Zambias Bulldogs 10bet Basketball Gear

Nyheder

2022-11-23

Som en del af virksomhedens sociale ansvar, leverede et topvæddemålsfirma, 10Bet Zambia, basketballsæt til Bulldogs Basketball Academy. Spilleselskabet har været i nationen siden 2021 og overvejer at give tilbage til det nabolag, det opererer i, for at være en del af virksomhedens sociale pligt.

Zambias Bulldogs 10bet Basketball Gear

Ifølge Kalumbu Soneka, landedirektør for 10 væddemål, er virksomheden stadig forpligtet til at bistå regeringens bestræbelser på at forbedre sporten i landet. Soneka siger, at 10bet ved, hvor vigtig sport er for at fremme økonomisk vækst. Ifølge hende samarbejdede 10bet og Bulldog Academy, da de havde lignende mål.

Bookmakeren var glad for at bidrage til væksten af sport i landet. Som en del af deres forpligtelse til virksomhedernes sociale ansvar gav de Bulldog Basketball Academy basketballudstyr til en værdi af K30.000 ($2000). Bookeren håbede, at på trods af, at gaven virkede ubetydelig, ville den have en betydelig indflydelse.

Udstyr Bidraget af Sportsbook

Basketballer, træningssæt, hagesmække og t-shirts var blandt det udstyr, der blev leveret til akademiet. Lederen af Zambia Basketball Federation (ZBF), Maziko Phiri, udtrykte begejstring for akademiets succes med at lokke sponsorer til at støtte udviklingen af landets store potentiale. Ifølge Phiri mener ZBF, at skoler og akademier er afgørende for at udvikle talenter på græsrodsniveau.

Præsidenten udtrykte sin taknemmelighed til 10bet for deres venlighed over for Bulldog Academy. Derudover mente de, at værktøjerne ville være afgørende for udviklingen af landets fremtidige stjernebasketballspillere. 

Organisationen satte også pris på bookmakerens hjælp og ønskede akademiet held og lykke med at passe godt på udstyret. Dominic Lungu, holdkaptajnen, roste 10bet for deres generøsitet og tilføjede, at udstyret ville hjælpe spillerne med at finpudse deres evner og blive bedre atleter.

De nye 10Bet-sponsoraters effekter på Zambias sportssektor

Der er mange flere konsekvenser af denne situation, end man umiddelbart tror, især når man tænker på 10bets seneste sponsormeddelelser og lancering i Zambia. Det faktum, at 10bet nu har fastslået, at det er lukrativt at lancere i Zambia, viser skiftet i, hvordan virksomheder ser på Zambia. I en fjern fremtid mere globale væddemålsselskaber kan beslutte at tilbyde deres tjenester i Zambia.

Der har været et par udbredte myter, som nogle mennesker har, såsom forestillingen om, at Zambia ikke har adgang til nogen teknologi. Der er også forestillinger om, at zambiere ikke har nogen ekstra penge at bruge på fritidsaktiviteter, hvilket gør, at langt de fleste virksomheder undgår landet.

Disse er ubegrundede overbevisninger, da der er adskillige områder i Zambia med nem adgang til teknologi, og de mennesker, der bor der, har brug for nye virksomheder at bruge deres ekstra penge på.

Heldigvis er flere virksomheder begyndt at indse denne udvikling, og et stort antal af dem vil sandsynligvis flyve ind i landet for at deltage i aktiviteten. I øjeblikket er den zambiske økonomi nu blandt de hurtigst voksende økonomier i Afrika.

Giver Vital Push

Selvfølgelig kan det bare være ønsketænkning at antyde, at et hold, der modtager sponsorater, kunne sætte gang i Zambias økonomi, og det kan være tilfældet. Selvom dette er en engangsbegivenhed og ikke repræsenterer andet end ekstra penge og støtte til et basketballakademi, er det unægtelig et skridt i den rigtige retning.

I første omgang kan det få en langsom start, hvor kun nogle få virksomheder beslutter sig for at efterligne 10bet. Men når flere organisationer og virksomheder vælger at slutte sig til bevægelsen, er det muligt, at Zambia inden længe kan have en levende sportssektor, der måske endda konkurrerer med nationer som Storbritannien eller USA.

Uden tvivl repræsenterer Bulldogs nye sponsorat med 10bet en væsentlig forbedring, selv i betragtning af klubbens generelle helbred. Desuden kan de langsigtede virkninger af denne erfaring være yderst skadelige for Zambias økonomi som helhed.

Det er let at undervurdere virkningen af en sådan tilsyneladende ubetydelig ændring. Alligevel kan mindre justeringer som disse behandlet i denne artikel tjene som gnisten, der antænder noget, der er langt større end dem selv. Det er svært at forudsige, hvor stor effekt Bulldogs' nye 10bet-sponsorat vil have på økonomien. Der kan ikke benægtes, at enhver reform, uanset hvor beskeden den er, er et skridt i den rigtige retning.

Alt om 10Bet Bookmaker

Blue Star Planet Limited, virksomhedens ejer og operatør, har haft 10bet i drift siden 2003. Operatøren har ikke været i stand til at finde andre søstersider; derfor har personalet hos 10bet kun været i stand til at koncentrere sig om ét mærke i næsten 20 år.

10bet-webstedet har en fremragende track record opnået gennem næsten 20 år i branchen og har licenser fra Sverige, Malta og Storbritannien. At have disse licenser sætter dem i stand til lovligt at acceptere spillere fra en bred vifte af nationer, hvilket er fordelagtigt for alle, der overvejer at spille med siden. Selvom det kan virke overdrevet, viser det webstedets forpligtelse til at opretholde åbenhed og ærlighed.

Seneste nyheder

PalmSlots introducerer nye fodboldkampagner
2022-12-07

PalmSlots introducerer nye fodboldkampagner

Nyheder