Spil politik i dag - vind rigtige penge

Lige siden opfindelsen af væddemål for mere end 2.000 år siden, er praksis vokset bredere med flere muligheder. Politik har været et af de vigtigste emner i hundreder af år, mennesker interesserer sig for – fordi det former os, vores fremtid og vores verden.

Ud over sport kan spillere også forudsige resultaterne af populære politiske begivenheder og vinde penge til gengæld. Så hvad er politisk væddemål? Er det lovligt at spille på den politiske udvikling? Hvis ja, hvordan gør du det? Fortsæt med at læse for at få svar på disse spørgsmål og mange andre.

Spil politik i dag - vind rigtige penge
Hvad er politivæddemål?Sådan satser du på politikPolitik betting siderPolitiske væddemålstipsAnsvarligt spil
Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Hvad er politivæddemål?

Hvad er politivæddemål?

Som navnet antyder, involverer politisk væddemål at forudsige udfaldet af store politiske konkurrencer som det britiske generalvalg, amerikanske præsidentvalg og mere.

Men bookmakerne laver ikke kun politiske odds til primærvalg. Bettors kan også få markeder såsom hvem der stiller op til hvilket kontor, debatdeltagere, debatvarighed og mere. Kort sagt er der et væld af politiske væddemålsmarkeder at udnytte.

I mellemtiden er det konventionel visdom, at politisk væddemål er en relativt ny opfindelse. Men sandheden er, at politisk væddemål har en rig historie, især i vestlige lande.

Det sporer sine rødder tilbage til det 16. århundrede i Italien og det 18. århundrede i Storbritannien. I USA var politisk væddemål så udbredt i perioden før 1860. I 1960 tog bookies i Nevada store satsninger på det kommende amerikanske præsidentvalg. Se, politisk gambling er ikke noget nyt.

Er valgvæddemål lovligt?

Ja, væddemål på politiske anklager er 100 % lovligt. Det er dog vigtigt at placere væddemål på velrenommerede bookmakere som dem, der er anført her. I USA, for eksempel, har over 20 stater legaliseret sportsvæddemål, hvilket gør politiske væddemål absolut lovlige på disse områder.

Det er endnu bedre i Europa, hvor de fleste lande for nylig har revideret deres væddemålslovgivning for at inkludere online sportsvæddemål. Samlet set er væddemål på enhver mulighed lovligt, afhængigt af hvor spilleren kommer fra.

Men hvad sker der, hvis væddemål er ulovligt i et land? Bare rolig; spillere i sådanne jurisdiktioner kan stadig placere væddemål hos de bedste offshore bookmakere.

Disse internationale bookmakere accepterer udenlandske spillere, forudsat at de består KYC-processen (Know Your Customer). Desuden er de bedste internationale bookmakere licenseret og reguleret af respektable organer som UK Gambling Commission (UKGC), Maltas spillemyndighed (MGA) og den svenske spillemyndighed.

Hvad er politivæddemål?
Sådan satser du på politik

Sådan satser du på politik

Efter at have læst op til dette punkt, er det indlysende, at du vil satse på politiske resultater som det amerikanske præsidentvalg i 2024. Heldigvis tilbyder mange licenserede bookmakere spillere læskende odds på valgvæddemål. Valgrekvisitter minder ret meget om traditionelle odds, der er tilgængelige på enhver given væddemålsside.

Nedenfor er nogle standard politiske rekvisitter, du skal være opmærksom på:

  • Hvem vinder valget?
  • Hvem bliver vicekammerat for "X"?
  • Vil kandidat "X" reb i Clintons eller Obamas?
  • Hvor længe varer debatten mellem X og Y?
  • Hvilket parti får de folkelige stemmer?

Nu hvor du ved nogle almindelige politiske væddemålsmarkeder, fortsæt og opret en konto hos en lovlig sportsbook. For at gøre det skal du oprette en konto, gøre krav på bonussen og vælge en politisk begivenhed at satse på. Men før du placerer et væddemål, skal du lære at læse oddsene. Heldigvis er det, hvad denne side vil diskutere næste gang.

Sådan læser du odds på valgkampe

At læse politiske odds er ret ligetil. Oddsene er tilgængelige i decimal-, amerikansk- eller brøkformater, afhængigt af din jurisdiktion.

Decimale odds er almindelige i Europa og Asien, hvorimod Sportsbooks i USA og Canada bruger amerikanske odds. Endelig støder spillere ofte på Fraktionelle betting odds i Storbritannien og Irland.

For eksempel kan en britisk bookie tilbyde 2,51 odds på, at det regerende konservative parti vinder et stærkt omstridt parlamentsvalg mod de liberale demokrater. Nu, i dette tilfælde, hvis en spiller satser $10 for at det regerende parti kan gøre det nødvendige, ender de med en profit på $15,1, hvis de vinder ($10x2,51).

Hvad angår de amerikanske odds, kan en oddsmaker tilbyde -150 for Joe Biden for at vinde det kommende præsidentvalg. På den anden side har Kanye West +150 at vinde.

Hvis det er tilfældet, skal en spiller ponyer $150 for at Biden vinder for at få en $100 fortjeneste. I mellemtiden kan en indsats på $100 på Kanye West give en gevinst på $150. Husk, de negative (-) odds repræsenterer favoritterne, mens de positive (+) er underdogs.

Endelig kan en bookie tilbyde linjer i fraktionelle odds, også kendt som britiske odds, også engelske odds. For at holde fast i det første eksempel ovenfor, antag, at oddset er 6/1 for, at Liberal Democrats bærer dagen. Hvis det er tilfældet, betyder det, at et væddemål på $10 garanterer en gevinst på $60 inklusive indsatsen på $10. Du skal blot gange indsatsen med tælleren og dividere med nævneren. Tilføj derefter den samlede indsats for at lære dit vinderpotentiale.

Sådan satser du på politik
Politik betting sider

Politik betting sider

Hvad gør den perfekte politiske bettingside? Der er et specifikt kriterium for at søge og udvælge de bedste politiske væddemålssider. Her er de mest almindelige:

  • Licensering og regulering: Ligesom når du vælger en traditionel gamblingside, bør licensering være hovedprioriteten, når du vælger en politisk væddemålsside. Før du placerer et valgvæddemål på en sportsbook, skal du sikre dig, at siden er velrenommeret som dem, der promoveres på denne side.
  • Sikkerhedsprotokoller: Dette er en anden faktor, der øger troværdigheden af spillesider. Udover at have en gyldig licens, skal en sikker bettingside være SSL-krypteret for at sikre maksimal datasikkerhed. Igen, de fleste anbefalede websteder her markerer dette afkrydsningsfelt.
  • Væddemålsmarkeder og odds: Politiske markeder er ikke bare et hvilket som helst andet væddemålsmarked. Som sådan skal de bedste bookmakere stræbe hårdt efter at tilbyde så mange markeder som muligt. Desuden skal oddsene være spillervenlige. For at sikre dette skal du spejde rundt og sammenligne oddsene, før du tilmelder dig en sportsbook.
  • Bonusser og kampagner: Med en række muligheder derude at vælge imellem, er det ikke værd at slutte sig til en bookmaker, der ikke tilbyder incitamenter. De bedste politiske betting sider bør tilbyde nye spillere gratis væddemål og indbetalingsbonusser. Også loyale spillere skal nyde incitamenter som hyppige rabatter og indskudsbonusser.
  • Kunde service: Sørg for, at en sportsbook tilbyder en avanceret støttemekanisme. Supportteamet skal være tilgængeligt på telefon, e-mail, live chat eller sociale medier. De skal også være tilgængelige 24/7 og på flere sprog. Plus, prøv dem med en forespørgsel eller to for at se, hvor hurtigt de reagerer.
Politik betting sider
Politiske væddemålstips

Politiske væddemålstips

Interessant nok er der ingen god eller elendig væddemålsstrategi i politiske væddemål. Nogle systemer har dog vist sig mere effektive end andre over tid. Grav først dybt for at optrevle den faktiske situation på jorden. For eksempel kan de politiske nyheder på CNN afvige fra, hvad der er tilgængeligt på BBC. Internationale nyhedskanaler er kendt for at have politiske tilbøjeligheder. Så undersøg dybt på flere kilder.

For det andet, brug politiske meningsmålere med forsigtighed. Det er fordi disse meningsmålinger kan være skæve afhængigt af kilden. Husk, at de mest pålidelige meningsmålinger viser den nøjagtige situation, som den foregår. Hvis det er muligt, så brug lokale meningsmålere, hvis de generelt er mere nøjagtige. Samlet set er det vigtigt, hvem der blev interviewet, og hvem der gennemførte meningsmålingen.

Frem for alt opstil et spillebudget og respekter det til enhver tid. Her er sagen; Et loft for det beløb, der skal satses inden for en dag, uge eller måned, gør tab mindre smertefulde og gevinster endnu sødere. Sagen er at slutte sig til den politiske væddemålsdille ved at vide, at tab er mere udbredt end sejre. Og selvfølgelig skal du ikke jage tab, da slutresultatet er forudsigeligt.

Politiske væddemålstips
Ansvarligt spil

Ansvarligt spil

Uanset om du satser på politik eller enhver anden begivenhed, er ansvarligt spil et must. Så udover at sætte en forbrugsgrænse til side, hvilke andre tricks gælder? Til at begynde med skal du sætte en tidsgrænse, da hasardspil kan være tidskrævende. Det er muligt at bruge timevis på bookie-væddemål, indtil din bankroll går konkurs. I så fald risikerer spillere ikke kun at blive afhængige af spil, men også at gå konkurs.

Undgå også at spille under påvirkning af stoffer eller depression. Deprimerede spillere er kendt for at tage irrationelle og ukloge væddemålsbeslutninger. Derudover kan væddemål under påvirkning af alkohol eller stoffer forringe dømmekraften. Spil derfor kun, når hovedet er fri for stressende tanker eller påvirkninger.

Til sidst skal du ikke satse på at leve af det. Politiske konkurrencer er kendt for at give uforudsigelige resultater, ligesom andre former for gambling. Derfor vil investering af en formue i et væddemålsmarked sandsynligvis efterlade dig knust og stresset i slutningen af det hele. Så sats småt og nyd showet, efterhånden som de kommer.

Ansvarligt spil
About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen