Ting du skal overveje, når du satser på MMA

Sport

2023-03-15

Eddy Cheung

Når de fleste mennesker tænker på sportsvæddemål, tænker de på de mere fremtrædende sportsgrene, som fodbold, tennis, basketball osv. Men mixed martial arts (MMA) er hurtigt vokset i popularitet for nylig.

Ting du skal overveje, når du satser på MMA

Med tiden har Mixed Martial Arts gennemgået flere transformationer. Dengang havde kombattanter deres egen specialitet. Angribere bliver let slået på jorden, mens grapplers kæmper for at kæmpe i stående positioner. Derfor var det meget nemmere at forudsige vinderne af kommende kampe. Moderne kombattanter er dog mere velafrundede med en bredere vifte af ekspertise end nogensinde før.

Denne ekspertguide vil give dig nogle anbefalinger, som du kan bruge til at oprette din MMA-væddemålsstrategi. Men i betragtning af at hver kamp er unik og store forstyrrelser altid er mulige, er der ingen idiotsikker teknik til at forudsige vinderen hver gang.

Dine chancer kan dog øges betydeligt, hvis du fokuserer på disse detaljer.

Håndter indvejninger seriøst

Indvejninger til MMA-kampe afholdes ofte dagen før selve kampen. Satser på Ultimative Fighting Championships, eller UFC, er populære til MMA-væddemål. Denne velkendte organisation får ofte sine deltagere til at veje ind om morgenen af konkurrencen.

Den afsatte tid er ikke nok til, at de konkurrenter, der har gennemgået et stort vægttab, kan rehydrere tilstrækkeligt. Så denne viden giver dig allerede en fornemmelse af, hvordan en kombattant vil præstere under konkurrencen.

Vægtskæring er meget almindeligt i MMA, boksning og amatørbrydning. Atleter og kombattanter engagerer sig i denne metode, når de deltager i aktiviteter som tørre saunaer, opvarmede bade og lignende sysler for at tabe betydelige mængder vand. Du kan forstå, at denne rutine drastisk dehydrerer bokseren op til indvejningen.

Efter indvejningen skal kæmpere rehydrere så meget som muligt for at have en optimal vægt til kampen.

Det er dog svært at rehydrere tilstrækkeligt, og de kan muligvis ikke gøre det i tide til kampen. Det er normalt nemt at se et mislykket vægttabsforsøg ved indvejningerne. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på resultaterne af indvejningerne, når du laver din MMA-væddemålsstrategi.

Hvor skal kampen spilles, og hvilke forhold kan vi forvente?

Det næste af de bedste MMA betting tips er at undersøge spillestedet. Det er vigtigt at huske, om kampen vil opstå i en ring eller et bur. For eksempel er en ring almindeligvis brugt i Japans Rizin, som i adskillige kampe på regionalt niveau. Forskellige kampstile klarer sig bedre på forskellige arenaer. Derfor er det afgørende at vide, hvordan kampens rammer bliver.

Ringenes afrundede hjørner adskiller dem fra burene. Specifikt har en ring 90 graders vinklede hjørner, men det har et cirkulært bur ikke.

Hvad er størrelsen på buret eller ringen?

Forståelse hvordan man satser på MMA kræver, at man tænker over dimensionerne på ringen eller buret. Standard matcherbure har et kamprum, der er 746 kvadratmeter stort. Den anden størrelse, på 518 kvadratmeter, er væsentligt mindre. Den reducerede burstørrelse begrænser naturligvis kombattanternes bevægelsesområde.

Hold øje med holdning, tempo og rækkevidde.

Når du tydeligt forstår kampens atmosfære, kombattanternes alder, resultaterne af indvejningerne og andre faktorer, er det tid til at se nærmere på konkurrenternes kampstile. De tre vigtige faktorer at se på, når man lærer at satse på MMA, er kombattanternes kropsholdning, hvordan de går i gang, når de kæmper, og hvilken rækkevidde de har.

Placer ikke for mange store indsatser på dine favoritter.

Hvis du er en typisk college-sportsvædder, ved du, at spillere kan lide at søge 20 til 30-points favoritter. De ville derefter placere store væddemål på visse hold. Denne metode kan dog ikke anvendes til MMA-væddemål. Pludselige hændelser og tilbagevendinger forekommer regelmæssigt under en kamp, så du bør ikke satse alle dine penge på favoritter, da du kan tabe dem alle.

Et af de bedste MMA betting tips er at vælge rimelige underdogs i +250-500 området, fordi du næsten helt sikkert vil være i stand til at profitere i sidste ende.

Evaluer kombattanternes alder.

En anden vigtig ting at overveje, når du udvikler en MMA-væddemålsstrategi, er alder. Mange MMA-kæmpere ønsker at fortsætte med at kæmpe længe efter, at de har passeret deres bedste alder, da kompensationen er langt større end den for atleter, der konkurrerer i andre sportsgrene. Du kan gå ud fra, at du allerede kan skelne meget, hvis en ældre fighter matches med en meget mere ungdommelig modstander.

Du tænkte på de forskellige kampteknikker.

MMA-kæmpere har hver deres unikke kampstile, så det er vigtigt at have dette i tankerne, når du lærer, hvem konkurrenterne er. Når alt kommer til alt, kan den ene fighters stil være mere gunstig end den andens, hvilket fører til en hurtig og nem sejr for den fighter.

Spil ikke udelukkende på bias.

I MMA, som i andre sportsgrene, stiger stigende stjerner hurtigt til tops. Det er kun naturligt, at nogle fans vil udvikle en præference for en bestemt fighter frem for en anden. Der er i sagens natur ikke noget galt med at have præferencer, men du bør ikke lade dem drive din indsats.

Afsluttende tanker

Selvom der ikke er nogen idiotsikker metode til MMA-væddemål, vil det at holde disse ting i tankerne i høj grad forbedre dine chancer for at vinde, hvilket kan gøre hele forskellen.

Seneste nyheder

Den ultimative guide til at administrere din bankroll til sportsvæddemål
2023-05-17

Den ultimative guide til at administrere din bankroll til sportsvæddemål

Nyheder

Casino-kampagne

Unibet:100 % op til €100
Spil nu

18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | StopSpillet.dk

ComeOn
ComeOn:100 % op til $500

18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | StopSpillet.dk

Gå ikke glip af disse bonustilbud

Unibet
Unibet
€50
Indbetalingsmetoder
PayPalSkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Modtag din bonusUnibet anmeldelse

18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | StopSpillet.dk

ComeOn
ComeOn
500 USD
Indbetalingsmetoder
PayPalSkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Modtag din bonusComeOn anmeldelse

18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | StopSpillet.dk

Close