Eurovision

Eurovision Song contest blev første gang afholdt i 1956. Siden da er det blevet et globalt fænomen, der ses af millioner hvert år. Med så mange mennesker rundt om i verden, der tuner ind, er det ikke overraskende, at gambling-samfundet også har lagt mærke til det. Adskillige mainstream bookmakere giver brugerne mulighed for at satse på denne begivenhed.

Det er almindeligt, at spillere forsøger at forudsige den vindende sang og land. Dette er sværere, end det kan se ud. Konkurrencen er kendt for at have overraskende resultater. En yndlingsakt kan ende med at klare sig dårligt. I mellemtiden kan en underdog ende med at tage nummer et. Dette kan gøre væddemål online ret vanskeligt.

Eurovision
Eurovision 2022 forudsigelse

Eurovision 2022 forudsigelse

Eurovision Song Contests 66. udgave går til Torino, Italien, i 2022. Konkurrencen er endnu en gang et interesseområde for spillere i og uden for Europa. 2021-udgaven blev vundet af Italiens Maneskin, som igen vil være stærke kandidater, hvis de vinder Sanremo Music Festival i februar 2022.

Konkurrence vinder forudsigelser

Mange mennesker har forskellige meninger om, hvem der kunne tage den kommende udgave af Eurovision. Forudsigelser er baseret på musiksmag, oprindelsesland, sangoptræden og meget mere.

Selvom det er vigtigt at lytte til alle projektioner, så husk altid, at ikke alle er egnede til væddemål. Bettors bør se på dybere faktorer, som underholdningsverdenen næppe vil indrømme.

Når en spiller forudsiger vindere med det formål at placere et væddemål, bør en spiller overveje:

Politisk miljø; arrangørerne forsøger at adskille konkurrencen fra politik, men spillerne ved, at politik former verden. Hvis et land har modtaget negativ presse, så er chancerne for at vinde konkurrencen lave. Sagde nogen Israel?

Tidligere optegnelser; enhver spiller ved vigtigheden af tidligere præstationer for at lave en forudsigelse for fremtiden.

Andre vejledende faktorer omfatter et lands befolkning, dets generelle optræden på musikscenen og dets mediers kontinentale indflydelse.

Eurovision 2022 forudsigelse
Bedste væddemål på Eurovision Song Contest

Bedste væddemål på Eurovision Song Contest

På grund af konkurrencens overraskende karakter er det vigtigt for spilleren at lave så meget research som muligt. Den første ting at gøre er at lytte til alle sangene. Dette vil være en god indikator for, hvilke numre der er populære. Musiksmag er dog subjektiv. Iscenesættelsen af sangen er uden tvivl mere betydningsfuld. Det er meget nyttigt at se optagelser af prøver og tidligere liveoptrædener.

Mens Eurovision stræber efter at være et ikke-politisk show, kan verdensbegivenheder påvirke ranglisten af lande. Hvis en nation får negativ presse lige før konkurrencen, kan det få offentligheden til at stemme imod dem. I de senere år har vindende melodier fået betydelig radioudsendelsestid forud for Eurovision. Det er derfor en god idé at tjekke, hvilke sange der gør sig godt på de verdensomspændende hitlister.

Bedste væddemål på Eurovision Song Contest
Top Eurovision betting sider

Top Eurovision betting sider

 • Betfair: Nogle gange ønsker spillere ikke at vente med at placere en indsats. Betfair giver odds til Eurovision, før mange af landene overhovedet har udgivet deres numre. Dette gør det til et af de bedste Eurovision betting sider.
 • Bet365: Denne bookmaker er højt rangeret i mange vigtige kategorier. Nye medlemmer kan drage fordel af tilmeldingstilbud til Eurovision-væddemål online. De er også højt værdsat for kvaliteten af deres kundeservice. De minimale indsatser er ret lave.
 • Paddy Power: Hvis en bruger formår at forudsige den rigtige Eurovision-vinder, kan de modtage en tidlig udbetaling med denne side. Der er nogle gange lokkende kampagner for store årlige begivenheder såsom denne sangkonkurrence. De tilbyder en belønningsklub for alle, der ønsker at bruge siden på lang sigt.
 • William Hill: Denne bookmaker vil være ideel for spillere, der ønsker et websted, som de kan stole 100 % på. Deres live-streaming-tjeneste er meget nyttig. Ligesom andre på denne liste har de ofte Eurovision-promos.
 • Parimatch: Parimatch adskiller sig selv som en af de bedste betting sider takket være dens nyttige statistik og analyser. Det hjælper spillere med at få indsigt, før de forudsiger en vindersang. Deres live betting er tilgængeligt 24/7.

