Visa

Visa har længe været et af de bedste valg, når det kommer til betalingstjenester overalt i verden. De hjælper millioner af kunder med at behandle milliarder i transaktioner hvert år, da næsten alle hjemmesider accepterer Visa som betalingsmetode – inklusive betting-sider.

Visa var en pioner inden for elektroniske finansielle transaktioner, da det startede i slutningen af 50'erne. Visa kan bruges til at betale for stort set alt - dagligvarer, gas, væsentlige ting og endda realkreditlån. Det er denne fleksibilitet, der gør det muligt for Visa at forblive i toppen af markedet og et af de bedste valg for spillere.

Visa
Sådan laver du et indskud med VisaSådan foretager du en hævning med VisaSikkerhed og tryghed hos VisaVisa kundesupport muligheder
Sådan laver du et indskud med Visa

Sådan laver du et indskud med Visa

Til foretage en indbetaling til betting sites ved at bruge Visa, skal spillere gennemgå følgende trin:

  1. Opret en konto på bettingsiden. Derefter skal de finde Cashier-muligheden, hvor der foretages indbetalinger.
  2. Til det næste trin skal spillere indtaste deres kredit- eller debetkortoplysninger, såsom kortnummer, udløbsdato og den trecifrede sikkerhedskode bag på kortet; enten kaldet CVV, CVC eller SPC.
  3. Når spillerne fortsætter og godkender transaktionen, vil midlerne afspejle sig på deres konto engang mellem et par sekunder og 24 timer. Nogle væddemålssider sender endda en bekræftelses-e-mail med transaktionsoplysningerne og bekræfter, at de har modtaget din betaling.

En anden positiv ting, når det kommer til at indbetale penge gennem Visa, er, at selv når den valgte betting-side tilbyder væddemål i en enkelt specifik valuta, vil Visa håndtere konverteringen og foretage transaktioner i kortholders valuta.

Hvad angår gebyrerne, kan nogle finansielle institutioner opkræve minimale gebyrer, mens væddemålssider også kan have gebyrer på deres side. Det ville være bedst at lave due diligence og undersøge mere om en bettingsides gebyrer, så der ikke vil være nogen forvirring eller problemer hos spilleren. Grænserne for indbetalinger afhænger faktisk af spillerens valgte bettingside. Indskudsgrænser varierer normalt fra $1 til så højt som $10.000.

Bettors kan være berettiget til en velkomstbonus såsom et gratis spil, indbetalingsbonusser eller reducerede vigs på nogle sider, når de indbetaler via Visa.

Sådan laver du et indskud med Visa
Sådan foretager du en hævning med Visa

Sådan foretager du en hævning med Visa

Mest betting sider tillade spillere at indbetale penge via Visa, men hvorvidt de tillader dem at hæve ved hjælp af samme metode afhænger af den korttype, de har brugt.

Hvis spilleren brugte et Visa-debetkort til at indbetale penge, ville de fleste spillesider lade dem hæve via den samme metode, og det er ret nemt.

Spillere skal blot gå til Cashier-indstillingen og vælge at foretage en udbetaling. Derefter skal de vælge Visa som betalingsmulighed. De bliver nødt til at indtaste de samme oplysninger, som de brugte til at indbetale penge til deres pengepung.

Nogle væddemålssider kan endda opbevare dine kortoplysninger, hvis du vælger det, hvilket gør processen nemmere og hurtigere. Bemærk, at for udbetalinger er der en standard venteperiode på 24 til 72 timer.

Hvis et kreditkort blev brugt til at indbetale penge, ville processen være en lille smule anderledes. Normalt kan spillere kun hæve penge via et kreditkort, hvis de hæver det samme beløb, som de har indbetalt. Hvis spillere ønsker at hæve mere end indbetalingsbeløbet, skal de finde alternative metoder såsom e-wallets som Neteller, Skrill eller PayPal.

Der er også mulighed for bankoverførsler, men disse tager normalt længere tid. Bankoverførsler kan tage så lang tid som to til fem arbejdsdage. Hvis der er helligdage, weekender eller vedligeholdelse, kan det tage endnu længere tid end det.

Hvad angår gebyrer, er det normalt lavt nok til, at det ikke vil skade spillerens midler.

Sådan foretager du en hævning med Visa
Sikkerhed og tryghed hos Visa

Sikkerhed og tryghed hos Visa

Når det kommer til væddemål med Visa, kan du være sikker på sikkerheden af dine penge og dine bank- og personlige oplysninger. Dette skyldes, at Visa er en af verdens førende inden for finansteknologi, hvilket gør det højst usandsynligt for dem at samarbejde med skitserede og illegitime væddemålssider.

Visa har også et program, der bekræfter en brugers identitet, når de foretager en online transaktion. Dette er endnu et sikkerhedslag, der forhindrer uautoriseret eller svigagtig brug af Visa-kort.

Der er ingen forbehold, ingen downloads og ingen andre registreringer nødvendige. Det foregår automatisk, og spillere bliver guidet gennem processen hver gang.

Det kan tage form af et biometrisk tjek (såsom et fingeraftryk eller ansigtsgenkendelse) eller en engangskode (OTP), der sendes som en SMS til det mobilnummer, som spillere brugte til at registrere sig på bettingsiden. Selvom hackere og bedragere normalt tager dine oplysninger og penge gennem internettet, har dit fysiske kort også alle detaljer, de har brug for, så spillere skal holde det sikkert til enhver tid.

Adgangskoder er også en vigtig faktor, der hjælper med at forhindre svigagtige transaktioner. Sørg for at bruge stærke adgangskoder og undlad at bruge offentlige oplysninger såsom fødselsdage eller mærkedage for adgangskoder.

Sikkerhed og tryghed hos Visa
Visa kundesupport muligheder

Visa kundesupport muligheder

Visa er kendt som en af verdens førende betalingstjenesteudbydere. Millioner af mennesker bruger et Visa-tilknyttet kort næsten dagligt. Det være sig at spise ude, betale for regninger, få dagligvarer og væsentlige ting og endda betale af på realkreditlån.

Når du parrer så meget funktionalitet med en ekstremt stor brugerbase, er der helt sikkert spørgsmål og bekymringer. Heldigvis har Visa en bred vifte af kundesupportmuligheder for at hjælpe deres klientel med at finde ud af nogle problemer og bekymringer.

Bettors kan gå videre til det officielle Visa-websted og finde deres supportside. Der vil være et afsnit med ofte stillede spørgsmål (FAQ) for at løse nogle simple spørgsmål eller problemer. Et alternativ er at ringe til deres gratis Global Customer Assistance Center. Masterlisten over kontaktnumre for hvert område eller område kan også downloades på deres supportside.

En anden måde at fange Visas opmærksomhed på er gennem sociale mediekanaler som Facebook eller Twitter. Virksomheder har en tendens til at reagere mere på deres kundebase, når problemer eller problemer bliver luftet ud gennem omtaler og kommentarer.

Nogle problemer kan stamme fra spillerens pengeinstitut. Det er vigtigt at kontakte deres bank for eventuelle bekymringer eller afklaringer, da de kan have en hurtigere løsning ved hånden.

Visa kundesupport muligheder