FIFA Verdensmesterskab

November 22, 2022

Gruppe C Forhåndsvisning af kampdag 1

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

2022 FIFA World Cup er endelig i gang og har allerede givet os nogle virkelig mindeværdige kampe!

Gruppe C Forhåndsvisning af kampdag 1

Nu hvor gruppe A og B har afsluttet deres første kampdag, er det tid til, at gruppe C starter sin VM-kampagne tirsdag den 22. november med to interessante kampe.

En meget konkurrencedygtig gruppe, der kunne give masser af overraskelser, der er meget at fordøje fra kampene i første runde.

Argentina vs Saudi-Arabien

Argentina, der i vid udstrækning anses for at være et af favoritholdene til at tage pokalen hjem, får deres VM-debut mod et af de lavest rangerede hold i konkurrencen - Saudi-Arabien.

Kan Messi vinde sit VM?

Anført af den glødende Lionel Messi i det, der forventes at blive hans VM-svanesang, kommer Argentina ind i denne turnering på baggrund af et imponerende treårigt ubesejret løb.

Selvom deres startopstilling måske ikke er sprængfyldt med så mange øjeblikkeligt genkendelige superstjerner som i andre udgaver, kommer Argentina ind i denne pokal med noget meget bedre end det: en velstruktureret, tæt sammentømret trup, der kan prale af stor forståelse og synergi på tonehøjde.

Nå, det og Lionel Messi i topform og mere sulten end nogensinde efter at løfte trofæet.

I den anden ende af banen har den saudiske nationale side ikke opnået stor succes i nogen af deres tidligere VM-kampagner. Gør deres 6. optræden på VM-slutrunden, har Saudi-Arabien kun nået ottendedelsfinalen én gang, i 1994.

Bortset fra deres uimponerende historie i denne turnering, kommer verdens 51.-rangerede nation ikke til denne konkurrence med deres bedste form. Da de kun har vundet 2 af deres sidste 10 kampe og kun scoret 4 gange, ser de ikke ud til at udgøre en stor trussel mod et Albiceleste-hold med rødglødende form og høje ambitioner.

Til en pris på 1,16 er der ikke meget værdi i at satse på en direkte Argentina-sejr, men 'Over 2,5/Begge hold scorer - Nej' til en pris på 3,0 virker meget fristende for os.

Mexico vs Polen

Mens Argentina i vid udstrækning forventes at kvalificere sig til næste runde af konkurrencen, er andenpladsen til Round of 16 meget i luften. 

Da ingen rigtig regner med, at Saudi-Arabien går videre, gør det opgøret mellem Mexico og Polen helt afgørende for begge holds forhåbninger om at komme videre til næste runde.

Historie vs nutid

El Tri kommer til dette VM som de mere erfarne af begge sider, efter at have kvalificeret sig til de seneste 8 konkurrencer i træk, inklusive denne. De er gået videre til Round of 16 ved alle 7 tidligere lejligheder, men har fundet det berømt umuligt at komme videre end det.

Mens Mexicos historie i det 21. århundrede helt sikkert dværger Polens, som ikke har kvalificeret sig forbi gruppespillet siden Mexico 1986, ser Polen ud til at komme ind i denne konkurrence med stærkere form end deres nordamerikanske modstandere.

Selvom det kan være svært at adskille begge sider, hvor oddsene kun en smule favoriserer Mexico på 2,68 for sejren, virker begge hold til at score til 2,03 som en væddemål værd at kigge nærmere på.

Aztec-holdet har haft problemer med at holde deres forsvar tæt i deres seneste kampe, og med Polens talismaniske angriber Robert Lewandowski, der kommer i rødglødende form og ser ud til at ryste sin VM-forbandelse, ville det ikke være overraskende at se ham score sit første mål i konkurrencen i denne kamp, til odds 5 hos Betsson.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen

Seneste nyheder

2024 Genesis Invitational: Favoritter, Odds og Forudsigelser
2024-02-14

2024 Genesis Invitational: Favoritter, Odds og Forudsigelser

Nyheder