Alt om Horse Racing Odds

Det tog mange år for hestevæddeløb at finde vej blandt offentligheden. I dag repræsenterer det en sport med et stort antal tilskuere, og er især kendt blandt sportsbetting-bookmakere.

Hvad er interessant ved væddemål på hestevæddeløb er det faktum, at reglerne og typer væddemål varierer fra land til land. For eksempel kan du i Nordamerika spille på vinderen af løbet, men ikke på placeringerne, mens du i Europa og Asien kan spille på gruppeplaceringen afhængigt af antallet af heste, der deltager i løbet.

Alt om hestevæddeløb odds, betting linjer og spreads

Alt om hestevæddeløb odds, betting linjer og spreads

En af grundene til, at væddemål på hestevæddeløb online er så populært, er væddemålets enkelhed. Derudover er løbene altid hurtige og dynamiske, så du kommer aldrig til at kede dig.

The Preakness Stakes, Grand National, Kentucky Derby, Prix de l'Arc de Triomphe, Melbourne Cup og Nakayama Grand Jump er alle eksempler på hestevæddeløb, der afholdes rundt om i verden, og som tiltrækker enorm væddemålstrafik.

De fleste hestevæddeløbsbookmakere online tilbyder mange væddemålsmuligheder, som alle er meget sjove.

Moneyline-væddemål på hestevæddeløb

Når du vælger denne metode, skal du faktisk vælge den hest, du satser på for at vinde, og den eneste måde, dit væddemål bliver den vindende på, er, at din hest kommer på førstepladsen. Hestevæddeløb har en virkelig bred vifte af moneyline odds, begyndende fra virkelig lave odds som 1,20 til meget høje odds, nogle gange endda over 300.

Det er meget vigtigt ikke at være bange for at spille på heste med store odds. Dette skal selvfølgelig bakkes op af solide analyser og viden. Der er mange spillere, der er bange for at spille på høje odds på hestevæddeløb.

De ville sige, at chancen for at vinde er for lille og konstant faldt i fælden med at satse på hestevæddeløbsodds under 2,50, hvilket ikke anbefales til hestevæddeløb. Efter et stykke tid vil I alle vide, hvornår det kan betale sig at tage risici, og hvordan man opdager værdifulde muligheder.

Alt om hestevæddeløb odds, betting linjer og spreads
Hestevæddeløbsdannelse og hvordan man satser på hestevæddeløb

Hestevæddeløbsdannelse og hvordan man satser på hestevæddeløb

Dette er det mest forsømte, men alligevel hævder mange, at det er den vigtigste faktor til at analysere race du vil satse på. Prøv at forstå hovedpersonernes løbestile, og hvad der passer bedst til dem. For eksempel, hvis vi har to seriøse aggressive favoritter foran, er begge tilbøjelige til at ødelægge hinanden foran og rydde vejen for den hest, der var bagved.

På samme måde, hvis hesten foran får en blød start på at føre uden pres, er det meget mere sandsynligt, at den løber bedst muligt. Meget af dette er et spørgsmål om mavefornemmelse, der vil komme fra oplevelsen af at se tusindvis af løb og tage præcise noter.

Heste fra større, mere berømte stutterier er generelt overvurderet i forhold til deres faktiske form. Prøv ikke at bukke under for rygter og rygter og fokuser på det, du har set med dine egne øjne.

Yngre deltagere, der lige er startet, er ofte mere entusiastiske end dem, der allerede har oplevet succes tidligere. "Nye" trænere har fremragende starter over spring, som bookmakerne endnu ikke har lagt på deres lister.

Hestevæddeløbsdannelse og hvordan man satser på hestevæddeløb
Væddemålslinjer på hestevæddeløb forklaret

Væddemålslinjer på hestevæddeløb forklaret

Sted og show

Placer hestevæddeløb betyder, at du vinder, hvis den hest, du satser på, kommer på første- eller andenpladsen. Betting odds her er normalt lavere end Win bets, men du får en backup, hvis din hest ender på andenpladsen i en tight finish.

Når det kommer til udstilling, giver det dig endnu større chance for at lave en fejl, da den valgte hest kan være på en af de tre første pladser, og du vil vinde væddemålet. Oddsene er meget lavere, end når du spiller Win and Place.

Over hele linjen

På denne måde kan du inkludere alle tre tidligere indsatser på én gang. Så du satser på, at din hest bliver først, en ud af to og en ud af tre. Oddsene er fine, ikke store, fordi chancerne for at gætte er højere. Denne metode er ret populær, fordi den er interessant og indeholder flere muligheder.

Exacta

Væddemål som dette er en smule mere risikable, og det, der anbefales, er at prøve nogle af de simplere, der er nævnt ovenfor, først. Dette væddemål betyder, at du skal gætte, hvilken hest der bliver først, og hvilken hest der bliver nummer to, og kun hvis den nøjagtige rækkefølge vises, og du er vinderen.

Væddemålslinjer på hestevæddeløb forklaret
Sådan finder du de bedste odds på hestevæddeløb

Sådan finder du de bedste odds på hestevæddeløb

Den største opmærksomhed bør altid gives til kvaliteten af oddsene, når du vælger en bookmaker til hestevæddeløb. Hvis du planlægger at spille på hestevæddeløb regelmæssigt, bør væddemål til de bedste odds være en prioritet. Forskellige bookmakere vil have forskellige odds for heste i samme løb, og du vil gerne satse til det højest mulige odds for at sikre det maksimale gevinstbeløb, hvis du vinder.

Når du vælger en bookie med hestevæddeløb, vil du også gerne sikre dig, at den bookmaker, du bruger, udbetaler det maksimale antal pladser. Du vil blive meget skuffet over at se din hest slutte på fjerdepladsen og have et tabende væddemål, blot for at indse, at hvis du havde placeret det samme væddemål hos en anden bookmaker, ville de også have udbetalt den fjerdeplads.

Til sidst, når du vælger en bookmaker til hestevæddeløb, skal du altid være opmærksom på de bedste bonusser. Der er mange online bookmakere, der tilbyder fantastisk velkomstbonusser, mens andre vil have særlige hestevæddeløbskampagner.

Sådan finder du de bedste odds på hestevæddeløb
De bedste online betting sider for odds på hestevæddeløb

De bedste online betting sider for odds på hestevæddeløb

Hestevæddeløb er altid populært, så det er ret nemt at få adgang til pålidelige oplysninger. Den nemmeste måde at indsamle data på er at følge profiler på sociale medier af stalde, jockeyer og trænere. Du bør også regelmæssigt besøge hestevæddeløbssteder som SkiRacing, The Guardian og At Races. Denne side udgiver meget nyttig information om træning, væddeløb og heste.

Sammenlignet med andre sportsgrene er det ret svært at finde den bedste bookmaker, der tilbyder gode odds og linjer for hestevæddeløb, da ikke alle fandt det rentabelt.

I hvert fald største online sportsbooks har gode tilbud på hestevæddeløb. En af dem er bestemt William Hill. Alle de muligheder for væddemål på hestevæddeløb, du kan tænke på, kan findes der, og ofte er der kampagner, der gør væddemål på hestevæddeløb endnu mere spændende.

1xBet er et andet sted, hvor du kan finde alt, hvad du ønsker, når det kommer til hestevæddeløb. Gode odds, en række muligheder og live betting er alt hvad du behøver for at nyde hestevæddeløb.

De bedste online betting sider for odds på hestevæddeløb
Tips og tricks til odds på hestevæddeløb

Tips og tricks til odds på hestevæddeløb

En udarbejdet strategi er af stor betydning i væddemål på hestevæddeløb. Det er rart at have en plan at holde sig til og dermed undgå potentielle tab.

Når det kommer til hestevæddeløb, er analyse før løb nok den vigtigste del af betting. Man skal altid være opmærksom på selve hestens form, samt sporforhold og andre faktorer, der kan påvirke løbet. At tage sig tid til at lave lidt research vil normalt betale sig.

Online kan du finde forskellige programmer, der giver dig alle de nyttige statistiske oplysninger om heste, deres trænere og endda deres ejere. Normalt opkræves disse apps. Prisen er dog ikke høj, så det er værd at investere i en af dem.

Følg også de mindre opdrættere og deres præstationer, ikke kun de stærkere stutterier. Mange spillere tror, at de altid vil tjene penge ved at spille de største favoritter, men det er måske ikke sandt. Se også efter stigende stjerner, især hvis du vil spille flere væddemål.

Det er ikke dårligt, at man på trods af alle tilgængelige anmeldelser og statistikker også fører sine egne optegnelser om heste, fordi man ikke tænker helt det samme som de personer, der står for databehandlingen.

Tips og tricks til odds på hestevæddeløb