Nyheder

October 8, 2021

SBC topmøde for CEI i Ukraine - The Next World Center of Gambling Technology

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserAndreas NielsenLocaliser

Næste måneder SBC Summit of the CIS, tilbudt af Parimatch, blev etableret for at vise Ukraines potentiale til det næste store internationale center for engagement teknologi og gambling.

SBC topmøde for CEI i Ukraine - The Next World Center of Gambling Technology

Ukraine er et af de centrale temaer for seriens konferencer og handel, som vil se stedfortrædere for operatører, leverandører, associerede virksomheder, investorer og regulatorer mødes i Parkovy Kiev International Convention Center den 13. oktober.

En oversigt over Ukraines iGaming-sektor

Ukraines regerings beslutning om at legalisere gambling har åbnet et nyt, potentielt enormt marked for de vigtigste operatører, men denne nation med mere end 40 millioner mennesker har også anbefalet teknologiudbyderes kampe.

Tidligere har lavere lønomkostninger for højteknologiske virksomheder i Ukraine været raseriet, men det er ikke længere hovedårsagen til, at internationale virksomheder vælger at etablere R&D og støtte der.

Landet har en højtuddannet befolkning, og dets universiteter har et optag på 16.000 nye kandidater hvert år. Det er allerede den største IT-kvalificerede arbejdsstyrke i Central- og Østeuropa. 

Ukraine har ikke kun det kvalificerede personale, der er nødvendigt for at støtte væksten af teknologivirksomheder og udviklingen af teknologiske produkter, men markedet er også parat til at tiltrække investeringer og anerkende potentialet for økonomisk og arbejdskraftskabelse, som den engagerede industri tilbyder.

SBC Summit CIS er det ideelle miljø til at lære mere om muligheder for internationale operatører, teknologiudbydere, spil og investorstudier i Ukraine. Anton Kuchukhidze, formand for en af begivenhedens strategiske partnere, erklærer, at landet allerede er godt på vej til at blive et center for ekspertise for sektoren.

Nogle ord fra Anton Kuchukhidze

Han sagde: "Ukraine vil nu offentligt hævde sine ambitioner om at blive et it-center for gambling-industrien. Da gamblingmarkedet 'lukkede' i Ukraine, var der mange forskellige tech-virksomheder, der valgte at arbejde for vestlige virksomheder. Fantastisk. De har lavet software, flere it-platforme og forskellige online løsninger Derfor har Ukraine længe været kendt i gamblingverdenen.

Nu, efter legaliseringen kom igennem, begyndte administrerende direktører og repræsentanter for de samme virksomheder at tale om deres arbejde. Omkring 10 til 15 af verdens største spilmærker har allerede haft kontorer, der har skabt deres produkter og hjulpet dets aktiviteter rundt om i verden med at nyde. "Så intet ændrer noget. 

Ukraine begynder at tage det til offentligheden. Derudover er disse udenlandske virksomheder forbundet nationalt, internt og lovligt, Nu taler de åbent om deres IT-teams. Derfor har Ukraine allerede en ret stærk position til at tilbyde sig selv som et center for at skabe tekniske løsninger til gambling. "

Dagsordenen for SBC-topmødet GOS-konferencen byder på sessioner, der inkluderer problemerne direkte relateret til operationerne baseret på Ukraine og Østeuropa, herunder "at give mulighed for væddemål og iGaming i Ukraine", "En investering i fremtiden, rekruttering og fastholdelse", og "Opkomsten af CIS som et globalt iGaming-teknologicenter"

Hvad byder fremtiden på?

Delegerede kan også forvente indholdet af sportssponsorater, ændringer i skattelovgivningen for vilde dyr i Ukraine, muligheder skabt af reguleringsændringer i CIS og Østeuropa, væksten i eSport-væddemål og kampagnestrategier for vellykket lokaliseret markedsføring.

Ved siden af konferencen er en udstilling, hvor du vil se 20 førende leverandører, der viser de seneste innovationer og en "Night Networking" -event i elegante Kiev lokationer.

Seneste nyheder

Sådan håndterer du dårlige løb i væddemål
2023-11-20

Sådan håndterer du dårlige løb i væddemål

Nyheder