Spil på Grand National online

Grand National er et handicap-hestevæddeløb, der foregår over en bane på fire og en halv mil. Det er således et af de længste løb afholdt i Storbritannien og Irland. Et handicapløb er et løb, hvor hver hest får tildelt en vægt at bære. Normalt er det jockeyen og eventuelle ekstra vægte knyttet til sadlen. Baseret på de tidligere hestevæddeløbsturneringer er der heste, der afslutter samtidigt.

Men i Grand National tester et opslidende maraton hestenes væddeløbsvilkår. Der er op til 40 heste i løbet og 30 hegn at springe. Alt kan ske, da nogle heste vil være mere raske end andre. Også nogle vil ikke præstere deres bedste på dagen. Igen er der så mange variabler at overveje. Selvom der har været tætte afslutninger, er det ualmindeligt at se mere end to eller tre heste i kamp, når de rydder det sidste hegn.

Historien om Grand NationalOm Grand NationalHvorfor er Grand National populær?Sådan satser du på Grand National
Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Historien om Grand National

Historien om Grand National

Grand National Festival har en lang historie, der går så langt tilbage som i begyndelsen af 1800-tallet. Lotteri fik den første Grand Liverpool Steeplechase i februar 1839. Dette er løbet, der senere valgte navnet The Grand National. Heste blev forpligtet til at springe over en stenmur, derefter krydse en mark og fuldføre ved at springe to forhindringer.

Efter fire år med at være en vægt-for-alder-konkurrence ændrede den berømte handicapper Mr. Edward William Topham, en respekteret handicapper, Grand National til et handicapløb i 1843. Topham-familien havde store landområder i Aintree. I 1949 købte de væddeløbsbanen helt af Lord Sefton, som havde lejet jorden siden banens start i 1829.

I dag ejer og administrerer Jockey Club Racecourses Aintree, en af 15 væddeløbsbaner, der drives af The Jockey Clubs datterselskab. Grand National 2014 bød på en syvcifret præmiepulje for første gang. Grand National er helt uden manuskript og fuldstændig medrivende, med en historie med uventede sejre og fantastiske historier. Der er en stor præmie på spil af jockeyerne. Men præmien ligger ikke fast; det ændrer sig hver gang. En præmiepulje på £1 million ($1.311.800) i 2017-udgaven er Europas hidtil mest værdifulde springløb.

Historien om Grand National
Om Grand National

Om Grand National

Grand National byder på udfordringer og farer. Disse tester dygtigheden og tapperheden hos jockeyerne på alle niveauer af erfaring. Banen, der har form som en uregelmæssig trekant, skal gennemføres to gange.

Efter en række ændringer er hegnene ved Aintree ikke så farlige, som de tidligere var. Hegnene er de hårdeste kendte barrierer i branchen. Disse barrierer er nok til at plage enhver jockey. Becher's Brook og Valentine Brook, som er løbets henholdsvis 6. og 22. hegn, er ikke de største. De er dog de sværeste. Landingen er ti tommer lavere end startsiden.

Bækken har fået sit navn fra jockeykaptajn Martin Becher. Han faldt på dette tidspunkt og søgte dækning i bækken for at holde sig uden for skadeslinjen. Valentine's Brook har fået sit navn fra en hest, der menes at have sprunget bækken baglæns i 1840. Hesten snoede sig højst sandsynligt rundt i luften for at give indtryk af, at den landede bagbenene-først.

Stolen er banens højeste hegn med en højde på fem fod og to tommer. Foinavon hegn er blandt de mindste hegn. Den har fået sit navn fra det 100/1 skud, der blev vundet her i 1967 efter at have undgået en forfærdelig ophobning. Heste skal tage skarpt til venstre efter at have gået over fem fods barrieren.

Om Grand National
Hvorfor er Grand National populær?

Hvorfor er Grand National populær?

Siden 1960 er Grand National blevet transmitteret live i Det Forenede Kongerige på free-to-air jordbaseret tv. Indtil 2012 var The Grand National verdens mest berømte hestevæddeløb, med 40 heste, der konkurrerede over en strækning på fire og en halv mil ved Aintrees 30 Grand National-hegn.

Mere end 500 millioner mennesker fra 140 lande tuner ind for at overvære Aintrees tre-dages Grand National-begivenhed hvert år, og 2022-udgaven forventes ikke at blive anderledes. Festivalen tiltrækker jævnligt over 150.000 racerfans, og billetter til barriere- og gæstfrihedsområderne er stadig tilgængelige. ITV og Racing TV er indstillet til at sende live-dækning.

Hvorfor er Grand National populært at spille på?

Grand Nationals popularitet som betting-begivenhed skyldes primært tradition. Det er det ene løb på året, hvor folk, der aldrig eller måske lejlighedsvis har gjort det satse på heste vil placere en indsats. På grund af det store felt og den store afstand er det mere et lotteri end andre begivenheder, hvilket resulterer i, at heste vinder til enorme odds - så sent som i 2009, hvor Mon Mome vandt med 100/1.

Når man spiller på Grand National, kan folk vælge en hest baseret på farven på jockeyens silke eller en hest, hvis navn de beundrer. Mange flere vil deltage i en konkurrence på arbejde eller med venner, hvor hver deltager betaler et startgebyr og får tilfældigt tildelt en hest, som de skal rode efter i det primære løb. Grand National er mere populær end nogen anden race på grund af disse faktorer.

Hvorfor er Grand National populær?
Sådan satser du på Grand National

Sådan satser du på Grand National

Hestevæddeløb online sportsvæddemålssider kan give fans adgang til hele verden af hestevæddeløbsvæddemål. Moderniseringen af væddemål på hestevæddeløb har gjort det muligt for folk, der aldrig har været involveret i sporten, at blive specialister. Men det er vigtigt at huske på, at det er en procedure, som man bør være bekendt med, inden man begynder.

Spillernes investering er to gange, hvis de satser på en hest begge veje. Halvdelen af pengene satses på den hest, der vinder. Den anden halvdel satses på den hest, der ender i top tre. Det er dog vigtigt at huske reglerne for hver-vejs-væddemål.

Lige væddemål på dette eller et hvilket som helst andet hestevæddeløb er den mest populære indsats. Enkeltpersoner kan vælge en hest at vinde eller placere med disse væddemål. Spillere kan satse på vinderen og stedet med et hver-vejs-væddemål. Lige væddemål er ligetil at forstå.

Hvad er strategien for at satse på Grand National?

Akkumulator-væddemål kan blive ret komplicerede. Spillere kan kun vinde akkumulatorerne, hvis alle dele af indsatsen er gennemført. Hvis en person kan score med en akkumulator, kan de kontante fordele være betydelige.

Det væddemålsstrategier for et jagtløb er meget anderledes end dem for en flad race. Derfor bør spillere begynde at lede efter heste, der har deltaget i tidligere langdistancejagtbegivenheder og konsekvent er blevet på målstregen. Sådan ekspertise vil hjælpe dem med at komme igennem Grand National, hvilket giver dem en chance for at vinde den.

Sådan satser du på Grand National
About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen