William Hill Incentives Spark Expansion

Nyheder

2022-08-24

William Hills innovative tilbud om gratis væddemål revolutionerer incitamenter inden for sportsspil. For kommende konkurrencer kan sportsbookens kunder modtage et gratis væddemål for blot at følge bonusens vilkår. Det gratis væddemål, der ikke kan indløses, er et kampagnetilbud til kvalificerede kontoindehavere, som ikke har nogen kontantværdi. Kontantgevinster fra gratisvæddemålet er dog reelle, hvorfor kampagnen tiltrækker sig stor opmærksomhed.

William Hill Incentives Spark Expansion

Med mere end 2 millioner kunder fra mindst 85 lande, William Hill viser ingen tegn på at gå langsommere på markedet for online sportsvæddemål. Selvom brandet ikke behøver at tilbyde lukrative bonusser, tjener dets løbende kampagner til at opretholde den eksisterende kundebase og tiltrække nye spillere.

Fremhævet under virksomhedens menuområde Kontoindstillinger på hjemmesiden, er gratis væddemål kun gode til kvalificerede sportsvæddemål. Mærket øger incitamenterne i USA, et spirende marked siden landets højesteret legaliserede sportsvæddemål i 2018. Lad os undersøge, hvordan William Hills eksplosive vækst påvirker markedet for sportsvæddemål på milliarder dollars.

William Hills historie

William Hill nyder godt af en betydelig del af markedet for sportsvæddemål. Med en omsætning på over 1,3 milliarder dollars om året på et marked, der er mere end 9 milliarder dollars værd, er virksomheden en stor aktør i online sportsvæddemål. William Hill blev lanceret i 1934 og har skiftet hænder flere gange. I 1971 købte Sears Holding virksomheden. På det tidspunkt var væddemålsvirksomheden ansvarlig for mindst 10 procent af Sears' overskud. Men Sears solgte virksomheden i 1988.

I 2018 fremmede online-udvidelsen virksomhedens eksponentielle vækst som en af de bedste online bookmakere. I 2020 overtog Caesars Entertainment kontrollen med det daværende offentlige selskab for 2,9 milliarder euro kun for at gøre det privat i 2021. I september 2021 solgte Caesars den europæiske del af virksomheden til 888 for 3 milliarder dollar og den resterende forretning for 2,2 milliarder dollars i 2022. Et 2021-partnerskab med Relax Gaming udvidede William Hills spilportefølje ved at tilføje 2000 casinospil til brandets app og hjemmeside.

Juridiske spørgsmål og forbud

I næsten et årti fungerede George Howarth som parlamentarisk rådgiver for virksomheden og modtog en betaling på £30.000. I løbet af denne tidsramme fremlagde Howarth budgetposter for skærpet beskatning på spillebørser. Han forlod senere rollen som medlem af parlamentet i kølvandet på en udgiftsskandale, hvor visse medlemmer blev anklaget for udbredt misbrug af godtgørelser og udgifter.

I 2008 anklagede Storbritanniens Advertising Standards Authority William Hill for at køre 'socialt uansvarlig' reklame. Det næste år forbød ASA yderligere reklame distribueret af selskabet for at indeholde vildledende information, som krænkede 'sandfærdighed'

UK vs. International

På trods af nogle af de udfordringer, virksomheden stod over for i løbet af sin historie, er William Hill klar til eksplosiv vækst på grund af sit innovative katalog over digitale spil, attraktive incitamenter og ekspansiv kundebase. Sportsbogen tilbyder odds på konkurrencer, kampe og turneringer over hele kloden og henvender sig til sportsbetting-entusiaster.

Den nemme at navigere på hjemmesiden viser populære konkurrencer og topvæddemål for spillere, der beslutter sig for, hvilken kamp der skal satses. Ved at organisere alle kampene i henhold til sport giver hjemmesiden mulighed for at se spillehandlinger for live-væddemål i realtid.

Som en af de første til at dykke ned i sportsgambling via mobilapp, har William Hill udviklet sig til en af de travleste mobile platforme på markedet. Efter mange års forfining afspejler appen brandets internettilbud, som er globalt populære.

Sport at satse på

Kunder må kun bruge gratis væddemål for kvalificeret sportsvæddemål, og sportsbooken har masser af sportsgrene at vælge imellem. Med mere end 30 sportsgrene på menuen oplever spillere en række forskellige indsatsmuligheder. Lige fra cricket til pool tilbyder William Hill odds på traditionelle og nichesportsgrene.
Sportsmuligheder kan variere fra land til land i henhold til lokale love relateret til hasardspil. Her er et par populære sportsgrene, som William Hill-kunder kan forvente.

eSport

Esports eksploderer i popularitet og forventes at nå op på mere end $6 milliarder i markedsværdi i 2027. For spillere tilbyder dette modne marked tusindvis af konkurrencedygtige indsatsmuligheder pr. måned fra hele kloden. Sportsbooken tiltrækker eSport entusiaster ved at tilbyde odds på populære internationale og regionale kampe.

Fodbold

Som en af de mest populære sportsgrene i verden tiltrækker fodbold fans til at satse på yndlingshold, -spillere og -resultater. For at øge engagementet med konkurrenter og konkurrenter er fodboldsportsvæddemål hos William Hill blevet en stor del af den verdensomspændende kultur.

Boksning

I konkurrencer af grus og humor byder boksekampe på dygtige konkurrenter i hårde kampe for at se, hvem der vil vinde. Fra drillerivægt til tung vægt, William Hill tilbyder adgang til at se kampe i realtid og satse på, hvem der kan vinde. Ifølge eksperter foregår mere end 45 procent af sportsvæddemål online. 

For boksning og andre sportsfans er nem adgang til væddemålsmuligheder både praktisk og farlig. Forskning tyder på, at krydsfeltet mellem væddemål og teknologi kan øge antallet af tilfælde af ludomani globalt.

Seneste nyheder

TonyBets store debut i Letland efter investering på $1,5 millioner
2022-09-25

TonyBets store debut i Letland efter investering på $1,5 millioner

Nyheder