBA), World Boxing Council (WBC) og World Boxing Organisation (WBO) er berettiget til udtagelse. De 15 toprangerede kandidater til disse bælter af de fire organer (WBO, IBF, WBC og WBO) globalt er også kvalificerede. Et par back-ups holdes på stand-by, hvis en deltager trækker sig ud.

Camos udvælger deltagerne i et invitationsformat baseret på deres boksekalender. Deltagerne annonceres i en galla, hvor der også er lodtrækning. I den tv-transmitterede lodtrækning seedede de fire boksere de bedste modstandere til at møde i kvartfinalen fra en pulje med fire unseedede.

Kampene finder sted i to kategorier med hver otte boksere, grupperet efter vægtklasser. Dette er en knockout-konkurrence. I modsætning til konventionelle boksekonkurrencer, som har tre dommere, har WBSS fire. Vinderen i hver kategori bærer Muhammad Ali-trofæet, som er opkaldt efter den afdøde ikoniske bokser. Vinderne tager også en pengepræmie på $10 millioner hjem fra den tilgængelige pung på $50 millioner.

Kvalifikation og præmiepenge
Historien om World Boxing Super Series

Historien om World Boxing Super Series

WBSS er en ret ung konkurrence, der først begyndte i 2017. Men det tyder ikke på mangel på historie. I de to afsluttede sæsoner har konkurrencen haft nogle spændende kampe, som vil forblive i boksefans sind og bøger i mange år fremover.

Sæsonen 2017/18, sportsmesterskabernes første sæson, grupperede kæmpere i supermellemvægts- og cruiservægtsdivisioner. Supermellemvægtsboksere vejede 200 pund (90,7 kg), mens cruiservægteren vejede 168 pund (76,2 kg). Finalen i Cruiserweight-divisionen blev afholdt den 21. juli 2018 i Olimpiyskiy, Moskva, Rusland. Ukraines Oleksandr Usyk tog titlen og slog Ruslands Murat Gassiev ved universel afgørelse efter 12 runder. Finalen i supermellemvægten gik til Storbritanniens Callum Smith, der slog landsmanden George Groves ud i 7. runde. Arrangementet blev afholdt i King Abdullah Sports City i Jeddah, Saudi-Arabien.

Anden sæson

Sæsonen 2018/19 havde tre vægtkategorier: Bantamvægt (118 lb, 53,5 kg), Super letvægt (140 lb, 63,5 kg) og Cruiserweight (200 lb, 90,7 kg). Japanske Naoya Inoue slog bantamvægten ved at slå filippinernes Nonito Donaire ved en universel beslutning den 7. november 2019 i Japan Super Arena i Saitama, Japan.

Super letvægteren gik til Storbritanniens Josh Taylor, der slog USA's Regis Prograis med en flertalsafgørelse på The O2 Arena i London, Storbritannien den 26. oktober 2019. Letlands Mairis Briedis vandt den tungeste kategori ved at slå Cubas Yuniel Dorticos med en flertalsafgørelse. Finalen blev spillet den 26. september 2020 på Plazamedia Broadcasting Center i München, Tyskland.

Historien om World Boxing Super Series
Hvorfor er World Boxing Super Series populær?

Hvorfor er World Boxing Super Series populær?

Enhver fan, der laver en liste over sportsturneringer, vil sandsynligvis liste WBSS blandt store sportsturneringer. Seertallet til kampene taler også for sig selv. Men hvorfor denne popularitet?

Fremragende organisation fra erfarne ledere er en nøglefaktor. Personer som Schaefer og Benz har været med i spillet i årevis. De ved ret godt, hvad boksefans vil have. At vælge professionel konkurrence frem for amatørmøder giver WBSS en fordel, som WBS måske har manglet. Fans ser frem til at se de største navne i sporten kæmpe mod det.

Med en generøs pung på $50 millioner tiltrækkes store kæmpere. Resultatet er stor interesse fra sponsorer og tv-selskaber. Dette gør det muligt for publikum over hele verden at få adgang til live-kampe.

Hvorfor er WBSS så populær at spille på?

Tilstedeværelsen af så mange fans gør det til et fantastisk marked for online betting sider. De ved, at fans kan lide at øge spændingen ved at satse på sportsturneringer, og de er mere end glade for at tilbyde væddemålsmarkeder. Ligesom bedste esports-turneringer er krydret af væddemål, det samme er WBSS.

Hvorfor er World Boxing Super Series populær?
Sådan satser du på World Boxing Super Series

Sådan satser du på World Boxing Super Series

Boksevæddemål er nemme og ligetil. Moneyline-væddemålet, som forudsiger den direkte vinder, er det mest almindelige. Det er også det bedste bud for startere, da det understøttes af ting som nuværende form, statistik og analyse før kampen. Medmindre man satser på underdog, kan gevinsterne dog være ret små.

Risiker-væddemål som metoden til at vinde (point, KO osv.), runden, hvor kampen slutter, kampens varighed og kortscore betaler ofte meget bedre. De tilføjer også spændingen ved at se kampen. Men i betragtning af den risiko, der er forbundet, bør spillere altid satse små beløb på disse resultater.

Skønheden ved WBSS er, at den tilbyder spillere adskillige kampe at satse på. For højere odds kan spillere vælge at placere væddemål på resultatet af en hel sæson. På denne måde kan de vinde meget med en lille indsats, hvis de er ekstremt heldige. Selvom de taber, er de tabte penge ubetydelige. At lave væddemål er også nemmere i denne turnering, fordi spillere kan følge og dokumentere handlingen, efterhånden som sæsonen skrider frem. Det konkurrencens officielle hjemmeside har en masse information, der kan hjælpe spillere med at træffe væddemålsbeslutninger.

Sådan satser du på World Boxing Super Series
About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen