Nyheder

March 2, 2022

Den fedeste vintersport at satse på

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserAndreas NielsenLocaliser

Sport, der spilles på sne eller is, kaldes vintersport. I modsætning til sommersport har vintersport en kortere sæson, der løber fra november til februar. Nogle begivenheder, såsom vinter-OL, er planlagt hvert fjerde år. Olympiske vinterlege præsenterer de mest spændende online sportsvæddemålsmuligheder. Stadig flere årlige og halvårlige vintersportsgrene er tilgængelige for væddemål.

Den fedeste vintersport at satse på

Traditionelt foregår disse spil i naturligt kolde områder, men kunstig is tillader dem nu at blive spillet på forskellige steder og i længere perioder. De fleste af dem er variationer af skiløb, slæde, ishockey og skøjteløb. De kan være konkurrencedygtige eller ikke-konkurrencedygtige, og det er afgørende at lære, hvordan hver enkelt fungerer, før du vælger en fra de bedste sportsbooks. Her er et kig på vinterens forskellige discipliner sport hos bookmakere online.

Ishockey væddemål

Sommer-OL 1920 markerede den olympiske debut af Ishockey. I 1924 blev sporten en del af det olympiske vinterprogram. Med 12 mandlige og 10 kvindelige hold, der deltager i Beijing 2022, fortsætter sporten med at være en fast bestanddel af vintersportskalenderen. En guldmedalje tildeles normalt til USA, Canada, Finland, Rusland eller Sverige. De mest satsede på ishockeymarkederne hos bookmakere indebærer matchvinder, direkte vinder, overtid og over/under/.

Skihop

Vintersport er ikke komplet uden de ikoniske skihopbegivenheder. Konkurrencen involverer deltagere, der flyver ned ad en skråning, før de bliver søsat ned ad en anden skirampe, hvor de forsøger at tilbagelægge den længst mulige distance. På nuværende tidspunkt er verdensrekorden på 246m.

Skihop starter med 50 atleter, der skal gennemføre to runder. Den sidste runde er forbeholdt kun 30 deltagere. I de sidste to runder udvælges vinderen ud fra den højeste kumulative score. De fleste sportsbooks tilbyder skihopsportsvæddemål online, så spillere vil ikke have noget problem med at finde det.

alpint skiløb

Det er en af de mere populære muligheder for online vintersportsvæddemål. Det indebærer, at man glider ned ad sneklædte skråninger i høj hastighed med skibindinger med faste hæle, mens man undgår forhindringer gennem de snoede stier. Vintersportssæsonen byder på flere muligheder for alpint skiløb, såsom styrtløb, slalom, storslalom og super kæmpeslalomski. Almindelige væddemål inkluderer top tre placering, head to heads og den direkte vinder. De, der ønsker at satse på dette spil, vil finde disse discipliner i sportsbooks på denne side.

Langrend

Langrend, også kaldet XC, startede i 1977. Mere end 41.000 atleter konkurrerer hvert år. Med et utal af individuelle og holdmæssige discipliner er det et ideelt valg for erfarne spillere. Konkurrenterne skal presse sig frem i skridt eller med skistave. Norge har domineret på det seneste efter at have vundet de højeste medaljer i de seneste tre langrendsstævner. Blandt de fem bedste atleter ved OL i Pyeongchang 2018 kom mange fra Norge. Det er ingen overraskelse, at odds på vinter-OL ser ud til at favorisere norske spillere.

Mange fans satser på holdets sprint klassisk, stafet, mænds 15 km klassiske, kvinders 10 km klassiske og freestyle. Ligesom alpint skiløb tilbyder langrend væddemål såsom vindermargener, ante-post-vinder, head to heads og top tre.

Skiskydning

Det skiskydning kombinerer riffelskydning og langrend, hvilket gør det sjovere at se og satse. Biathlon odds har større marginer end andre vintersportsgrene. Vintersportssæsonen byder på utroligt høje odds på bestemte spillemarkeder.

Kunstskøjteløb

Kunstskøjteløb handler om spændende handlinger såsom at dreje, hoppe, træde og spinne på isdækkede overflader. De fleste af væddemålsmulighederne bliver tilgængelige om vinteren. Kunstskøjteløb er især populært i Rusland, Canada, USA og Skandinavien. Fans, der ønsker at satse på denne vintersport, kan forudsige de samlede pointvæddemål, skatere, der vil nå podiet, og den direkte vinder.

Hurtigløb på skøjter

Der er 14 begivenheder inden for hurtigløb på skøjter under de olympiske vinterlege. De involverer en runde undtagen 500m-løbene, der tager to runder. Den samlede vinder bestemmes af deres tids- og hastighedsrekorder. Holland er i øjeblikket bedst til hurtigløb på skøjter, efter at have vundet 121 medaljer, hvoraf 42 er guld. Online sportsbooks giver odds for direkte vindere for både mandlige og kvindelige hold.

Find den bedste vintersportsbookmaker online

Enhver, der vil satse på vintersport, bør benytte sig af online sportsvæddemålssider. Det er nemt at blive fanget af vintersportens spænding, med flere bookmakere, der viser lukrative udbetalinger og lokkende odds. Fra vinter-OL, World Winter Games, European Winter Games til Winter Universiade er det ikke let at vælge et væddemålsmarked. På grund af de voldsomme tilfælde af online-svindel, er det afgørende at vælge vintersportsvæddemålssider med stramme sikkerhedsforanstaltninger.

Licensering har vist sig at være den mest sikre egenskab ved en online sportsbook. Spil på ulicenserede sider er den nemmeste måde at blive offer for internetsvindel. Bonusser og kampagner øger det sjove. Spillere bør aldrig glemme, at deres held også afhænger af de vilkår og betingelser, der er knyttet til deres foretrukne platforme. Før du satser på ethvert spil, er det værd at tjekke det med småt.

Hemmeligheden bag at score en betydelig præmie er at identificere en bookie med odds over gennemsnittet. At vælge et bredt spektrum af væddemålsmarkeder rækker langt. En god vintersportsbog har mange variationer af enhver sport og betydelige udbetalingsrater.

Seneste nyheder

Sådan håndterer du dårlige løb i væddemål
2023-11-20

Sådan håndterer du dårlige løb i væddemål

Nyheder