Melbet - Games

Age Limit
Melbet
Melbet is not available in your country. Please try:
Indbetalingsmetoder
MasterCardVisaNetellerPaysafe Card
Trusted by
Curacao

Games

Melbets sportsbook har en masse forskellige sportsgrene og markeder at vælge imellem. Du har chancen for at deltage i mere end 1.000 arrangementer hver dag. Du kommer med andre ord ikke til at kede dig. Du kan spille på fodbold, basketball, hockey, volleyball, boksning, cricket, skihop, cykling, baseball og en masse andre sportsgrene.

Melbet lader dig også spille på en masse forskellige markeder. Du har med andre ord altid en mulighed. Du kan spille på de store sportsgrene, som bookmakeren tilbyder, eller du kan spille på en bred vifte af nichesportsgrene eller specifikke begivenheder, såsom europæisk handicap, skiløb, golf, atletik, head-to-heads osv.

Mest populære sportsgrene

Der er en masser af sport at satse på hos Melbet, men fodbold (eller fodbold for nogle) ser ud til at være det mest populære.

Som et eksempel på, hvor godt denne sportsbook dækker fodbold, er der hver dag langt over et dusin spil at spille på, og de fleste af dem har mere end ét marked at spille på.

Folk siger ofte, at den engelske Premier League er den største og bedste fodboldliga i verden. Det gælder også, når det kommer til betting. Du vil være i stand til at satse på alle 380 spil i en sæson, inklusive in-play indsatser. Men du kan spille på andre ting, såsom regionale turneringer.

Live væddemål

In-play betting, også kaldet "live betting," er, når en bookmaker lader folk placere væddemål eller udbetale, mens et spil foregår. Med live betting kan spillere tjene penge på ændringer i et spil, ligesom en spillers form bliver bedre. For at live-væddemål skal fungere, har bookmakeren brug for at være hurtig.

Live betting på MELbet fungerer ret godt. De lader dig spille i realtid på en række sportsbegivenheder. Men dækningen varierer for turneringer, der ikke er så store.

Nogle begivenheder streames også live på hjemmesiden. De har endda en funktion for folk, der ønsker at holde styr på mere end én begivenhed. Nogle af disse kan bruges, selv før en spiller er færdig med at tilmelde sig MELbet. Live-udsendelse fungerer godt, uanset om de bruger MELbet-appen eller desktop-webstedet.

Tennis

Selvom tennis ikke er en populær sport i nogle lande, elsker spillere over hele verden at satse på det.

Det tennis skema er sat op, så der spilles næsten hver dag, hvorfor sporten er så populær. Da ATP og WTA Tours går over hele verden, kan kampe finde sted når som helst, selv i løbet af arbejdsugen.

En anden god ting ved at spille på tennis er, at de organisationer, der står for sporten, har gjort en masse statistikker og anden information om den tilgængelig for offentligheden. På den måde ses tennis som en af de mere fremadstormende sportsgrene.

Basketball

Det er sikkert at sige det basketball er et populært væddemål på den internationale scene. Det blander hurtige, uventede spil med en bred vifte af væddemålsmuligheder for at give spillerne en bred vifte af muligheder. Basketball er en af de nemmeste sportsgrene at spille på, men basketballspillere skal have en grundlæggende forståelse af sporten for at kunne deltage med succes.

NBA er toppen af basketball. Når basketballsæsonen begynder i efteråret, er alle spilleres opmærksomhed fokuseret på ligaen og dens spillere. Men der er en række regionale konkurrencer for basketball-væddere at nyde, såsom EuroLeague, Turkish Basketball Super League, Basketball Bundesligaen i Tyskland og meget mere.

Ishockey

Ishockey er en af de mest spændende sportsgrene i verden, og væddemål på den gør den endnu mere spændende. Hockeyvæddemål ligner andre holdsportsgrene, idet det giver fans mulighed for at forudsige, hvilket hold de tror vil vinde konkurrencen. Gamblere kan også spille på det samlede antal scorede mål, såvel som en række andre spilspecifikke væddemålsmarkeder.

NHL tiltrækker spillere fra hele verden til at konkurrere om Lord Stanley's Cup og spille på en af de mest fremtrædende hockeyplatforme i Nordamerika, hvilket gør denne konkurrence til et stort trækplaster for bookmakere.

Men europæiske ligaer som SHL, KHL og Liiga har vist, at hockey kan trives på ethvert niveau, og at spillere kan finde aktivitet.

Volleyball

Volleyball er ret populært og har en betydelig fanskare, især i specifikke nationer. Dette gælder især, selvom den ikke har så stor tilhængerskare som visse andre sportsgrene, såsom foreningsfodbold. På grund af dette tilbyder langt de fleste af de store sportsvæddemålsselskaber, hvis ikke alle dem, indsatser på volleyball.

Bettors vil have mulighed for at satse på kampe, der er en del af nationale volleyballkonkurrencer, kampe, der er en del af internationale klubkonkurrencer, og selvfølgelig kampe, der finder sted mellem landsholdene fra forskellige lande under OL, VM. , verdensmesterskabet eller enhver anden konkurrence, der arrangeres af FIVB. Spillere kan satse på både mænds og kvinders volleyballkonkurrencer.

Bordtennis

Da COVID-19-udbruddet afbrød stort set alle sportsgrene i foråret 2020, begyndte interessen for at spille på bordtennis at vokse.

På trods af det pandemiske udbrud fortsatte flere bordtennisligaer med at fungere. Bettors var glade for at finde et spil, de kunne satse på, især fordi det var velkendt.

Bordtennisturneringer er de mest populære steder at placere dine indsatser, når du ser spillet. Ligesom tennis tiltrækker disse turneringer de bedste spillere globalt og nogle af de dybeste konkurrencer.

