Alt om American Football Odds

Bolden overføres ved at bære den med sig (rushing), eller ved at kaste og afgive fra et medlem af ens eget hold til et andet (pasning).

Point kan scores på en række forskellige måder, herunder at sende bolden over mållinjen, kaste bolden til en spiller, der har krydset mållinjen (hvilket er et touchdown i begge tilfælde), eller at skyde gennem målstængerne (feltet). mål). Vinderen er det hold med flest point efter tiden er udløbet.

Spillet varer normalt 60 minutter fordelt på 4 perioder á 15 minutter.

Alt om American Football Odds
Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Alt om amerikansk fodbold odds, betting linjer og spreads

Alt om amerikansk fodbold odds, betting linjer og spreads

Det meste af væddemål på amerikansk fodbold er faktisk væddemål på NFL-ligaen. NFL består af 32 hold, opdelt i 8 divisioner, og hvert hold spiller 17 kampe i den ordinære sæson. Dette er en kort sæson sammenlignet med de fleste andre ligaer, der spiller fra begyndelsen af september til begyndelsen af februar.

På grund af sæsonens korte længde kan NFL være en udfordring for dem, der kan lide at satse på ligaen, da det begrænsede antal kampe og modstanderhold gør det svært at vurdere det sande potentiale, som holdene har. Men det er en udfordring, som alle står over for og kan blive en fordel for dem, der er forberedte.

Alt om amerikansk fodbold odds, betting linjer og spreads
American football moneyline odds og hvordan man satser på amerikansk fodbold

American football moneyline odds og hvordan man satser på amerikansk fodbold

EN moneyline bet er en, hvor du vælger, hvem der skal vinde kampen. Du behøver ikke at forudsige andre aspekter af spillet, bare vælg vinderen mellem hold A og hold B. De fleste begyndere vælger denne type væddemål, fordi den virker den enkleste.

Amerikansk fodbold spredte sig

Den mest populære form for væddemål på amerikansk fodbold er spread, som også kaldes handicap betting. Den bedste måde at beskrive denne form for væddemål på er ved eksempel. Så hvis du ser kampen mellem New Orleans Saints og Dallas Cowboys med -3,5 point fordelt på New Orleans, hvad betyder det så præcist?

Det betyder, at de hellige, for at dække spredningen, skal vinde med minimum 4 point. På den anden side, hvis du skal satse på Cowboys, vinder du, hvis de vinder eller taber med maksimalt tre point.

I det væsentlige estimerede bookmakeren dermed den margin, der gør spillet til 50-50. I vores eksempel har den amerikanske fodboldbookmaker sat spreadet for New Orleans til -3,5, fordi han mener, at der er 50 % chance for, at Chicago vinder med mindst 4 point eller 50 % chance for, at det ikke vil.

Desværre, hvis vi ved, at bookmakere ikke tilbyder "lige penge" odds på 2,00, og det normalt er odds 1,85 til 1,90 på spread betting, betyder det, at du skal vinde mindst 52,5% af dine indsatser for at break-even. Dette er sværere end det ser ud til. Uanset hvad, for at få succes på lang sigt, ville det gyldne snit være 55,5%.

American football moneyline odds og hvordan man satser på amerikansk fodbold
American football-væddemålslinjer forklaret

American football-væddemålslinjer forklaret

Noget, der er meget vigtigt at huske på, når man spiller på de amerikanske fodbold-bettinglinjer, er noget, der hedder Nøgletal.

Nøgletal er de mest almindelige sejrsmargener i NFL spil. I rækkefølge efter udseende er de 3 point, 7 point og 10 point. I løbet af de seneste 20 sæsoner er næsten en tredjedel af kampene endt med en af disse tre marginer.

Så hvorfor skal du huske nøgletal? Tja, hvis vi tænker på, at 16 % af kampene i de sidste 20 sæsoner endte med en margin på 3 point, er det vigtigt, at hvis du satser på NFL-spændet, forstår du forskellen mellem 2,5-linjen og 3,5-linjen, eller 6,5 og 7,5.

Da så mange spil ender på disse marginer, betyder det, at en forskel på 1 point mellem et spænd på 2,5 og 3,5 er meget mere signifikant end en forskel på 1 point mellem et spænd på 4,5 og 5,5 point, eller endda en forskel på 2 point mellem et spænd. fra 10,5 til 12,5 point.

For at forenkle tingene: lad os sige, at Baltimore Ravens fik en spredning på +3,5 point. Fordi 3-punkts marginen er så etableret og almindelig, at 0,5 mere, som Ravens kom over, er langt mere værdifuldt end omkring 0,5 point i et 5- eller 8-punkts tilfælde, fordi de forekommer langt sjældnere.

American football-væddemålslinjer forklaret
Sådan finder du de bedste odds på amerikansk fodbold

Sådan finder du de bedste odds på amerikansk fodbold

I betragtning af det faktum, at NFL er den mest populære liga i USA, tilbyder alle sportsbooks i amerikansk fodbold en række linjer på NFL- og college-fodboldkampene. Ved at vide, at spread bets er den mest almindelige linje, der spilles på amerikansk fodbold, gør bookmakerne en ekstra indsats for at gøre dem så gode, som de kan blive.

Alligevel betyder det ikke, at der ikke er nogen forskelle med hensyn til odds og linjerne imellem online sportsbøger. Amerikansk fodbold er en sport, hvor det at ændre et punkt i spredningen gør den største forskel i alle sportsgrene.

Normalt går der mindst en uge mellem to kampe et hold spiller. I den tid kan der forekomme mange begivenheder, som vil påvirke oddsene og linjerne. Dette er den periode, hvor oddssammenligningen skal finde sted. Enhver væsentlig ændring kan bruges til at placere et væddemål på odds, der ville give god værdi.

Sådan finder du de bedste odds på amerikansk fodbold
De bedste online betting sider for amerikansk fodbold odds

De bedste online betting sider for amerikansk fodbold odds

Amerikansk fodbold sæson byder ikke på mange spil, som baseball og basketball gør. Dette faktum gør det endnu vigtigere at finde den rigtige amerikansk fodboldbookmaker online, da du gerne vil have bedst mulige odds og linjer klar, når sæsonen starter.

10bet, BetVictor, Gunsbet og Melbet tilbyder alt, hvad enhver amerikansk fodboldspiller har brug for.

Amerikansk fodbold, som en af de mest dynamiske sportsgrene, kan beskrives som et spil skak mellem to hold. Hvert hold har snesevis og endda hundredvis af handlinger i deres spillebog, som de har til deres rådighed, og som de har øvet flittigt.

Nogle handlinger er meget sikre, mens andre handlinger er risikable, men hvis de udføres godt, kan de vinde meget plads.

Det bør være det samme med dine handlinger, når du placerer et væddemål. Sørg for at lave dit hjemmearbejde og finde den bedste bookmaker, som du ville holde dig til for sæsonen og forhåbentlig få gavn af det.

Du kan ikke påvirke udfaldet af spillet, men kan helt sikkert sætte dig selv i den bedst mulige situation for at få mest ud af, hvis din indsats bliver til en vindende.

De bedste online betting sider for amerikansk fodbold odds
Tips og tricks til odds på amerikansk fodbold

Tips og tricks til odds på amerikansk fodbold

Hårdt arbejde og research er to uundværlige online-strategier for amerikansk fodbold. Du skal absorbere så meget information som muligt om det hold, du spiller på, såvel som deres modstander. Amerikansk fodbold er en aggressiv sport, der ofte fører til spillerskader.

For at være opmærksom på, om nogle nøglespillere vil være fraværende fra den kommende begivenhed, tjek holdskadesrapporterne. Fraværet af en nøglespiller kan føre til et drastisk fald i hele holdets præstation.

Udover dette bør man undersøge statistikken for hver enkelt spiller, holdets præstation i den foregående sæson, se vigtigheden af kampene og andre faktorer, der kan påvirke det endelige resultat.

Også hjemmebanefordel er vigtig i amerikansk fodbold. Lav din research ved at sammenligne succesen med dit holds hjemme- og udekampe. Ifølge generelle statistikker vinder hold, der spiller hjemme, 60 % af tiden. Hold, der spiller på udebane, kan have en ulempe på grund af publikumseffekt, rejsetræthed, tidszoneforskel og lignende.

Til sidst vil vi gerne nævne, at trænere og deres taktik spiller en vigtig rolle i det endelige resultat af hver kamp. Trænere bruger gentagne strategier, der kan være meget gode mod nogle modstandere og fejle mod andre.

Tips og tricks til odds på amerikansk fodbold
About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen