LOOT.BET udvider til nye markeder

Nyheder

2022-08-17

LOOT.BET, uden tvivl, en af de bedste eSports betting sites, skalerer til større højder, efter at React Gaming Group købte sit moderselskab, Livestream Gaming Inc. Kun måneder efter købet af Livestream Gaming Inc., BYTTE. VÆDDE's moderselskab, React Gaming Group, er opsat på at ekspandere til nye markeder.

LOOT.BET udvider til nye markeder

BYTTE. BETs opkøb af React Gaming Group

React Gaming, tidligere kendt som Intema Solutions, er en nøglespiller i eSports-industrien. Det ejer og driver adskillige ventures inden for eSports økosystem, herunder HypeX.gg, en eSports turneringsorganisation og en væddemålsplatform. Virksomheden ejer også Generationz Gaming Entertainment, en bettingside og et eSports-hold, Team Bloodhounds, et Fortnite-outfit. Andre selskaber ejet af React Gaming Group inkluderer Advertiise og TheSMACK.gg.

Men fra alle indikationer er hovedfokus nu på LOOT.BET, i betragtning af betting-platformen, har været vidne til eksponentiel vækst i de sidste par år. Etableret i 2016, LOOT.BET kan prale af over 450.000 registrerede spillere og har indgået et samarbejde med adskillige førende eSports-arrangører og -hold.

React Gaming Groups interesse i Livestream Gaming og LOOT.BET startede helt tilbage i 2021, da det canadiske selskab formelt gav sine intentioner til kende. Det var dog først i februar 2022, at React Gaming Group afsluttede købet af Livestream Gaming i en aftale til en værdi af omkring $14,75 mio£10,6 mio.). React Gaming Group vil tilføje $3 mio£2.157 mio.), hvis Livestream når sine skitserede mål.

Der er ingen tvivl om, at LOOT.BET er blandt de hurtigst stigende betting sider, og det er grunden til, at det kom under React Gaming Groups radar. I 2020 voksede eSports bookmakerens væddemålsvolumen med 67 % sammenlignet med året før, mens spillerbasen steg med 58 % samme år. Når det kommer til indtægter, indikerede rapporter, at selskabet havde en bruttospilleindtægt på $3,22 mio. i 2020. Disse er tal, der forklarer, hvorfor LOOT.BET vil være afgørende i React Gaming Groups eSports-økosystem.

Udvidelse til nye markeder

På tidspunktet for Livestreams opkøb tilbød LOOT.BET allerede væddemålsmarkeder i over 40 lande. Umiddelbart efter React Gaming Group overtog, viste virksomheden sin intention om at ekspandere til nyere markeder, et bud med det formål at hævde LOOT.BET som den bedste eSports bettingside globalt.

Isle of Man Online Gaming Licens

Allerede i februar 2022 havde React Gaming Group erhvervet en Isle of Man online spillelicens, hvilket tilføjede LOOT.BETs Curaçao spillelicens. Denne licens var ikke nødvendigvis en udvidelsesstrategi; det var for at lette overtagelsen af Livestream Gaming.

Men så er det umuligt at ignorere det faktum, at manx har en enorm appetit på gambling, især væddemål. I en undersøgelse fra 2017 spiller 76 % af manxerne mindst én gang om året, mens 18,5 % af befolkningen spiller online.

I betragtning af statistikken nævnt ovenfor, vil LOOT.BET helt sikkert være et kendt navn i Isle of Mans væddemålsscene, nu hvor det tilbyder eSports væddemål og traditionelle væddemål ved siden af casinospil.

Ontario Gaming Licens

En anden gevinst for LOOT.BET er Ontario-spillelicensen, der vil give virksomheden lov til at tilbyde online gambling-tjenester til spillere i den canadiske provins. Efter en lang debat besluttede Ontario at lancere et lovligt og reguleret online gamblingmarked. Det betød, at operatørerne frit kunne etablere sig i provinsen.

React Gaming Group greb øjeblikket og ansøgte om en licens fra Alcohol and Gaming Commission of Ontario (AGCO). Med det lovlige og regulerede spilmarked åbent, vil Ontario spillelicens også være en gevinst for LOOT.BET. Dette i betragtning af Canada, og især Ontario, har mange fans af eSport og eSports betting. Mens der er flere andre operatører, der har fået licenser, vil LOOT.BET have fordelen, da det er en eSports-første bookmaker.

Indgang til Filippinernes marked

I de seneste nyheder søger React Gaming Group at udnytte det filippinske online-gamblingmarked med et af dets virksomheder, Generationz Gaming Entertainment. Aftalen er en white label-indtægtsdelingsforretningsmodel med HHRP, en af de fire virksomheder med licenser til at operere i Filippinerne.

Efter certificeringen af LOOT.BET af Gaming Laboratories International, vil Generationz Gaming Entertainment drive LOOT.BET platformen under HHRP's websted. React Gaming Group vil så få en del af indtægterne genereret i landet med mere end 100 millioner mennesker.

React Gaming Groups forestående indtræden i den filippinske spilscene vil være en milepæl, da virksomheden søger at øge sin omsætning.

Mens Ontario, Isle of Man og Filippinerne er de nye markeder, som React Gaming Group retter sig mod, forventer virksomheden at udpege flere andre lande, hvor populariteten til eSport-væddemål stiger. Virksomheden bekræftede, at den ville kopiere white-label-forretningsmodellen med operatører i andre lande.

Med investeringen på $6 millioner efter LOOTBETS opkøb, betyder React Gaming Group forretning og vil helt sikkert være en forstyrrende kraft inden for eSports-væddemål.

Seneste nyheder

TonyBets store debut i Letland efter investering på $1,5 millioner
2022-09-25

TonyBets store debut i Letland efter investering på $1,5 millioner

Nyheder