Sådan satser du på Eurovision Song Contest

Når et websted har frigivet alle odds for konkurrencen, kan spilleren placere deres indsats. Den mest populære mulighed er at forudsige den direkte vinder. Hvis personen har en god fornemmelse for et bestemt land, kan de stemme tidligt for at få bedre odds.

Nogle gange vil webstedet lade brugerne satse på, hvilke to specifikke lande der vil bedst hinanden. Disse er normalt nationer, der har historiske rivaliseringer.

Før hovedbegivenheden er der to semifinaler. Gambleren ønsker måske også at placere væddemål på disse. Alternativt kunne de bruge dem som en måde til bedre at forstå, hvilke lande der har de stærkeste resultater.

Top Eurovision betting sider
Bedste Eurovision odds

Bedste Eurovision odds

Oddsene for forskellige lande for Eurovision-væddemål online kan variere meget. Bookies Eurovision er blevet dygtige til at lave ret pålidelige forudsigelser om de kunstnere, der ender i top fem. Det er dog mindre let at afgøre, hvilken vinder nummer et er. De har tendens til at have stærke odds fra starten.

De fleste bookmakere venter, indtil hvert land har udgivet deres sang, før de giver odds. Hvert år er der to Eurovision-semifinaler før den endelige konkurrence. Kunstnerens optræden og deres modtagelse fra publikum kan påvirke deres odds i høj grad fremover. Det er interessant at bemærke, at tilbagevendende kunstnere ofte opnår gunstige odds på grund af den øgede hype.

Bedste Eurovision odds
Historien om væddemål på Eurovision

Historien om væddemål på Eurovision

Før fremkomsten af internettet var Eurovision-væddemål meget mere niche. Gamblere ville have svært ved at finde en mursten og mørtel bookmaker, der sørgede for denne begivenhed. Men det er nu en anden historie takket være online betting sider. I de seneste år har Eurovision set en sund mængde af global indsatsaktivitet. Bookmakere er blevet bedre til at give eventuelle vindere gode odds. Der har dog været år, hvor dette ikke var tilfældet.

For eksempel var Ukraine i 2016 ikke placeret tæt på topplaceringen i de fleste bookmakers forudsigelser. De fortsatte med at vinde. 2014 var endnu et år med en uventet vinder. For at være mere præcise er bookmakere begyndt at se nærmere på præstationerne i prøver og semifinaler.

I 2016 blev der indført et nyt afstemningssystem, som også påvirker den måde, folk spiller på begivenheden. Spillere skal nu tage hensyn til professionelle juryers synspunkter.

Historien om væddemål på Eurovision
Eurovision-vindere siden 2000

Eurovision-vindere siden 2000

Når man analyserer vindere siden starten af Eurovision, kommer Irland ud på toppen med 7 sejre. De efterfølges af Sverige med 6. Storbritannien, Frankrig, Luxembourg og Holland har vundet 5 gange hver. Nøglen til Eurovision-væddemål er dog at forstå den nuværende smag hos den stemmeberettigede offentlighed.

På trods af at have en god track record i fortiden, er Storbritannien kendt for at klare sig dårligt i konkurrencen i de seneste år. Det er derfor nyttigt kun at basere indsatsodds på de seneste vindere. Her er de sange og lande, der har nået førstepladsen siden år 2000:

 • 2000: Fly On The Wings Of Love - Danmark
 • 2001: Alle - Estland
 • 2002: I Wanna - Letland
 • 2003: Every Way That I Can - Tyrkiet
 • 2004: Vilde danse - Ukraine
 • 2005: Min nummer et - Grækenland
 • 2006: Hard Rock Hallelujah - Finland
 • 2007: Molitva - Serbien
 • 2008: Tro - Rusland
 • 2009: Eventyr - Norge
 • 2010: Satellit - Tyskland
 • 2011: Running Scared - Aserbajdsjan
 • 2012: Euphoria - Sverige
 • 2013: Kun Teardrops - Danmark
 • 2014: Rise Like A Phoenix - Østrig
 • 2015: Helte - Sverige
 • 2016: 1994 - Ukraine
 • 2017: Amar Pelos Dois - Portugal
 • 2018: Legetøj - Israel
 • 2019: Arcade - Holland
 • 2021: Zitti E Buoni - Italien

Det skal bemærkes, at 2020-konkurrencen blev aflyst på grund af Coronavirus-pandemien.

Eurovision-vindere siden 2000