Spil på IIHF Verdensmesterskab online

Verdensmesterskaberne i ishockey er blandt verdens store sportsturneringer. Turneringen finder sted årligt, og involverer mænds ishockeyhold over hele kloden. Det er et af de mest velbesøgte sportsmesterskaber. Fra 2020 vil IIHF World Championships blive opdelt i fem lavere divisioner.

De seksten bedste lande i verden konkurrerer i sportsmesterskabsafdelingen. Der er tolv hold i Division I. Normalt går vinderen af gruppe A videre til Elitedivisionen, mens taberen rykker ned til gruppe B i første division. Gruppe B's vinderhold rykker til første divisions gruppe A. Det tabende hold falder til division II gruppe A. Det samme sker i anden division, men involverer 12 hold.

Hvilken organisation står for denne begivenhed?Historien om IIFF verdensmesterskabOm ishockeySådan satser du på IIHF verdensmesterskab
Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Hvilken organisation står for denne begivenhed?

Hvilken organisation står for denne begivenhed?

Den tredje division involverer to ti-holds grupperinger. En lignende procedure følges som i andre divisioner. Division IV blev oprettet til verdensmesterskaberne i ishockey for mænd i 2020 og er det laveste niveau af IIHF verdensmesterskaberne.

Det Internationale Ishockeyforbund står for at arrangere konkurrencen. Siden 1977 er alle professionelle og amatørspillere blevet budt velkommen til at konkurrere ved verdensmesterskaberne. Denne konkurrence finder især sted under Stanley Cup-slutspillet i NHL. Derfor er NHL-spillere normalt kun kvalificerede, når deres hold ikke kvalificerer sig til playoffs i NHL eller er blevet elimineret fra Stanley Cup.

Hvad er præmiepuljen for denne turnering?

Normalt afslører IIHF ikke præmiepengene. Guld-, sølv- og bronzemedaljer tildeles hold i top tre. Topholdene i mændenes verdensmesterskaber får præmiepengene fra IIHF. Ifølge pressen vandt Sverige, 2017-vinderen, i alt godt 1,5 millioner dollars. Forbundene tager de fleste af pengene og bruger dem til at finansiere spillets vækst og udvikling.

Nogle af pengene bliver dog fordelt til spillerne. Det meste af tiden vil forbunds embedsmænd ikke angive hvor meget. Holdet beslutter derefter, hvordan det skal fordeles. Derudover kan hvert lands regeringer tildele bonusser til deres hold. Normalt bestemmer præmiens type medalje og deres numre det beløb, holdene modtager.

Hvilken organisation står for denne begivenhed?
Historien om IIFF verdensmesterskab

Historien om IIFF verdensmesterskab

I 1930 konkurrerede tolv nationer i den første begivenhed. Det blev holdt som et individuelt showpiece. Året efter konkurrerede elleve hold i en række kvalifikationskampe for at afgøre, hvilke lande der ville konkurrere om medaljerne. Disse medaljer blev uddelt afhængigt af holdenes ultimative placeringer i tildelingsrunden.

I øjeblikket har den årlige begivenhed seksten lande i mesterskabsgruppen. Mesterskabsholdene konkurrerer i en indledende runde. Bagefter konkurrerer de bedste otte hold i en slutspilsmedaljerunde. Det sejrrige hold erklæres turneringens mester. Adskillige reguleringsændringer er sket i løbet af årene i konkurrencen. Denne begivenhed har set Canada vinde rekord med 51 medaljer. Disse er de mest, et land nogensinde har vundet.

Historien om IIFF verdensmesterskab
Om ishockey

Om ishockey

To hold af seks skatere konkurrerer på en isarena. Spillerne forsøger at dirigere en lille gummiskive eller puck ind i deres modstanders mål. Spillere bruger krogede eller skrå pinde. Den holdes på en isoverflade, der måler 85 fod gange 200 fod. Hvert hold består af fem personer. Tre angribere, to forsvarsspillere og en målmand spiller for hvert hold. Spillerens mål er at score så mange mål som muligt sammen med deres holdkammerater. De skal også forsvare deres målzone for at forhindre modstanderne i at score.

Hvorfor er IIHF World Championship populært?

Turneringen er en af de mest betydningsfulde sportsbegivenheder på grund af handlingen. Ishockey er den eneste sport, hvor handlingen næsten aldrig stopper. Der er et par fløjter hist og her, men spillet genoptages hurtigt. Hockeyspillere kombinerer deres hurtighed og smidighed, mens de også forbliver oprejst på en kæmpe isterning.

Dommere eller dommere bestemmer normalt de fleste spil i andre større sportsgrene. Sådan er det til en vis grad i hockey, men spillerne har en anden kapacitet til at styre spillet anderledes. Med betydelige hits eller kampe kan spillere oplade spillet eller bremse det. Generelt har konkurrenterne i denne sport fuldstændig kontrol over spillet. Dette gør det meget mere fascinerende for fans at se.

Hvorfor er denne turnering populær at spille på?

De fleste af de bedste bookmakere og medier dækker den spændende turnering. Under spil er alle spillere tempofyldte i denne sport. Ikke mange sportsgrene kan matche denne turnerings momentum. Der er ikke tid til distraktioner blandt fansene, da der hele tiden sker noget. Hvis de blinker, kan de gå glip af et spændende øjeblik. Hold skal også først klare sig igennem runder af udfordrende kvalifikationsspil. Desuden har spillere normalt måneder med hårde kampe i regulær sæson forud for turneringen.

Om ishockey
Sådan satser du på IIHF verdensmesterskab

Sådan satser du på IIHF verdensmesterskab

Enkeltpersoner bør sikre sig, at de arbejder med velrenommerede websteder for denne sportsturneringsvæddemål. At vælge troværdigt online sportsvæddemålssider sikrer brugernes sikkerhed samtidig med, at de giver dem en enkel og effektiv platform, der er nem at manøvrere. Spillere skal registrere en konto og finansiere den for at placere et væddemål hos enhver operatør.

Hvad er den bedste strategi?

Matchvindere er den bedste måde at satse på denne turnering. Canada har altid været favorit i mange af de tidligere begivenheder. Den bedste strategi for en bruger er dog først at lave research. Tophold kan mangle nøglespillere af forskellige årsager. Dermed kan deres vinderchancer blive påvirket, på trods af at de er angivet som favoritter.

Derudover kan spillere satse på direkte markeder i denne turnering. Det betyder, at spillere satser på vinderen af en hel konkurrence i stedet for et enkelt møde. Disse væddemål kan placeres før konkurrencen og vil forblive åbne, indtil turneringen er afsluttet.

Andre populære væddemål involverer prop væddemål og propositioner. Med dette forudsiger spillere antallet af mål et hold vil score. Det kan enten være over eller under et bestemt tal. Alternativt kan det være for en bestemt spiller. Angrebshold er de bedst egnede til oversektionen. De defensive er perfekte til at bette under.

Sådan satser du på IIHF verdensmesterskab
About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen