Spil på FIFA Verdensmesterskab online

Denne FIFA World Cup-væddemålsguide har alle detaljer, spillere skal stifte bekendtskab med, før de spiller på FIFA World Cup, fra turneringens historie og dens popularitet til, hvordan man satser på den kommende 2022 FIFA World Cup-turnering. FIFA World Cup er en international forbundsfodboldkonkurrence, der stiller mænds nationale fodboldhold, der er medlemmer af Fédération Internationale de Football Association (FIFA).

Det er en af de største sportsturneringer globalt og foreningsfodboldens crème de la crème. Turneringen afholdes efter fire år og konkurreres i øjeblikket af 32 hold.

Sådan satser du på FIFA World Cup

Sådan satser du på FIFA World Cup

At satse på VM er ikke raketvidenskab. Alle, der ved, hvordan man satser på almindelige fodboldkampe og turneringer, kan komme med i spillet. Dette er så længe de forstår fodboldbettingverdenen, især forskellige væddemålsmuligheder, ellers kendt som væddemålsmarkeder, og vigtigere, oddsene.

Sådan satser du på FIFA World Cup
FIFA betting tips

FIFA betting tips

Den første ting er at finde en pålidelig bookmaker, der vil have VM-væddemålsmarkeder. Selvfølgelig er den bedste bookmaker en, der er licenseret og har store væddemålsmarkeder med høje odds. Når du vælger den bedste sportsbook, er det også vigtigt at vurdere de tilgængelige ind- og udbetalingsmetoder og, hvad der er vigtigere, fodboldvæddemålsbonusser.

Den næste vigtige ting er at forstå, hvilke hold der deltager og deres styrker. Spillere bør ikke bare satse blindt; de bør analysere den nuværende form for det hold, de ønsker at spille på, de enkelte spillere og head-to-head-statistikken, hvor det er nødvendigt.

At tjekke VM-forudsigelser fra ekspertspillere kan gå langt for dem, der ikke er så vilde med fodbold.

Det er det, folkens, en FIFA World Cup-væddemålsguide. Det næste VM løber af stablen fra 21. november til 18. december 2022 og afholdes i Qatar, så følg med!

FIFA betting tips
Historien om FIFA World Cup

Historien om FIFA World Cup

Selvom der før var internationale fodboldturneringer, var det først i 1930, at den indledende FIFA World Cup-turnering blev spillet i Uruguay. Det blev konkurreret af 13 hold fra Nordamerika, Europa og Sydamerika. De to første kampe blev spillet samtidigt den 13. juli 1930.

Den ene kamp, der satte Frankrig mod Mexico, endte 4-1 til fordel for Frankrig, mens den anden kamp mellem USA og Belgien endte 3-0 til fordel for USA. I finalen bar værten, Uruguay, dagen og slog Argentina 4-2.

I løbet af de første år af mesterskabet, krig og interkontinentale rejser i høj grad hæmmet turneringens succes. For eksempel havde få sydamerikanske hold viljen til at rejse til Europa til turneringen i 1934, mens nogle lande boykottede VM i 1938. Så kom anden verdenskrig, som førte til aflysningen af turneringerne i 1942 og 1946.

Heldigvis løste FIFA efter krigens afslutning flere problemer, og VM i 1950 blev en succes. Det var den første turnering, der inkluderede britiske hold, som havde trukket sig fra FIFA i 1920.

Historien om FIFA World Cup
Mest succesrige hold i VM

Mest succesrige hold i VM

Brasilien er fortsat det mest succesrige hold i denne turnering, efter at have vundet det en rekord 5 gange, og er det eneste hold, der har deltaget i alle VM-turneringerne. Italien og Tyskland følger den med 4 titler stykket.

Den nuværende mester er Frankrig, som vandt deres anden titel i 2018 FIFA World Cup-turneringen, der blev afholdt i Rusland. Holdet stak af med det eftertragtede trofæ, 35 millioner USD i præmiepenge og rettighederne til at prale med FIFA Champions Badge indtil næste VM.

Mest succesrige hold i VM
FIFA World Cup format

FIFA World Cup format

Vejen til VM starter med kvalifikationer afholdt i de 6 FIFA-konføderationer - Afrika, Nord- og Mellemamerika og Caribien, Asien, Sydamerika, Oceanien og Europa. Hvert forbund fører tilsyn med kvalifikationerne, mens FIFA bestemmer antallet af pladser hvert forbund får baseret på styrken af holdene i forbund.

Kvalifikationer starter allerede 3 år før arrangementet og fordeler sig over 2 år. Kvalifikationsformaterne varierer afhængigt af konføderationen. Som det ser ud, får værtslandet automatisk kvalifikation.

FIFA World Cup-formaterne har ændret sig gennem årene. I øjeblikket tiltrækker turneringen de 32 hold, der kvalificerer sig, og sætter dem i adrenalinfyldt action i en hel måned. Der er to hovedfaser: gruppespillet og knockoutfasen.

Gruppefaser

I gruppespillet er der 8 grupper, hver med 4 hold, der kæmper ud i et round-robin mesterskab, hvor hvert hold spiller mod de 3 andre hold i gruppen. Et hold får 3 point for en sejr, 1 for uafgjort og 0 for et tab. Efter de 3 kampe er spillet, går holdet nummer 1 og 2 videre til knockout-fasen.

Knockout stadier

FIFA World Cup knockout-fasen er en enkelt-elimineringsturnering, hvor hold møder op i engangskampe. Knockout-fasen starter med ottendedelsfinalerne, før de går videre til kvartfinalerne, semifinalerne og til sidst kulminerer i finalen. For god ordens skyld kæmper hold, der tabte i semifinalerne, om tredjepladsen på tærsklen til finalen.

FIFA World Cup format
Om fodbold

Om fodbold

Fodbold er den mest populære sport globalt og tiltrækker en tilhængerskare på over 4 milliarder fans. De seneste statistikker viser, at der er over 250 millioner fodboldspillere i over 200 lande. Det er dog svært at spore fodboldens historie, da den dukkede op uafhængigt i forskellige kulturer, hvor der var spil, der ligner moderne fodbold - disse spil involverede at sparke en genstand, der lignede den moderne bold.

Om fodbold
Hvorfor er FIFA World Cup populær?

Hvorfor er FIFA World Cup populær?

FIFA World Cup er uden tvivl en af de største sportsbegivenheder, der tiltrækker store tilskuere og seertal. For eksempel havde VM-slutrunden 2018 mellem Frankrig og Kroatien et gennemsnitligt livepublikum på 517 millioner seere, med toppe på op til 1,1 milliarder seere i løbet af kampen. Turneringen dominerer også online sportsbetting-sider. Så hvorfor er FIFA World Cup populær blandt spillere?

Bettors kan lide væddemål på sportsturneringer, især de mest prestigefyldte konkurrencer, såsom World Cup. Da fodbold er den mest populære sport på verdensplan, er det almindeligt kendt, at spillere vil have travlt med at spille på VM, nu hvor turneringen er i gang, er fokus for hele sportsvæddemålsverdenen på denne konkurrence.

VM afholdes på et tidspunkt, hvor de bedste fodbold- og sportsligaer, for eksempel Barclays Premier League, ikke kører, så spillere har kun VM som den vigtigste konkurrencedygtige fodboldkonkurrence at satse på.

Begivenhedens konkurrenceevne, talentet og selvfølgelig den passion, spillere har for deres favorithold, er den største grund til, at FIFA World Cup er populært blandt sportsbetting-entusiaster.

Hvorfor er FIFA World Cup populær?

Seneste nyheder

2022 FIFA World Cup ottendedelsfinale - Marokko vs Spanien
2022-12-06

2022 FIFA World Cup ottendedelsfinale - Marokko vs Spanien

Den sidste dag i ottendedelsfinalen bringer et af de mest overraskende matchups i hele runden, da et meget imponerende Marokko står over for den europæiske gigant Spanien.

2022 FIFA World Cup ottendedelsfinale - Brasilien vs Sydkorea
2022-12-05

2022 FIFA World Cup ottendedelsfinale - Brasilien vs Sydkorea

Knockout-faserne af 2022 FIFA World Cup fortsætter med en kamp, som få ville have forudset, da turneringsfavoritterne Brasilien møder et af pokalens store underdog-hold, Sydkorea.

2022 FIFA World Cup - Mexico vs Argentina
2022-11-26

2022 FIFA World Cup - Mexico vs Argentina

I en turnering, der har produceret masser af overraskelser og forstyrrelser, har der ikke været en eneste større end det sensationelle Saudi-Arabiens gruppe C-indledende kamp-nederlag til Argentina.

FIFA World Cup - Gruppe E Forhåndsvisning af kampdag 1
2022-11-23

FIFA World Cup - Gruppe E Forhåndsvisning af kampdag 1

England, Holland, Argentina og Frankrig har nu fået deres debut i fodboldens øverste etape, og nu er det tid til yderligere to flerårige favoritter til at sætte gang i deres kampagne - Tyskland og Spanien.