Super Bowl

March 8, 2023

Den ultimative Super Bowl Betting Guide til at forberede dig selv

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Der vil være mange penge at satse lovligt på Super Bowl i 2023, efter at 2022-spillet slår alle tidligere rekorder. Sidste gang, i Super Bowl LVI, vandt Los Angeles Rams over Cincinnati Bengals med 23-20.

Den ultimative Super Bowl Betting Guide til at forberede dig selv

Super Bowl LVII afholdes i State Farm Stadium i Glendale, Arizona, den 12. februar 2023, og væddemål på spillet kan allerede være placeret. Med denne ekspertguide kan du trygt satse på resultatet af Super Bowl, uanset hvem du tror vil vinde.

Sådan satser du på Super Bowl LVII

Når du først beslutter dig for at satse på Super Bowl, kan du føle dig overvældet af det store antal af væddemålsmuligheder og tilbud. Vi har kortlagt den nemme, trin-for-trin procedure fra at ville satse lidt penge på spillet for sjov med det.

Vælg en sportsbook til det store spil

Flere artikler springer denne vigtige del over, men denne Super Bowl-bettingguide ved, hvor vigtig at finde den rigtige sportsbook er.

Timingen er perfekt, hvis du ikke allerede har oprettet en konto. Særlige tilmeldingsbonusser designet til at give nye kunder en fordel i tide til Super Bowl vil være tilgængelige, hvis du udsætter til efter AFC- og NFC-mesterskabskampene. Lad dig ikke nøjes med det første bonus- eller rabattilbud, du ser; lav noget sammenlignende browsing og vælg den bedste. Vi har en omfattende liste over anmeldelser af online bettingsider for at hjælpe dig med at træffe en informeret beslutning.

Opret en ny konto ved at registrere

Start med at besøge din valgte sportsbook. Med et par klik efter at have klikket på "Tilmeld dig nu" (eller andre varianter), "Tilmeld dig" eller "Tilmeld dig gratis", vil du have din nye konto op at køre. Sportsbooken vil kreditere din konto med gratis væddemål eller bonusser uden indskud.

Placer dit første indskud

Efter at have åbnet en ny konto, er det første skridt at finansiere den. En "Indbetaling" knap, der giver hurtig adgang til mange indbetalingsmetoder er en standardfunktion i enhver online sportsbook-tjeneste. Hvis du er berettiget til en indbetalingsmatch, vil bettingsiden tilføje bonuspengene til din konto, efter du har foretaget indbetalingen. For at finde ud af, om du er kvalificeret til et risikofrit væddemål som en del af en velkomstkampagne, skal du foretage en indbetaling og placere din første indsats.

Spil på Super Bowl

Når din konto er oprettet og finansieret, skal du vælge de varer, du vil købe. Hvis du allerede har oprettet en konto, kan du muligvis se Super Bowl odds ved at klikke på NFL markets og Team Futures. Du kan forvente, at den bliver fremhævet i NFL-sektionen, der er dedikeret til fremtidige spil, når den store spilledag nærmer sig. Det store udvalg af væddemålsmarkeder vil være til spillerens rådighed.

Læsning af Super Bowl-odds og indsatstyper

At vide det grundlæggende i at læse bettinglinjer kan hjælpe dig med at forstå Super Bowl odds. Det er her, vi starter med en primer om at fortolke amerikanske odds og bestemme dine chancer for at vinde eller tabe.

Et negativt (-) tegn vil altid blive placeret før oddsene for favoritten på en pengelinje eller spread, mens sportsbook vil placere et positivt (+) tegn før underdogs odds.

Vi bruger Super Bowl LVI-mødet som en illustration, men din faktiske udbetaling kan variere afhængigt af væddemålstypen og oddsene.

Pengelinjer

Super Bowl er ikke anderledes end noget andet spil, når det kommer til moneyline væddemål, som er placeret på udfaldet af spillet. Disse er de enkleste odds at forstå, og når du har centreret dine beregninger på 100, er de også de nemmeste at beregne.

Når du satser på en favorit, angiver pengelinjen, hvor meget du skal satse for at vinde $100. At satse på Rams ved -200 ville indebære at risikere $200 for en mulig $100 udbetaling (for en total på $300).

Hvis du satser $100 på en underdog, er pengelinjen, hvor meget du kan vinde. Med andre ord, en $100 indsats på Bengals kan vinde dig $160 for en samlet udbetaling på $260 ved +160. Derfra skal du beregne tallene for din indsats.

Totaler/Over-Under

For at satse på den samlede score for et spil, ofte kendt som "over/under", skal du forudsige, om den endelige score vil være mere end eller lavere end det tal, bookmakerne havde fastsat før spillet. Væddemål som dette er populære blandt nybegyndere, der søger efter en enkel måde at have noget Super Bowl-sjov på.

Totallinjer, ligesom spreads, vil ofte løbe fra -120 til +100, hvor det mest almindelige sving er -105 til -115.

Hvis du satser på Over 48,5 (-105), skal spillet have 49 point eller mere. Ved -105 skal du satse $105 for at tjene $100, for en samlet udbetaling på $205, hvis du vinder.

Bortset fra det overordnede spiltotal, kan du se individuelle kvarttotaler, halvlegetotaler og holdtotaler under Team Props-området i spillet.

Point Spreads

Pengelinjen viser, at der er betydelige uoverensstemmelser mellem holdene. Oddsmagere sætter et pointspredning på spillet for at gøre væddemål mere retfærdigt ved at reducere den ene sides fordel i forhold til den anden. Dette spread repræsenterer den margin, som favoritten forventes at vinde med, og den margin, som underdog forventes at tabe med.

Når du satser på et spil, angiver pointspredningen, hvor mange point favoritten skal vinde for at "dække" spredningen. Hvis du satser på Rams ved -4 (-110), skal Los Angeles vinde med mindst fem point, før du kan samle. At satse på en -110 linje er det samme som at satse på en negativ pengelinje med hensyn til betaling. Det svarer til at spille $110 for at tjene $100.

At dække spredningen kræver, at underdog enten vinder spillet eller taber med en mindre margin end spredningen forudsagt. Ved at vædde på Bengals til +4 (-110), kan du stadig vinde, hvis de taber med tre point eller færre. Denne indsats, placeret på en -110 linje, returnerer $100 for hver $110.

Spillere, der støttede bengalerne mod spredningen, vandt stadig deres indsatser på trods af holdets 13-3-tab til Rams i Super Bowl LVI.

Linjer begynder ofte ved -110, den hyppigste linje for en punktspredning, men de kan gå overalt fra -125 til +100, før de skubbes i én retning.

Hvis underdog dækker pointspredningen, og favoritten vinder med præcis det antal point, er din indsats nul, og dine penge bliver returneret.

Futures væddemål

Alle futures-indsatser forventes at blive udbetalt på en fremtidig dato. Super Bowl-futures er den mest populære type væddemål, da de kan placeres når som helst i lavsæsonen eller den regulære sæson og først afgøres efter den store kamp.

Ved hver sæsons afslutning sætter bookmakerne odds på, hvem der vinder Super Bowl det følgende år. Offsæsonen er en fantastisk tid for spillere, da oddsene altid ændrer sig på grund af gratis agentur, udkastet og andre begivenheder. Denne procedure fortsætter gennem den ordinære sæson og slutspillet, hvorefter alle fremtidige væddemål afgøres, og en vinder erklæres.

Favoritterne vil være øverst på brættet, og de større tal vil være nær bunden, hvor underdogs er.

Oprettelse af din Super Bowl-væddemålsstrategi

At satse på Super Bowl er et stort marked.

Selv dem, der ikke ofte satser, vil have en del af handlingen, og almindelige spillere lægger lidt ekstra arbejde og investerer lidt flere penge end normalt. Med dette i tankerne, ville det bestemt ikke skade at have nogle tips. Husk følgende, når du planlægger din Super Bowl væddemålsstrategi og taktik.

Få dine statistikker rigtigt.

Bettors kan hurtigt finde simple beregninger som point for/imod og yards for/imod, men de fortæller dig ikke meget om karakteren af de involverede hold. At analysere EPA pr. spil, DVOA-vurderinger og individuelle boxscores fra tidlige playoff-kampe kan give et mere realistisk billede af et holds styrker og svagheder. Efter alt er eftersæsonen som en minisæson i sig selv, og resultater fra tidligere kampe kan helt sikkert forudsige resultaterne af efterfølgende.

Tjek de seneste skadesopdateringer.

Det er afgørende at vide, om nogen stjerner vil være utilgængelige fra begge hold. Da der er to uger mellem konferencefinalerne og Super Bowl, bliver pålidelige skadesopdateringer muligvis ikke tilgængelige før det tidspunkt. Hvis du har grund til at tro, at en nøglespiller vil blive skadet eller utilgængelig til den store kamp, er det bedst at bevare roen og vente.

Sportsbooks opdateres konstant og indregner typisk disse oplysninger i deres odds.

Vær ikke opmærksom på Super Bowl-mønstre i fortiden.

Det gør ingen forskel, at vinderen af møntkastet er 7-3 i de sidste 10 Super Bowls, eller at rødklædte hold har en taberrekord. Det er et oppustet tal, men du forstår. Disse er rent tilfældige hændelser, der kan eller måske ikke påvirker kampens udfald. Når man diskuterer helt forskellige klubber og modstandere årligt, er selv mod-spredningen (ATS) statistikker for underdogs og favoritter meningsløse.

Afsluttende tanker

Undersøg dine konti for at afgøre, om du har ekstra kontanter. Hvis du ønsker at deltage i handlingen, så tjek de bedste NFL-væddemålssider, vi har samlet. Super Bowl-væddemål kan være sjovt, hvis du har disse ekspertideer og -metoder i tankerne.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen

Seneste nyheder

2024 Genesis Invitational: Favoritter, Odds og Forudsigelser
2024-02-14

2024 Genesis Invitational: Favoritter, Odds og Forudsigelser

Nyheder