Hvordan Vædder Man

November 17, 2023

Den ultimative guide til boksesportsvæddemål

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserAndreas NielsenLocaliser

Boksevæddemål har altid haft en hengiven fanskare. I de senere år er flere og flere kampfans begyndt aktivt at opsøge væddemålsmuligheder på vigtige begivenheder. Den gode nyhed er, at det nu er nemmere end nogensinde før at satse på boksning. Hvis du er interesseret i sportsvæddemål, er det vigtigt at kende til de forskellige boksemarkeder, typiske oddsformater og nyttige bettingtips, før du placerer nogen indsatser. Du bør også lære, hvordan du vælger pålidelige online bookmakere. Denne omfattende guide til online boksevæddemål dækker alle baserne.

Den ultimative guide til boksesportsvæddemål

Sådan vælger du en fighter at satse på

De fineste boksevæddemålsstrategier anbefaler at regne med statistik og analysere tidligere kampe.

Boksevæddemål i dag skal tage højde for disse variabler mere end nogensinde før. Hvis du vil lave intelligente projektioner om en boksekamp, ​​skal du have detaljeret kendskab til begge kæmpere.

At forske i boksere er blandt de bedste boksevæddemålstips til rookies. Du kan finde en masse nyttig information online, som kan bruges til at skabe en top-notch boksevæddemålsstrategi. Her er et par vigtige punkter at huske.

 • Præstationer: Hvad er det præcist, de bærer til ringen? Er denne bokser en verdensmester eller en up-and-coming bokser? Er deres status hos IBF, WBA, WBC og WBO høj?
 • Karriere længde: Er det en engang så stor bokser, der trækker på, eller en ivrig ungdommelig tiger, der er klar til at kaste sig over? En bokser, der har været meget igennem, giver typisk efter over for friskere, fittere rivaler.
 • Kamprekord: En fighters historie er en afspejling af deres rejse. Men endnu vigtigere, det afslører, om de har besejret nogen bemærkelsesværdige eller blot har knust frugtkartoner for at nå, hvor de er i dag.
 • Levevis: Det er ofte en god idé at undgå boksere, der har tendens til at tage på i vægt mellem kampe eller leve en festlivsstil. Du bør gå efter den fighter, der fremstår mest disciplineret og ren.
 • Opstået skade: Er bokseren blevet stoppet flere gange? Snuser de efter et knockout-tab eller en række stop? Bokseren kan vise tegn på at miste deres moxie.
 • Alder og nedgang: I de fleste tilfælde vil en boksers præstationer falde, når han bliver ældre. Det kan ske pludseligt, men oftest bygges det langsomt op. Lær at genkende en fighters tilbagegang ved at analysere deres magt og skader fra tidligere kampe.

De fleste bettingsider viser boksodds på forskellige måder, såsom i amerikanske, decimal- og brøkformater. Det er nemt at satse på boksning med decimalodds, da højere priser betyder større udbetalinger. Højere boksedecimalodds betyder, at handlingen er mindre sandsynlig.

Boxing Moneyline odds er også udtrykt som brøker, hvilket gør dem nemme at forstå. Disse odds viser bare, hvor meget du kan vinde i forhold til hvor meget du satser.

Før du kan finde ud af at læse amerikanske odds, skal du se på betegneren foran tallet. Plussymbolet repræsenterer underdog, mens det negative tegn repræsenterer favoritten.

De bedste steder at spille på boksning giver dig mulighed for at vælge mellem disse tre måder at vise oddsene på.

Sats på

Hvis du er nysgerrig efter, hvad der er det vigtigste skridt i at finde ud af hvordan man satser på boksning kan du spille på din yndlingsbokser, men nogle gange er de måske ikke den klare vinder. Her er en hurtig guide til den bedste boksevæddemålsstrategi, du kan vælge, hvilken fighter du vil satse på.

 • Har Faith in Reach Advantage: Bokseren med den større rækkevidde vil næsten altid slå mere og tage færre slag. At opdage dette tidligt i kampen kan hjælpe dig med at vinde, når du satser på boksekampe.
 • Faren for sultne krigere: At støtte den mere drevne fighter kan være en klog beslutning. Når du finder ud af, hvordan du satser på boksning, så tænk på, hvilken fighter, der ønsker det meget mere.
 • Gamble baseret på svagheder: Hver fighter har en sårbarhed. Hastighed kan for eksempel være deres svaghed. At kende hver deltagers svage punkt kan øge dine chancer.
 • Støt Southpaw: Hvis to kæmpere har lignende stilarter, kan det være værd at satse på southpaw på de bedste online sportsbooks. Forskning viser, at southpaw-boksere har en højere sejrsrate end deres ortodokse kolleger.

?

Moneyline-væddemål, runde-væddemål, over/under-runder og prop-væddemål er de mest almindelige væddemål, når du satser på boksning. Du bør lære om disse væddemål, før du laver dit første i en boksekamp. Derudover vil vi tilbyde nogle tips til boksevæddemål, der hjælper med at navigere på disse markedspladser ved hjælp af nogle eksempler.

Støtte/kampvinder væddemål

Når du besøger et websted, der accepterer væddemål på kampaftener, er den første type væddemål, du vil støde på, et "direkte væddemål", også kaldet et "bout bet". Med denne indsats skal du vælge, hvilken bokser der vinder boksekampen. 

For eksempel, i en boksekonkurrence med Floyd Mayweather og Conor McGregor, har du måske satset på, at Floyd ville vinde direkte. Mens professionelle boksekampe nogle gange resulterer i en split-lodtrækning, fordi det er yderst usædvanligt, er denne mulighed ofte fraværende på boksevæddemålssider. Der er en klar vinder i langt de fleste titelkampe eller verdenstitelkampe.

Over/Under runder

Væddemål som dette er almindelige i verden af ​​professionelle boksningsvæddemål. Du behøver ikke at forudsige det nøjagtige antal runder, men du er forpligtet til at erklære, hvor lang tid kampen vil tage mindre end eller mere end dette antal.

I en kamp mellem Pacquiao og Moore, for eksempel, kan en bookmaker give odds på over eller under 7,5 runder. Boksevæddere, der valgte "Over", antager, at det samlede antal runder vil overstige 1,30, fordi kampen ender nøjagtigt ved 7,5-rundemærket (1:30 i ottende runde). 

Round Betting - Points, Knock-outs, Stop

Spillere kan vælge den runde, de tror, ​​at store kampe ender i, ved at placere en indsats på "runden". Du vil også være i stand til at vælge antallet af runder for hver kamp. Denne type runde væddemål giver dig mulighed for at vælge den vindende side, selvom de fleste live betting platforme ikke kræver, at du laver begge disse forudsigelser.

Væddemål kan også placeres på det antal point, hver spiller har efter en afgørende kamp. Dette er et relativt sikkert marked at spille på, da de fleste kampe afgøres med en score på 10-9 blandt dommerne.

Stoppags og knockouts er gode væddemålsvalg, der er unikke for boksning og MMA. Tekniske knockout- og stopvæddemål betaler sig, hvis konkurrencen ender på en af ​​disse måder.

Vejen til sejr

Bookmakere lader også typisk spillere satse på, hvem der vinder og med hvilke midler, når de spiller på boksning. Oddsene er højere, så dette burde ikke være dit debutspil i boksning, men det er en mulighed i online sportsbooks. Det har dog et ry for at være ekstremt rentabelt. 

Det meste af tiden, mens du satser på "vejen til sejrs"-markedet i online sportsbooks, bliver du nødt til at vælge vinderen af ​​en bestemt kamp. Følgende er alle mulige måder at forudsige en sejr på:

 • Diskvalifikation
 • Dommernes afgørelse
 • Slå ud
 • Teknisk beslutning
 • Teknisk knockout

Afsluttende tanker

At finde en god sportsbook at placere dine boksevæddemål i er det næste skridt, nu hvor du ved, hvordan du satser på boksning, og hvilke slags indsatser der er tilgængelige. For at hjælpe dig med at finde det ideelle sted at satse på boksning, har vi afsat en hel side til at gøre netop det. Vælg en, og du er godt på vej til at blive en knockout-boksegambler.

Seneste nyheder

Sådan håndterer du dårlige løb i væddemål
2023-11-20

Sådan håndterer du dårlige løb i væddemål

Nyheder