De olympiske sommerlege, ITTF World Championships, World Team Championships, mænds og kvinders World Cups og ITTF World Tour Grand Finals er alle begivenheder, du kan se.

Hvad skal man ellers satse på

Politik

Efter at Donald Trump vandt det amerikanske præsidentvalg i 2016 med en fuldstændig uventet sejr, begyndte ivrige spillere at indse mulighederne i politisk væddemål.

Bettors kan placere væddemål på politiske resultater på en række forskellige måder. Futures er en type væddemål, som spillere kan sætte på udfaldet af fremtidige begivenheder. En spiller kan for eksempel placere et væddemål på den næste præsident i USA eller på den person, der vil blive nomineret til USA's højesteret. Der er også bud på forslag, såsom at satse på, hvorvidt en politiker ville bruge et bestemt ord under en tale.

Satser på politik er et af de mest uforudsigelige væddemålsmarkeder, hvilket betyder, at der er mulighed for at tjene store betalinger baseret på de overlegne odds leveret af oddsmakerne.

Spillere kan placere væddemål på politiske begivenheder i Storbritannien, USA, Europa, Irland og Australien, inklusive Brexit.

TV-væddemål

TV-programvæddemål er blevet mere og mere populært i løbet af de sidste par årtier. Reality TV-væddemål har fået meget opmærksomhed fra spillere. I reality-tv stilles konkurrenterne op mod hinanden på forskellige måder. Der er mange nye ansigter på disse shows. Men der er nogle celebrity-spækkede reality-programmer i æteren.

En af de mest fristende dele af reality-tv-væddemål er den brede vifte af muligheder.

Placer dine "standard" indsatser først. Disse er indsatser på, hvem der vinder programmet, går videre til næste runde, og hvordan hver spiller vil klare sig i vurderingerne.

Ud over det, vil du finde proposition-væddemål, der er unikke for hvert show. For eksempel kan immunitetsudfordringen lade dig spekulere i, hvilken Big Brother-deltager der ville sejre.

Gamblere kan satse på forskellige tv-begivenheder, herunder Got Talent-konkurrencerne.

Andre væddemål

Der er en masse specielle indsatser, som man kan placere på MelBet. De tilbyder endda Space Specials Bet, om hvilket rumfirma, der vil være det første til at sætte et menneske på Mars. MelBet har også odds på kendte brud, olympiske maskotter og meget mere.

Total score9.0
Fordele

Hurtige casino fakta

BonusserBonusser (4)
Bonus uden indbetaling
Gratis Spins Bonus
IndbetalingsbonusVelkomstbonus
IndbetalingsmetoderIndbetalingsmetoder (34)
AstroPay
AstroPay Card
AstroPay Direct
BPay
Bank Wire Transfer
Beeline
Bitcoin
Bitcoin Cash
Bradesco
Credit Cards
Crypto
Debit CardDogecoinEcoPayz
Ethereum
Jeton
LitecoinMasterCard
Megafon
Moneta
Neosurf
NetellerPayeerPaysafe Card
Perfect Money
Prepaid Cards
QIWI
Santander
Siru Mobile
Tele2
Visa
WebMoney
Yandex Money
ePay.bg
LandeLande (72)
Albanien
Algeriet
Argentina
Aserbajdsjan
Australien
Bahrain
Bangladesh
Bolivia
Bosnien-Hercegovina
Brasilien
Bulgarien
Canada
Chile
Colombia
De Forenede Arabiske Emirater
Egypten
Etiopien
Filippinerne
Georgien
Ghana
Hong Kong
Hviderusland
Indien
Indonesien
Island
Japan
Jordan
Kasakhstan
Kenya
Kina
Kroatien
Kuwait
Libyen
Makedonien
Malaysia
Marokko
Mauritius
Mexico
Mozambique
Myanmar
Namibia
Nepal
New Zealand
Nigeria
Norge
Oman
Pakistan
Paraguay
Peru
Polen
Qatar
Rusland
Saudi Arabien
Schweiz
Serbien
Singapore
Somalia
Sri Lanka
Sudan
Sydafrika
Sydkorea
Taiwan
Tanzania
Tjekkiet
Tyrkiet
Uganda
Ukraine
Ungarn
Uruguay
Usbekistan
Vietnam
Zimbabwe
LicenserLicenser (2)
Curacao
Dirección General de Juegos y Sorteos Mexico
SoftwareSoftware (6)
Endorphina
Microgaming
NetEnt
PariPlay
TVBET
Wazdan
SpilSpil (46)
SprogSprog (34)
Arabisk
Aserbajdsjansk
Bulgarsk
Dansk
Engelsk
Estisk
Finsk
Fransk
Georgisk
Græsk
Hebraisk
Hindi
Hviderusisk
Japansk
Kazakisk
Kinesisk
Koreansk
Kroatisk
Litauisk
Makedonisk
Malaysisk
Norsk
Polsk
Portugisisk
Rumænsk
Russisk
Serbisk
Slovakisk
Thai
Tyrkisk
Tysk
Ukrainsk
Ungarsk
Vietnamesisk
Support typerSupport typer (1)
Support E-mail
ValutaerValutaer (24)
Amerikanske dollars
Armenske dram
Australske Dollars
Bahrainske dinar
Bangladeshiske taka
Bolivianske bolivianoer
Botswanske pula
Brasilianske realer
Bulgarske leva
Burundi franc
Canadiske dollars
Danske kroner
Euro
Hviderussiske rubel
Japanesk yen
Kinesisk yuan
Kuwaiti dinar
New Zealand dollars
Norske kroner
Russiske rubel
Schweizerfranc
Sydafrikansk Rand
Tyrkiske Lira
UAE dirham